DELIFE logo

DELIFE reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

DELIFE reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2730
DELIFE logo
Website
DELIFE
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Delife

Deze pagina staat volledig in het teken van ervaringen met Delife. Wil jij meer weten over de beoordelingen van deze online meubelwinkel voordat je besluit om hier een aankoop te doen? Het is verstandig om eerst een aantal Delife reviews te lezen, omdat je zo weet wat je te wachten staat. Wij hebben de reviews van Delife op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van andere klanten en neem een weloverwogen beslissing om bij Delife te kopen. Heb je hier al eens een aankoop gedaan? Laat dan zelf een beoordeling achter zodat je de bezoekers van deze pagina helpt bij het maken van de juiste beslissing.

Over Delife

Delife is een online meubelwinkel, opgericht in 2008 vanuit het idee om de opgedane ervaring in de groothandel en gevestigde meubelwinkels naar de digitale wereld te brengen. Delife heeft als doel dat klanten zich net zo prettig voelen bij het shoppen op de website als wanneer ze naar een fysieke meubelzaak zouden gaan. Hier winkel je dus met eenzelfde vertrouwen in de kwaliteit van de meubelstukken en geniet je van dezelfde goede service van de medewerkers. Ook heb je de zekerheid dat iemand van het team je verder helpt bij vragen, problemen of klachten. Op verschillende manieren is Delife beschikbaar voor haar klanten. Zo is er een gratis hotline die je kunt bellen bij vragen en is er een chatbox om je tijdens kantooruren te verzekeren van een snelle ondersteuning.

Waarom kiezen voor Delife

Bij Delife kom je niet voor vervelende verrassingen te staan in de vorm van kleine lettertjes, verborgen kosten of kortlopende kortingscampagnes. De webwinkel heeft meer dan 10 jaar ervaring en heeft in deze periode meer dan 800.000 tevreden klanten geholpen. Lees ook de reviews op deze pagina om meer te weten te komen over Delife. De meubelwinkel probeert altijd om concurrerend te zijn op het gebied van prijs. Dit kan de webshop doen door het assortiment rechtstreeks van de fabrikant te kopen. Door bijzondere aandacht te besteden aan het beschikbaar houden van het hele assortiment in het grote magazijn, profiteer jij van snelle levertijden.

Is Delife betrouwbaar?

Als online winkel is Delife al meer dan een decennia actief. Ook is er een fysieke winkel die je kunt bezoeken, gevestigd in Duitsland. Met meer dan 3.000 m² valt hier veel te zien van het assortiment. De meubelwinkel hecht veel belang aan de kwaliteit van de producten die ze verkopen. Er wordt enkel samengewerkt met gerenommeerde fabrikanten van over de hele wereld. Op deze manier kan het bedrijf een lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit van de meubelstukken garanderen. Constante kwaliteitscontroles en jarenlange samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat Delife van iedere fabrikant weet dat ze dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hebben. Delife is tevens een gecertificeerde winkel van Trusted Shops. Dit wil zeggen dat je kopersbescherming geniet wanneer je een aankoop doet bij deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Om betrouwbaarheid te garanderen zijn er vele medewerkers actief op de klantenservice-afdeling. Je kunt direct contact opnemen via de livechat, een e-mail sturen naar de klantenservice of bellen. Bij Delife snappen ze dat een lange wachttijd erg vervelend kan zijn. Alle inkomende e-mails zullen dan ook binnen één werkdag beantwoord worden.

Wil jij ook beoordelen?

Klantbeoordelingen geven een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Wij vragen je dan ook om jouw Delife recensie achter te laten als je wel eens een bestelling hebt geplaatst bij deze webshop. Of je ervaring nu positief of negatief is, laat weten wat jij van Delife vindt zodat je andere klanten helpt bij het maken van hun keuze. Je kunt bijvoorbeeld vertellen wat je van het assortiment vindt, of het eenvoudig was om je bestelling af te rekenen en hoe lang je moest wachten voordat je deze in huis had. Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring met Delife.

Reviews over DELIFE

Gerelateerde bedrijven

Homedeco logo
Homedeco
3 beoordelingen
7,3
HomeDepotXXL logo
HomeDepotXXL
2 beoordelingen
9
Officecity.nl logo
Officecity.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,8
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met DELIFE

Het bedrijf DELIFE is geverifieerd door ons. De webshop DELIFE is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DELIFE is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DELIFE maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van DELIFE is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DELIFE te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen betrouwbaar bedrijf!!

6 Stoelen besteld
Heb er 5 gekregen in zeer beschadigde verpakkingen. Foto's van gemaakt en aangegeven dat het maar 5 stoelen zijn.
Kwaliteit was niet naar mijn zin en ik heb ze retour gestuurd met retourformulieren die ik van het bedrijf heb gekregen, na telefonisch overleg.
Zelf heb ik ze naar een postnl gebracht.
Heb de bewijsstukken naar ze gemaild.

Na een paar mails en beloftes van geld retour, bijna €1000, geen teruggave.
Het bedrijf hield mij aan het lijntje met als excuus dat er 1 stoel niet is aangekomen bij hun.
Kreeg mijn geld niet terug!!
7 juli hebben ze de stoel toch binnen gekregen.

Weer mails en beloftes, maar helaas heb ik tot op vandaag ook mijn geld niet retour!
Dit alles speelt vanaf 7 juni en nu is het 21 juli!!

Ik voel me nu genoodzaakt de politie in te schakelen en ze aan tegeven i.v.m. diefstal!

Mijn advies ga niet met dit bedrijf in zee!
Een zeer onbetrouwbaar bedrijf en onprofessioneel.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: P V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS

Ik kocht hier een bed die kapot geleverd werd, direct melding gemaakt en foto's aangeleverd.
vervolgend ben ik een half jaar aan het lijntje gehouden respectloos behandeld en afgewimpeld als een zeikerd die maar moest begrijpen dat de heer Robrecht van Groenendael het enorm druk heeft en hij mij uit pure coulance probeert te helpen ( wat niets opleverde want er is nog steeds geen oplossing gekomen) NOOIT zal ik hier meer iets kopen en ik raad het IEDEREEN af om hier iets te kopen want je komt bedrogen uit.

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria A.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afschuwelijke service

Nog niet zo'n onvriendelijke klantenservice meegemaakt. Ik heb afgesproken met de klantenservice te betalen en dan zouden ze me de korting later terug betalen, vandaag weer met de klantenservice in gesprek met screenshots om te bewijzen dat dit belooft was, en opeens was de klantenservice helemaal niet meer vriendelijk... Ik heb mijn geld "niet" terug gekregen, en de barstoel laat ook mooi op zich wachten...

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Siem

4 / 10
1/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden

Slechte service, slechte levering, bank zit als een baksteen

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke bank

Ik heb hier echt een prachtige bank besteld die super mooi staat in onze woonkamer en het intriuer echt afmaakt. Ik ben er erg blij mee en ook erg fijn dat we hem voor een goede prijs hebben kunnen kopen!

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sharon O.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DELIFE


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Homedeco logo
Homedeco
3 beoordelingen
7,3
HomeDepotXXL logo
HomeDepotXXL
2 beoordelingen
9
Officecity.nl logo
Officecity.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DELIFE een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over DELIFE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DELIFE actief?

DELIFE is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DELIFE reviews? Dan kun je naar de website van DELIFE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie