Droneshop.nl logo

Droneshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Droneshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1638
Droneshop.nl logo
Website
Droneshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Droneshop.nl

Overweegt u om een drone te kopen en denkt u gevonden te hebben wat u zoekt bij Droneshop.nl. Misschien twijfelt u nog omdat u niets weet over de online webwinkel. Wel, net daarom hebben we voor jullie wat informatie over het bedrijf opgezocht en zijn we op zoek gegaan naar beoordelingen van vorige klanten van Droneshop.nl.

Over Droneshop.nl

Droneshop.nl is de nummer één aanbieder van drones in de Benelux. Zo hebben ze een groot aanbod aan verschillende drones van allerlei merken. Of u nu op zoek bent naar een drone voor luchtopnames, om te racen of voor professionele toepassingen. In hun aanbod vind je tal van kwalitatieve merken zoals DJI, Parrot, PolarPro, Emax en meer.

Als webwinkel richten ze zich voornamelijk op een groot aanbod en een uitstekende service. Zo vind je er niet alleen drones, onderdelen en accessoires, maar biedt hun technische dienst ook een reparatieservice.

Betalingen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd op de webshop via Paypal, Ideal en Creditcard. Vervolgens wordt uw bestelling afgeleverd via PostNL of DPD.

Waarom kiezen voor Droneshop.nl

Droneshop.nl staat er om bekend dat het het grootste aanbod heeft in de Benelux wat drones betreft. Zo vind je er niet alleen drones, maar ook aparte onderdelen en accessoires. De kans is dan ook groot dat je hier de gepaste drone vindt waar je lang naar op zoek was.

Op de webshop kun je makkelijk gaan zoeken aan de hand van verschillende categorieën, maar evengoed op merk of model.

Is Droneshop.nl betrouwbaar?

Droneshop.nl is de nummer 1 in de Benelux op het vlak van verkoop van drones. Daarnaast biedt de online webwinkel bij iedere aankoop ook de wettelijke fabrieksgarantie. Dit geldt wanneer er een defect is of als er een onderdeel ontbreekt die voortkomt vanuit de fabriek. Wanneer je zelf aanpassingen hebt gedaan aan de drone, dan vervalt deze garantie echter.

Ook wanneer je niet tevreden bent met je aankoop, is het mogelijk deze te retourneren. Dit kan eenvoudig door dit te melden via het online formulier. Vervolgens krijg je een retourlabel die je kan gebruiken voor de verzending.

Klantenservice en klachten

Zoals met alle technologische producten, kan een probleem al snel eens voorkomen. Of het nu gaat om een defect of een probleem met de levering. De technische dienst van Droneshop.nl biedt een service waarbij uw drone wordt gerepareerd indien er een defect is. De reparaties worden uitgevoerd door een professioneel team en u krijgt steeds op voorhand een prijs. De herstellingen worden ook zo snel mogelijk uitgevoerd, en vaak geven ze ook op voorhand mee hoe lang dit precies zal duren.

Uw kapotte drone kun je afleveren in het afhaaldepot of opsturen naar Droneshop.nl na contact met de klantenservice. Deze is bereikbaar via mail, het contactformulier op de website of telefonisch. Let wel dat hun medewerkers telefonisch enkel bereikbaar zijn op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je in het verleden al klant geweest bij Droneshop.nl? Hoe bevalt je nieuwe aankoop je? Heb je al een beroep moeten doen op de reparatiedienst van Droneshop.nl? We horen het graag van je. Schrijf dan nu een beoordeling om toekomstige klanten te helpen in hun aankoop.

Gerelateerde bedrijven
Pipoos.com logo
Pipoos.com
1 beoordeling
9,5
Hobbymax logo
Hobbymax
1 beoordeling
8,5
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Ik heb een nieuwe lens besteld voor mijn drone en deze is super snel aangekomen. De spullen van deze winkel zijn echt van een goede kwaliteit. Alle onderdelen zijn allemaal even stevig en ben er erg blij mee.

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Droneshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pipoos.com logo
Pipoos.com
1 beoordeling
9,5
Hobbymax logo
Hobbymax
1 beoordeling
8,5
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Droneshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Droneshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Droneshop.nl actief?

Droneshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Droneshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Droneshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie