Dierenbeschermingshop logo

Dierenbeschermingshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Dierenbeschermingshop reviews, ervaringen en beoordelingen
1628
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dierenbeschermingshop

Het bedrijf Dierenbeschermingshop is geverifieerd door ons. De webshop Dierenbeschermingshop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dierenbeschermingshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dierenbeschermingshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dierenbeschermingshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Dierenbeschermingshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dierenbeschermingshop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super product

We hebben hier de DAN besteld en het werkt super. We hebben al 3 kippen teruggevonden. Ik dacht vooral dat er veel honden en katten op af kwamen maar niks bleek minder waar.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther D.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dierenbeschermingshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doggi.nl logo
Doggi.nl
3 beoordelingen
9,3
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierenbeschermingshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dierenbeschermingshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dierenbeschermingshop actief?

Dierenbeschermingshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dierenbeschermingshop reviews? Dan kun je naar de website van Dierenbeschermingshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie