Dr. Martens logo

Dr. Martens reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dr. Martens reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4874
Dr. Martens logo
Website
drmartens.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dr. Martens

Wil jij graag schoenen bestellen bij Dr. Martens, maar weet je niet zeker of deze webwinkel betrouwbaar is? Lees dan eerst goed de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over Dr. Martens, zoals bijvoorbeeld waar het bedrijf gevestigd is, waar het bedrijf zoal winkels heeft en waarom je voor deze onderneming zou moeten kiezen. Ook lees je op deze website of Dr. Martens daadwerkelijk betrouwbaar is of niet en hoe je eventueel met de klantenservice van het bedrijf in contact komt. Daarnaast lees je wat huidige klanten van Dr. Martens zoal over de webshop te vertellen hebben. Na het doornemen van deze pagina kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Dr. Martens te bestellen.

Over Dr. Martens

Dr. Martens is een wereldberoemd schoenenmerk dat in tal van landen populair is. Het bedrijf is opgericht in Northamptonshire, Engeland in 1901. Het merk kwam op de markt met degelijke schoenen die bestand waren tegen weer en wind. De schoenen van Dr. Martens zijn door de jaren heen een waar mode icoon geworden en worden inmiddels gedragen over de hele wereld. De schoenen staan nog steeds bekend vanwege de zeer goede kwaliteit en degelijkheid. Ook staan de schoenen bekend vanwege hun duurzame karakter. Zo maakt het merk gebruik van duurzame producten, zoals gerecycled polyester.

Waarom kiezen voor Dr. Martens

De schoenen van Dr. Martens staan al tal van jaren bekend vanwege hun unieke stijl en uitstekende kwaliteit. Het merk biedt een ruim assortiment aan verschillende producten, en biedt naast schoenen ook diverse accessoires. De producten bieden een uitstekende levensduur, waardoor je zeer lang van jouw Dr. Martens item kunt genieten. Daarnaast biedt Dr. Martens een goede service. Zo wordt je bestelling snel geleverd en kun je jouw bestelling zorgeloos retourneren indien gewenst.

Is Dr. Martens betrouwbaar?

Dr. Martens is een merk dat een zeer grote naamsbekendheid heeft. Dr. Martens heeft winkels over de hele wereld en is in vele schoenenwinkels te koop. Het merk werkt samen met tal van externe partners en heeft een zeer grote naamsbekendheid. Je kunt dan ook zeker geloven dat Dr. Martens betrouwbaar is. Ook de webshop van Dr. Martens voldoet aan belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo kun je veilig betalen, gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie en biedt de onderneming de mogelijkheid tot retour zendingen. Je kunt dus zonder problemen een aankoop doen bij Dr. Martens.

Klantenservice en klachten

Wil je graag in contact komen met een medewerker van Dr. Martens? Raadpleeg dan de klantenservice van Dr. Martens middels telefonisch contact, per mail, of bezoek een winkel van Dr. Martens. Doorgaans word je vakkundig en snel te woord gestaan door een medewerker van Dr. Martens. Indien je een klacht hebt wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een bestelling geplaatst bij de webshop Dr. Martens, en wil je jouw ervaringen hierover delen met andere? Plaats dan hier een beoordeling en laat andere weten wat jij zoal van Dr. Martens vindt. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent met de kwaliteit, het assortiment en de service. Schrijf daarnaast ook of je in de toekomst vaker bij Dr. Martens zou bestellen. Met jouw beoordeling help je andere kopers met het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Reviews over Dr. Martens

Gerelateerde bedrijven

Hunter logo
Hunter
6 beoordelingen
6,2
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Sportus.nl logo
Sportus.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Dr. Martens

Dr. Martens is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dr. Martens bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dr. Martens lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dr. Martens. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van drmartens.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van drmartens.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dr. Martens.

Geplaatst op: 25-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dr. Martens


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hunter logo
Hunter
6 beoordelingen
6,2
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Sportus.nl logo
Sportus.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dr. Martens een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dr. Martens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dr. Martens actief?

Dr. Martens is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dr. Martens reviews? Dan kun je naar de website van Dr. Martens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie