Denksport logo

Denksport reviews, ervaringen en beoordelingen

Denksport reviews, ervaringen en beoordelingen
421
Denksport logo
Website
Denksport
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Denksport

Sporten is gezond en dat geldt absoluut ook voor mentale sport. Door bijvoorbeeld aan denksport te doen kan je jouw verstand scherp houden. Een puzzelboekje is daar een goede optie voor. Bij Denksport vind je tal van dergelijke boekjes en aanverwanten om aan mentale inspanning te doen. Maar is Denksport wel een goede fit voor jou? Wat zijn de ervaringen van de klanten? Hoe luiden hun beoordelingen? Als je op zoek bent naar reviews over Denksport zit je hier goed. Op deze webpagina vind je de ongezouten mening van echte klanten. Zo kan jij correct inschatten of Denksport iets voor jou kan betekenen of net niet.

Over Denksport

Denksport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van puzzelboekjes en allerhande aanverwanten. Iedereen kent de producten van Denksport wel van in de supermarkt of de krantenwinkel. De boekjes zelf worden uitgegeven door Uitgeverij Keesing dat een geschiedenis heeft die teruggaat tot 1911. Bij Denksport dragen ze vooral een goede service en variatie goed in het vaandel. Je vindt bij het bedrijf dan ook titels terug uit een brede waaier aan puzzelopties. En zit je met vragen? Dan kan je op eender welk moment bij de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van het bedrijf terecht. Blijf je graag op de hoogte van alles wat er speelt in het bedrijf? Of wil je geen enkele aanbieding missen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Denksport of hen op social media volgen. Ze beschikken over een Facebook!

Waarom kiezen voor Denksport?

Bij Denksport vind je een ruim assortiment aan puzzelboeken en aanverwanten. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: abonnement, assortiment, online puzzels en informatie. Op de website vind je dus heel wat informatie over de verschillende puzzels en hoe die exact in hun werk gaan. Je vindt er puzzels zoals een kruiswoord, een Filippine, een doorloper, een cryptogram, een legpuzzel en ga zo maar door. Om specifiek op zoek te gaan naar een product in de webwinkel kan je ook een trefwoord in de zoekbalk invoeren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan wordt jouw bestelling of je nu een abonnement of een aparte bestelling hebt geplaatst gratis bezorgd in zowel België als Nederland. Betalen kan je op een veilige manier in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Dat kan met iDeal, met bancontact, met PayPal, via kredietkaart, Klarna of gewoon een bankoverschrijving. Opties zat dus!

Is Denksport betrouwbaar?

Denksport is zowat de meest bekende naam in zijn genre binnen de Benelux. Bovendien bestaat het bedrijf al tientallen jaren en heeft het een bijzonder goede reputatie. Denksport heeft ook een eigen klantenservice en een grote aanwezigheid op sociale media. Op de website vind je tevens alle nodige bedrijfs-en contactgegevens terug die je maar nodig kunt hebben. Zo vind je daar het nummer van de Kamer van Koophandel terug en het btw nummer. Ten slotte is Denksport ook aangesloten bij het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg en bij Trust e-commerce Europe. Dat betekent dat het bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van deze keurmerken. Je kunt dus op je beide oren slapen: Denksport iss absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Bij Denksport vind je een ruime sectie aan veelgestelde vragen terug. Dat is dan ook de eerste stap om te zetten bij vragen en/of problemen. Staat het antwoord hier niet tussen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Denksport. Dat kan telefonisch tijdens de kantooruren, dat kan via het contactformulier op de website, dat kan per mail of dat kan per brief. De klantenservice van Denksport reageert op vragen meestal binnen de werkdag. Heb je een klacht voor Denksport? Er kan natuurlijk altijd iets mislopen. Klachten kunnen worden doorgegeven aan de klantenservice van Denksport of je kunt ervoor kiezen om contact op te nemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Als er geen oplossing voor jouw geschil wordt gevonden kan de geschillencommissie een finale uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een fervent denksporter? Of heb je misschien een abonnement op één van de magazines van Denksport? Dan zijn wij op zoek naar jouw mening over de producten van Denksport en jouw ervaringen met deze producten. Zijn ze van een goede kwaliteit? Ben je tevreden met de verscheidenheid van het aanbod? Heb je ooit al contact gehad met de klantenservice en was dat een positieve of een negatieve ervaring? Schrijf jouw verhaal in een review op deze pagina en help toekomstige bezoekers de juiste keuze maken!

Reviews over Denksport
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Valhalla Boardgames logo
Valhalla Boardgames
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top bedrijf

Ik had per ongelijk het verkeerde besteld maar gelukkig deed de webshop er niet moeilijk over. Na wat communicatie en overleg kreeg ik netjes mijn geld terug en heb alles terug gestuurd.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefan V.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Denksport
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Valhalla Boardgames logo
Valhalla Boardgames
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Denksport een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Denksport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Denksport actief?

Denksport is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Denksport reviews? Dan kun je naar de website van Denksport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie