DFDS Seaways logo

DFDS Seaways reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

DFDS Seaways reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3310
DFDS Seaways logo
Website
DFDS Seaways
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen DFDS Seaways

DFDS Seaways is wellicht niet direct voor iedereen een bekende naam, maar toch een heel groot en bekend bedrijf. Deze logistieke dienstverlener is namelijk het grootste scheepvaartbedrijf in Noord-Europa. Het bedrijf staat voor de gehele logistieke operatie van begin tot eind. Nou is dat natuurlijk super interessant voor als je een bedrijf hebt of hiervoor werkt, want ze richten zich ook zeer veel op vrachtvervoer. Ook als consument is het een echter een interessant bedrijf. DFDS Seaways biedt namelijk ook passagiersvervoer aan, tegenwoordig met name binnen Noord-Europa. Hieronder gaan we daarom kijken naar de reviews en ervaringen die er zijn over DFDS Seaways!

Over DFDS Seaways

DFDS Seaways is een van oorsprong Deens bedrijf, dat nog altijd haar hoofdkantoor in Kopenhagen heeft. Het bedrijf werd opgericht op 11 december 1866 en gaat dus al ontzettend lang mee. Destijds ontstond het bedrijf uit een fusie tussen de op dat moment drie grootste Deense stoomschip bedrijven. Het werk van het bedrijf werd gestart op 1 januari 1867. DFDS Seaways is de scheepvaart afdeling van dit bedrijf. Op dit moment hebben ze maar liefst 50 vracht- en passagiersschepen die varen op 25 routes. Deze routes bevinden zich op het Kanaal, de Noordzee en de Oostzee. Ook over land kunnen ze vervoer regelen, zodat het transport van A tot B helemaal uit handen kan worden genomen. Dit wordt geregeld door DFDS Logistics. De ervaringen en reviews hiervan zijn uitstekend te noemen. De missie van DFDS is het efficiënt en betrouwbaar vervoeren van zowel vracht als passagiers. Hierbij staat de veiligheid van passagiers en werknemers voorop. Ook het minimaliseren van de impact op het milieu is de laatste jaren een veel terugkomend punt rondom dit bedrijf.

Waarom kiezen voor DFDS Seaways?

Waarom zou je als bedrijf of consument kiezen voor DFDS Seaways? Eigenlijk blijkt uit alle ervaringen en reviews al genoeg. Deze zijn vrijwel uitsluitend positief. Het bedrijf bestaat al ontzettend lang en heeft in al die jaren een hele grote naam weten op te bouwen. Anders hou je het natuurlijk ook niet al zo lang vol. Daarnaast staat het bedrijf voor een uitmuntende klantervaring, staat veiligheid voorop, houden ze zoveel mogelijk rekening met het milieu en hebben ze vele opties wat betreft logistiek in met name Noord-Europa. Er zijn nog veel meer aanbieders qua logistiek uiteraard, voor zowel bedrijven als voor particulieren. Er zijn echter weinig bedrijven die een totaaloplossing bieden en de hele logistieke operatie uit handen nemen. Dit is het grootste voordeel van DFDS Seaways voor bedrijven. Voor consumenten geldt dat DFDS Seaways bekend staat om haar service en kwaliteit en dat je dit ook daadwerkelijk merkt.

Is DFDS Seaways betrouwbaar?

Deze vraag kunnen we in het kort beantwoorden met een volmondige ja. DFDS Seaways heeft een uitstekende reputatie. Dat blijkt alleen al uit het feit dat het bedrijf al zo ontzettend lang bestaat en dat ze zoveel routes varen en klanten bedienen. Deze klanten zijn stuk voor stuk positief, zo blijkt uit reviews, beoordelingen en ervaringen. Uiteraard heeft het bedrijf ook meerdere keurmerken en heeft het verschillende prijzen gewonnen door de jaren heen. Als je op zoek bent naar een bedrijf met een uitstekende en vlekkeloze reputatie, dan ben je hier goed. En dat laat direct ook zien hoe het met de betrouwbaarheid is gesteld.

Klantenservice en klachten

Hoe betrouwbaar en goed een bedrijf is blijkt ook voor een groot deel uit de klantenservice en afhandeling van klachten. De laatste zijn er altijd, bij elk bedrijf. Dat zegt niet direct iets over de betrouwbaarheid. Hoe het bedrijf vervolgens om gaat met deze klachten zegt wel veel over de betrouwbaarheid. Dat zit bij DFDS Seaways wel goed. Het bedrijf is via allerlei kanalen uitstekend bereikbaar en wil altijd met je meedenken. Uit reviews blijkt dat ook de klachtenafhandeling prima in orde is. Al met al kunnen we stellen dat DFDS Seaways ook op dit gebied slaagt voor de test.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij ook een beoordeling achterlaten? Doe dat dan vooral. Hoe meer beoordelingen en ervaringen hoe beter. Wanneer je tegenwoordig een keuze moet maken voor een bepaald bedrijf zijn recensies ontzettend belangrijk. Met elke review help je daarom mensen op weg naar een weloverwogen keuze. Ook wanneer je klachten hebt gehad en ervaring hebt met de klantenservice. Laat vooral je review achter en help andere mensen!

Gerelateerde bedrijven

Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Captain Cruise logo
Captain Cruise
2 beoordelingen
9
USTravel.nl logo
USTravel.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over DFDS Seaways

Het bedrijf DFDS Seaways is geverifieerd door ons. De webshop DFDS Seaways is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DFDS Seaways is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DFDS Seaways maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van DFDS Seaways is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van DFDS Seaways. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DFDS Seaways.

Geplaatst op: 02-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Walgelijke manier van tickets aanbieden: werkelijke prijs is nl de helft duurder!

Nooit meer!!!
Boek hier niet, slechte service

Geplaatst op: 25-02-2023
Laatst bewerkt op: 25-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DFDS Seaways


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Captain Cruise logo
Captain Cruise
2 beoordelingen
9
USTravel.nl logo
USTravel.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DFDS Seaways een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DFDS Seaways. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DFDS Seaways actief?

DFDS Seaways is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cruises.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DFDS Seaways reviews? Dan kun je naar de website van DFDS Seaways gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie