Dinnerly logo

Dinnerly reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dinnerly reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1262
Dinnerly logo
Website
Dinnerly.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Dinnerly

Eten, we kunnen simpelweg niet zonder. Toch kost het ons nog best veel moeite (en tijd) om elke dag maar weer iets gezonds op tafel te zetten. Om het je gemakkelijker te maken is er Dinnerly. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat Dinnerly voor je kan betekenen, hebben we hier de reviews en ervaringen grondig tegen het licht gehouden. De belangrijkste zaken uit die beoordelingen lees je hier. Met die informatie kun je besluiten om eventueel ook gebruik te maken van Dinnerly.

Over Dinnerly

Dinnerly zorgt er voor dat jij verse ingrediënten en simpele recepten krijgt, zodat je elke dag opnieuw in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel hebt staan. Je ontvangt een gekoelde box met verse ingrediënten, waarmee je vooral ook snel een prima maaltijd kunt koken. Dinnerly maakt koken gemakkelijk, snel en betaalbaar. Bovendien eet je zo ook nog eens gezond.

Waarom kiezen voor Dinnerly?

Dinnerly is ideaal als je wel gezond wilt eten, maar niet elke dag inspiratie hebt om iets te verzinnen om te maken en geen tijd hebt verse ingrediënten van de winkel te halen. Dinnerly bezorgt je de ingrediënten en de recepten krijg je digitaal. Kwestie van aanmelden en aangeven wat je wilt. Je hebt bij Dinnerly elke week de keuze uit twaalf recepten vlees, vega of een combinatie van beide. Bij Dinnerly betaal je nooit teveel. De recepten kenmerken zich door het gemak waarmee ze te bereiden zijn en de snelheid waarmee je het op tafel hebt.

Is Dinnerly betrouwbaar?

Meld jij je aan voor Dinnerly, dan kun je er zeker van zijn dat je op de aangegeven momenten daadwerkelijk verse ingrediënten thuis hebt. Althans, zo luidt de conclusie als we de vele reviews en ervaringen doorgelezen hebben. Dinnerly doet dus wat het belooft; het aanbieden van koken zonder gedoe en toch gewoon lekker eten. Behalve betrouwbaar noemen de klanten van Dinnerly de service vooral erg gemakkelijk. De recepten en de ingrediënten samen vormen ook nog eens een smakelijk geheel. Want ook over de smaak van de gerechten is nagenoeg geen klacht te vinden in de beoordelingen.

Klantenservice en klachten

Op de overzichtelijke website van Dinnerly vind je eigenlijk alle informatie die nodig is. Het aanmeldproces is allesbehalve moeilijk en dus wijst alles zich eigenlijk vanzelf. Toch kan er best eens een keer iets misgaan. In dat geval kun jij je klacht deponeren bij deze specialist, heel simpel door een e-mail te sturen of net Dinnerly te bellen. Wil je nou steeds op de hoogte blijven van deze aanbieder van verse ingrediënten, neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dan ontgaat je niets meer.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van Dinnerly heb jij nu een heel compleet beeld gekregen van alles wat het voor jou kan betekenen. Op basis daarvan kun je perfect inschatten over deze aanbieder ook iets voor jou kan betekenen. Daar vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Kun je écht iets betekenen voor mensen die ook de beste keuze willen maken.

Reviews over Dinnerly
Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dinnerly

Ons team van experts heeft Dinnerly geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dinnerly bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dinnerly is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dinnerly is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Dinnerly.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dinnerly.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Algeheel ondermaats

Je betaalt wellicht minder dan voor menig ander maaltijdbox, maar je krijgt dan ook meteen een ondermaatse selectie aan voedsel. Het zijn vrij incomplete maaltijden die je voor minder geld ook zelf samen zou kunnen stellen. Alles wat Dinnerly als "leuke toevoegingen" beschouwd zijn eigenlijk juist de dingen die de maaltijd op z'n minst een beetje smaak geven, maar uiteraard wordt dat niet meegeleverd. Droge pasta's en noedels met enkel kookwater als saus en hier en daar een ministukje broccoli is in mijn boekje wel erg veel minder dan verwacht. Ook worden producten soms kapot of sterk verlept aangeleverd. Daarnaast zet ik vraagtekens bij de koelpacks die telkens worden aangeleverd maar niet gerecycled oid. Leuk concept van Hellofresh om meer geld in eigen zak te steken, maar het daadwerkelijke predicaat van "maaltijdbox" zou ik het toch niet geven.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Dinnerly
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dinnerly een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dinnerly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dinnerly actief?

Dinnerly is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dinnerly reviews? Dan kun je naar de website van Dinnerly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie