Dierplagenshop.nl logo

Dierplagenshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Dierplagenshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
434
Dierplagenshop.nl logo
Website
Dierplagenshop.nl
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Dierplagenshop.nl

Een dierenplaag in huis is natuurlijk iets waar niemand op zit te wachten. Ben je op zoek naar de oplossing voor bijvoorbeeld muizen in huis of een overtal aan mieren of ander ongedierte? Dan kan je bij Dierplagenshop.nl terecht. Maar valt deze webshop wel te vertrouwen? Om die vraag te beantwoorden kan je op deze pagina reviews van echte klanten van Dierplagenshop.nl lezen. Zo kan jij door de ervaringen en beoordelingen van anderen grasduinen en een gefundeerd oordeel vellen over deze webshop.

Over Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl is een webshop die gespecialiseerd is in allerhande bestrijdingsspullen om ongedierteplagen tegen te gaan. De website is een voortvloeisel van de Afdeling Dierplagen en ontstond in 2010. Logischerwijze is de doelgroep van Dierplagenshop.nl iedereen die thuis of op kantoor last heeft van ongedierte. Dierplagenshop.nl steunt daarbij vooral op kennis van zaken en een klantvriendelijke houding. Dat uit zich in het feit dat de medewerkers van de webshop stuk voor stuk opgeleid zijn tot ongediertebestrijdingstechnicus. Je hebt dus hoe dan ook te maken met gediplomeerde ongediertebestrijders. Bovendien voegt Dierplagenshop.nl geen enkel product aan het assortiment toe zonder het eerst zelf getest te hebben. Wat klantvriendelijkheid betreft krijg je bij de aankoop van een product altijd advies gericht op jouw situatie. Zo ga je niet de deur uit met een product dat misschien niet de beste fit voor jouw probleem is.

Waarom kiezen voor Dierplagenshop.nl?

Dierplagenshop.nl is er zowel voor de consument als voor de professionele klant. De webshop is onderverdeeld in heel wat categorieën aan de hand van het dier waarmee jij een probleem hebt thuis of op kantoor. Dat zijn bijvoorbeeld dazen, spinnen, konijnen, marters, emelten, bedwantsen, muizen, ratten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In het assortiment vind je zowel producten terug om de plaag te bestrijden wanneer hij bestaat, maar ook heel wat preventieve producten om het niet zo ver te laten komen. Daarnaast kan je ook Dierplagenshop.nl inschakelen om jouw plaag te laten bestrijden of bepaalde producten en machines huren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan bedragen de verzendkosten 6,95 euro, maar je kunt ook kosteloos op locatie in Amstelveen jouw bestelling komen ophalen. De typische levertijd voor een pakketje van Dierplagenshop.nl ligt tussen de 1 en de 3 werkdagen. Bedenk je je na het bestellen van een product toch? Dan krijg je 14 dagen retourrecht en dat kan je bovendien gratis doen mits je het via de shop retourneert. Betalen kan via iDeal, PayPal, AfterPay, kredietkaart, Bancontact, Billink of door vooraf te betalen.

Is Dierplagenshop.nl betrouwbaar?

Natuurlijk werk je bij voorkeur samen met websites en bedrijven die betrouwbaar zijn. Bij Dierplagenshop.nl zijn op zijn minst al de wettelijk verplichte elementen in orde. Je vindt zonder veel moeite het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Ook vind je op de website duidelijke algemene voorwaarden terug die jou vertellen wat je moet doen bij klachten, bij retourneren en meer. Ook is er een klantenservice die je bij problemen en/of vragen kunt bereiken. Ten slotte kan je ook op beide oren slapen wat betreft veilig betalen zonder schrik voor jouw betalingsgegevens. De website is verbonden met het SSL-certificaat te herkennen aan het slotje links op de adresbalk.

Klantenservice en klachten

Heb je dringend de klantenservice van Dierplagenshop.nl nodig? Dan zijn er heel wat manieren om jouw vraag, probleem of klacht over te brengen. Dat kan bijvoorbeeld telefonisch, via WhatsApp, via mail of door op één van de diverse social media accounts een berichtje te sturen. Dierplagenshop.nl heeft een eigen Facebookpagina, een LinkedIn, een Twitter, een Instagram en ook een YouTube-kanaal. Bij klachten vraagt Dierplagenshop.nl om bij voorkeur meteen naar de fysieke winkel te gaan om per direct een oplossing te vinden. Dat is ook net iets handiger dan foto’s van beschadigingen en aanverwanten. Stuur je toch een mail? Dan ontvang je uiterlijk 14 dagen na verzending van jouw klacht een inhoudelijk antwoord en eventueel compensatievoorstel van Dierplagenshop.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Had jij in het verleden te maken met ongedierteplagen en werd dat door de producten of de medewerkers van Dierplagenshop.nl opgelost? Of kocht je net één van de producten en hielp dat totaal niet? Wat jouw ervaring en beoordeling ook is van Dierplagenshop.nl: wij zijn op zoek naar jouw review. Schrijf op deze pagina jouw relaas van het winkelen bij Dierplagenshop.nl en help een toekomstige mogelijke klant met jouw ervaring met en beoordeling van deze webshop.

Reviews over Dierplagenshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Voordeligwitgoed.nl logo
Voordeligwitgoed.nl
3 beoordelingen
9
Vaatwastabletten logo
Vaatwastabletten
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dierplagenshop.nl bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dierplagenshop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dierplagenshop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Dierplagenshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Dierplagenshop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dierplagenshop.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed advies

We hadden last van een muizen overlast maar gelukkig zijn we super goed geadviseerd door de mensen van de webshop. Erg blij met deze webshop en het heeft ook super goed gewerkt!

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelmer A.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dierplagenshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Voordeligwitgoed.nl logo
Voordeligwitgoed.nl
3 beoordelingen
9
Vaatwastabletten logo
Vaatwastabletten
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierplagenshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dierplagenshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dierplagenshop.nl actief?

Dierplagenshop.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dierplagenshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Dierplagenshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie