Discoveroo.travel logo

Discoveroo.travel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Discoveroo.travel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4735
Discoveroo.travel logo
Website
Discoveroo.travel
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Discoveroo.travel

Ben je toe aan een vakantie en wil je graag bij Discoveroo.travel jouw volgende vakantie boeken? Lees voordat je boekt dan eerst even kort wat meer over Discoveroo.travel en kom alles te weten over deze organisatie. Hier lees je namelijk waarom je juist wel of niet bij Discoveroo.travel zou moeten boeken en wat zoal de voordelen zijn van deze onderneming. Ook lees je hier diverse reviews van klanten die je reeds zijn voorgegaan. Door de verschillende ervaringen van andere te lezen krijg je een goed beeld van Discoveroo.travel en kun je zelf een verantwoorde keuze maken om wel of geen reis te boeken bij Discoveroo.travel.

Over Discoveroo.travel

Discoveroo.travel is een website waar je goede vakantiedeals kunt vinden. Je kunt bij Discoveroo.travel terecht voor pakketreizen naar tal van verschillende plekken voor zeer lage prijzen. Discoveroo.travel heeft geen ballast, waardoor je als reiziger een stuk minder geld kwijt bent dan normaal. De reizen die Discoveroo.travel aanbiedt worden ANVR en SGR dekking uitgevoerd. De website van het bedrijf is erg eenvoudig in gebruik. Zo kun je via de website gemakkelijk verschillende deals vergelijken en vindt je ongetwijfeld een reis die bij jouw wensen aansluit.

Waarom kiezen voor Discoveroo.travel

Discoveroo.travel heeft voor elke vakantieganger een uitstekende aanbieding. Het bedrijf biedt diverse reizen naar toplocaties voor onvergetelijke momenten. Zo kun je bijvoorbeeld bij Discoveroo.travel reizen boeken naar Ibiza, Costa Brava of naar Mallorca. Je kunt gemakkelijk via de website boeken. Indien je er niet geheel uitkomt kun je ten alle tijden een medewerker van het bedrijf benaderen voor ondersteuning en eventuele vragen.

Is Discoveroo.travel betrouwbaar?

Discoveroo.travel is een snelgroeiende Nederlandse reisorganisatie dat gerund wordt door ervaren vakantie experts. De reizen van Discoveroo.travel worden onder ANVR en SGR-dekking uitgevoerd door Uniglobe Smart Travel. De website van het bedrijf voldoet aan alle gestelde veiligheidsstandaarden waaraan een veilige website dient te voldoen. Het bedrijf heeft haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, biedt verschillende veilige betalingsmogelijkheden en is transparant over de hotels en partners waarmee het bedrijf samenwerkt. Het bedrijf heeft geen grote leningen uitstaan en is financieel gezond. Daarnaast heeft het bedrijf tal van tevreden klanten en kun je er dus zeker van uitgaan dat het bedrijf betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Wil je de klantenservice van Discoveroo.travel benaderen voor eventuele vragen, een klacht of een opmerking? Benader het bedrijf dan via telefonisch contact, per WhatsApp of per mail. Een medewerker van Discoveroo.travel staat je graag te woord en staat klaar om je te helpen. Het bedrijf is ook actief op sociale media, zoals Facebook en Instagram. Via deze wegen blijf je op de hoogte van het bedrijf en kun je in contact komen met het bedrijf. Doorgaans word je vakkundig geholpen door een vakantie expert van Discoveroo.travel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds een vakantie geboekt via Discoveroo.travel en wil je andere over jouw ervaringen met Discoveroo.travel vertellen? Laat dan een beoordeling achter en schrijf hoe jij jouw reis en boeking bij Discoveroo.travel hebt ervaren. Schrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld of je over het algemeen tevreden bent met het hotel, de omgeving, de reistijden, en schrijf of je in de toekomst wellicht vaker bij Discoveroo.travel een reis gaat boeken. Schrijf daarnaast ook hoe het contact met de klantenservice van Discoveroo.travel is verlopen, indien je daarmee contact hebt gezocht. Met jouw beoordeling help je toekomstige vakantiegangers met het gemakkelijk en veilig boeken van een reis.

Reviews over Discoveroo.travel

Gerelateerde bedrijven

Holidaysuites logo
Holidaysuites
2 beoordelingen
9,5
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Koning Aap logo
Koning Aap
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Discoveroo.travel

Het bedrijf Discoveroo.travel is geverifieerd door ons. De webshop Discoveroo.travel is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Discoveroo.travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Discoveroo.travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Discoveroo.travel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Discoveroo.travel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Discoveroo.travel.

Geplaatst op: 26-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Discoveroo.travel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Holidaysuites logo
Holidaysuites
2 beoordelingen
9,5
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Koning Aap logo
Koning Aap
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Discoveroo.travel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Discoveroo.travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Discoveroo.travel actief?

Discoveroo.travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Discoveroo.travel reviews? Dan kun je naar de website van Discoveroo.travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie