Dekoria logo

Dekoria reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dekoria reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3033
Dekoria logo
Website
dekoria.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Dekoria

Je zoekt een ervaren partner in de textielbranche? Dat zou zomaar eens Dekoria kunnen zijn. Uit de door ons gemaakte samenvatting moet duidelijk worden of het een partner is die jou op jouw wenken kan bedienen. We hebben de beoordelingen grondig doorgenomen en de belangrijkste elementen voor je op een rij gezet. Op basis daarvan kun je besluiten om ook voor Dekoria te kiezen.

Over Dekoria

Dekoria is ondertussen al ruim twintig jaar vol passie actief in de textielbranche. Core business is het inrichten van woonruimtes en het doel van Dekoria is steeds om het interieur zowel bij je huis als op kantoor mooier te maken. De specialist biedt ondertussen meer dan 500 designs en meer dan 50.000 producten, en dat steeds van de beste kwaliteit. Je kunt ook prima zelf je gordijnen, rolgordijnen of tafelkleden ontwerpen, en die vervolgens door Dekoria op maat te laten maken. Dekoria staat daarnaast bekend om het deskundige advies en de buitengewone service die aangeboden wordt.

Waarom kiezen voor Dekoria?

Uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten van deze specialist wordt aangegeven dat met name de uitgebreide collectie bijzonder aanspreekt en een voorname reden is om voor deze aanbieder te kiezen. Het is verder het feit dat de service bijzonder goed is. Zo krijg je gratis stofsamples aangeboden, is er sprake van een gratis naaiservice voor gordijnen, vouwgordijnen en tafelkleden. Andere reden is het feit dat Dekoria je alles op maat kan leveren. Verder worden in de beoordelingen nog de strenge kwaliteitscontroles die op de producten uitgevoerd worden geroemd, net als de zeer korte levertijden. Bij Dekoria weten ze als geen ander dat je graag snel over je textiel wilt beschikken.

Is Dekoria betrouwbaar?

Als er één onderneming betrouwbaar is, dan is het wel Dekoria. Dat maken we op uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Daarmee wordt aangetoond dat de service die door Dekoria geboden wordt op eenzame hoogte staat, want juist die service wordt als zeer betrouwbaar omschreven. Verder hecht Dekoria aan een veilige betaalomgeving door onder meer te werken met SSL-codering. Vertrouwd voelt ook al het feit dat je met iDeal kunt betalen. Tenslotte worden ook de producten die geleverd worden als zeer betrouwbaar omschreven.

Klantenservice en klachten

Bij een goede service hoort uiteraard ook een goede klantenservice. En dus is ook die prima in orde bij Dekoria. Heb je een vraag of een klacht, dan kun je gewoon bellen met deze textielspecialist. Ook het sturen van een e-mail is een mogelijkheid. Verder kun je nog kiezen voor een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dan weet je in elk geval zeker dat niets je nog ontgaat. In alle doorgenomen beoordelingen zijn we overigens niet één keer op het woord klacht gestuit.

Wil jij ook beoordelen?

Bij het maken van de juiste keuzes kunnen beoordelingen van bestaande klanten je echt helpen. Dat komt omdat het onafhankelijke informatie betreft, waaruit je veel praktische informatie kunt filteren. Ze helpen je in elk geval altijd bij het maken van de juiste keuze. Daarom vragen we je beleefd of jij in het vervolg ook een beoordeling maakt om zo andere mensen te helpen. We rekenen er op!

Reviews over Dekoria

Gerelateerde bedrijven

Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Dekoria

Het bedrijf Dekoria is geverifieerd door ons. De webshop dekoria.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dekoria is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dekoria maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dekoria is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dekoria.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie meubelen

Ik heb hier voor dat we gingen verhuizen een aantal meubels besteld die we nog nodig hadden of die aan vervanging nodig waren. Dit ging hier erg gemakkelijk en snel!

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosalie L.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dekoria


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dekoria een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dekoria. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dekoria actief?

Dekoria is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen , meubels , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dekoria reviews? Dan kun je naar de website van Dekoria gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie