Doorb logo

Doorb reviews, ervaringen en beoordelingen

Doorb reviews, ervaringen en beoordelingen
4652
Doorb logo
Website
Doorb
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Doorb

Wat is er leuker dan de dag beginnen met kraakvers brood van de lokale bakker? En in het weekend natuurlijk eens zondigen met een zoetigheid. Lijkt je dat wel iets maar heb je geen trek in de tocht naar de bakker? Of heb je daar in de ochtend ook gewoon de tijd niet voor? Dan kan je altijd gebruik maken van Doorb. Maar wat is Doorb exact? Wat vertellen de klanten van Doorb over het bedrijf? Zijn hun ervaringen en reviews over deze onderneming positief? Hoe luiden hun beoordelingen? Je ontdekt het op deze pagina! Zo start jij met een streepje voor.

Over Doorb

Doorb is een bezorgdienst dat zich in de markt zet als de bezorgdienst van de lokale bakker. Wat betekent dat concreet? Dat betekent dat jij online jouw favoriete gerechten van de lokale bakker kunt selecteren. De bakker zet de bestelling klaar en Doorb haalt lekker vroeg op de ochtend alle bestellingen op om ze aan de voordeur af te leveren. Dat betekent dat je elke ochtend vers brood hebt zonder extra moeite te moeten doen. Goed om te weten aan de service van het bedrijf is dat je zes dagen per week op Doorb kunt rekenen. De bestellingen worden altijd voor zeven uur aan huis geleverd en het abonnement bij Doorb is dagelijks opzegbaar! Ben je zelf actief als bakker? Dan kan je je altijd aanmelden via de website van Doorb om mee in het systeem te stappen.

Waarom kiezen voor Doorb?

Voor Doorb kies je in de eerste plaats voor het gemak. Je hoeft immers zelf niet meer te doen dan online een paar kliks en jouw bestelling doorgeven. Wil je exact weten hoe het hele systeem in zijn werk gaat? Dan vind je op de website van Doorb een uitgebreide uitleg daar over terug. Wil je graag weten of jouw lokale bakker een optie is? Dan kan je op de website van Doorb jouw postcode en huisnummer intikken en opzoeken welke bakkers bij jou in de buurt in het systeem reeds gestapt zijn. Het systeem van Doorb werkt met vergelijkbare prijzen als de lokale bakker en je betaalt slechts twee euro vijftig voor de levering op weekbasis. Betalen kan je telkens bij het online bestellen via de veilige betaalservice van iDeal. Omdat het gaat om producten die slechts beperkt houdbaar zijn is het jammer genoeg wel niet mogelijk om jouw producten retour te sturen.

Is Doorb betrouwbaar?

Doorb is een bezorgservice die nog niet al te lang actief is op de markt. Dat betekent echter niet dat het bedrijf al geen goede reputatie heeft weten op te bouwen. Doorb werkt immers al samen met honderden lokale bakkers doorheen Nederland. Bovendien biedt Doorb een veilig betaalsysteem aan en vind je op de website een eigen klantendienst en belangrijke bedrijfsinformatie. Zowel het btw-nummer, het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel staan aangeduid op de website. Daarnaast is het zo dat de verbinding met de website van Doorb een veilige is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw persoonsgegeven. Ten slotte is Doorb ook aangesloten bij het online keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat Doorb tegemoet komt aan hun kwaliteitseisen en door Stichting WebwinkelKeur aanzien wordt als een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een probleem of heb je een vraag? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst als de sectie veelgestelde vragen je niet verder helpt. De klantendienst contacteren kan je doen per mail, via Facebook, via LinkedIn, per briefwisseling of tijdens de kantooruren door even te bellen. In principe krijg je van de klantenservice van Doorb binnen de werkdag een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan kan je deze naar Doorb sturen of je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Stichting WebwinkelKeur. De dienst bemiddeling zal proberen een oplossing te voorzien. Lukt dit niet? Dan gaat de hele zaak naar de geschillencommissie van het keurmerk wiens uitspraak bindend is.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker bij een dienst als Doorb zijn de ervaringen en beoordelingen van derden van groot belang om de betrouwbaarheid te weten. Ging jij al eens in zee met Doorb of ben je dat nog steeds? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Wat vind je van de service? Zou je ze aanraden aan derden? Schrijf jouw review over Doorb en laat het ons weten!

Reviews over Doorb
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Box Brownies logo
Box Brownies
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Doorb

Ons team van experts heeft Doorb geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Doorb bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Doorb is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Doorb is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Doorb te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Doorb.

Geplaatst op: 30-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Doorb
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Box Brownies logo
Box Brownies
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Doorb een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Doorb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Doorb actief?

Doorb is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Doorb reviews? Dan kun je naar de website van Doorb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie