Dorivit logo

Dorivit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dorivit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1633
Dorivit logo
Website
dorivit.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Dorivit

Om je lekker in je vel voelen, kun je soms weleens wat extra’s gebruiken. De producten van Dorivit zorgen voor heerlijke geluksmomenten voor jezelf. Wil je weten hoe andere mensen een bestelling bij Dorivit hebben ervaren? Koop je liever pas iets online als je er eerlijke reviews over hebt gelezen? Dat is precies wat je hier vindt. Lees hier betrouwbare beoordelingen van mensen die je voor zijn gegaan en je eerlijke informatie geven over de kwaliteit en betrouwbaarheid van Dorivit.

Over Dorivit

Bij Dorivit wordt het assortiment producten afgestemd op wensen en behoeftes van de klant. Ze zijn er speciaal voor ontwikkeld en samengesteld. De webshop verkoopt niet alleen innovatieve producten voor gezondheid en welzijn, maar verstrekt ook advies. Met de online blogs kunnen bezoekers van de website diverse informatie vinden op het gebied van gezondheid, beauty en leefstijl en maken ze kennis met verschillende producten en hun werking. Via de nieuwsbrief ontvang je exclusieve aanbiedingen met extra tips om je fit en gezond te voelen. Hiermee maak je de stappen naar een gezondere leefstijl, die bijdraagt aan meer geluksmomenten.

Waarom kiezen voor Dorivit?

Dorivit is een online aanbieder van een breed assortiment beauty- en health producten. Het aanbod van de producten is onderverdeeld in 3 categorieën: beauty, health en intimiteit. Door de grote verscheidenheid is er altijd wel een product dat tegemoetkomt aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Aan de website is een blog gekoppeld waar je uiteenlopende informatie kunt vinden over gezondheid, beauty, leefstijl en welzijn. Met de tips die in deze blogs worden gegeven, kun je doelgerichter zoeken naar een product die jou gaat helpen je mooier, fitter en gezonder te voelen.

Is Dorivit betrouwbaar?

Dorivit BV is gevestigd in Almere. Je kunt voor het bestellen van producten een account aanmaken, maar dat hoeft niet. Het aanmaken van een account heeft wel als voordeel dat een volgende bestelling veel sneller gaat. Je kunt je online aankoop op verschillende manieren betalen, onder andere met iDeal, PayPal, Bancontact, Sofort Banking, Creditcard en overboeking. De betalingen lopen via het platform van Multisafepay. Alle bestellingen worden gratis verzonden.

Klantenservice en klachten Dorivit

Heb je extra vragen over je bestelling of wil je extra informatie over een product, dan kun je daarmee terecht bij de klantenservice van Dorivit. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Je kunt de klantenservice ook mailen. Hiervoor kun je ook gebruik maken van het online contactformulier. In de algemene voorwaarden vind je alle informatie over de bestelprocedure, levering en betaling, het retourneren en de klachtenregeling.

Wil jij Dorivit ook beoordelen?

Ben jij een tevreden klant bij Dorivit? Heb je er iets besteld en kun je iets zeggen over je ervaring met het bestellen via deze webshop? Zou jij de producten van Dorivit anderen aanraden? Je zult andere mensen enorm helpen om je beoordeling over de kwaliteit van de producten en de afhandeling van de bestelling in een review te delen. Met jouw recensie help je anderen een goede, bewuste keuze te maken om producten bij Dorivit te bestellen.

Reviews over Dorivit

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Dorivit

Het bedrijf Dorivit is geverifieerd door ons. De webshop dorivit.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dorivit is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dorivit maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dorivit is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van dorivit.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dorivit.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Correcte levering

De levering van mijn paket was erg snel en alles was goed en stevig verpakt. Het bestellen via de website ging ook erg gemakkelijk. Ik ben goed geinformeerd. Top service!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joey S.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dorivit


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dorivit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dorivit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dorivit actief?

Dorivit is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dorivit reviews? Dan kun je naar de website van Dorivit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie