De Nederlandse Kluis logo

De Nederlandse Kluis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

De Nederlandse Kluis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4153
De Nederlandse Kluis logo
Website
De Nederlandse Kluis
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen De Nederlandse Kluis

Wil je jouw geld op een veilige plek opslaan? Dan is het slim om eens verder te lezen over De Nederlandse Kluis. Hier lees je namelijk meer over De Nederlandse Kluis, de services die zij aanbieden, de betrouwbaarheid en lees je wat de ervaringen van klanten met De Nederlandse Kluis is. Zij kunnen hier persoonlijke reviews over De Nederlandse Kluis achterlaten.

Over De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is van Doijer & Kallf. Al sinds 1825 bieden zij zekerheid aan hun klanten omtrent het veiligstellen van hun geld, beleggingen en overige vermogen. Wanneer je bij een populaire Nederlandse bank vraagt om een kluis, zullen zij je altijd doorverwijzen naar De Nederlandse Kluis. Zekerheid en veiligheid staat voorop. Daarnaast moet het opslaan van vermogen ook eenvoudig zijn. De Nederlandse Kluis is er voor iedereen en helpt bij grote opslagkluizen en bij kluizen voor particulieren.

Al meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je voor en huurde (tijdelijk) een kluis bij De Nederlandse Kluis. Je kunt altijd eenvoudig in contact komen met De Nederlandse Kluis. Zij bieden advies op maat en ook het opnemen van jouw beveiligde producten of vermogen is extra veilig en eenvoudig.

Waarom kiezen voor De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is natuurlijk een geliefde optie, vanwege de expertise en uitmuntende veiligheid. Je hebt te maken met een professioneel bedrijf dat onderdeel is van Doijer & Kalff. Dit biedt de klant altijd de kunde en kennis van bijna 200 jaar. Wanneer het gaat om je vermogen, is het natuurlijk belangrijk dat dit in de juiste handen is.

Ook is het voordelig om een kluis te huren bij De Nederlandse Kluis. Je kunt al vanaf €9,95 per maand een kluis huren en jouw geld of vermogen veilig stellen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een kluis te huren bij De Nederlandse Kluis. Ook zijn er aantrekkelijke pakketten beschikbaar en er is altijd de optie om vooruit te betalen. Betaal je direct voor een langer termijn? Dan kan er altijd een beter tarief voor je worden ontwikkeld.

De Nederlandse Kluis voorziet al haar klanten van duidelijke informatie. Niet alleen is de website van De Nederlandse Kluis bijzonder informatief, ook kun je rekenen op professioneel advies over jouw mogelijkheden bij De Nederlandse Kluis. Wanneer je op een locatie van De Nederlandse Kluis bent, zul je ook altijd worden voorzien van een vriendelijke service.

Is De Nederlandse Kluis betrouwbaar?

De Nederlandse Kluis staat zowat gelijk aan betrouwbaarheid. Met een expertise van al bijna 200 jaar, is er een ding zeker aan De Nederlandse Kluis. Dat is dat ze zeer betrouwbaar zijn. Dit is natuurlijk van groots belang wanneer het om (groot) vermogen gaat. Naast de jarenlange ervaring zijn er ook al meer dan 50.000 klanten je voorgegaan en hebben hier hun zaken veilig gesteld.

De Nederlandse Kluis is ook aangesloten bij verzekeringen zodat jouw opgeslagen goederen altijd extra veilig zijn. Daarnaast bevelen bekende Nederlandse banken als ABN Amro en Rabobank het gebruik van De Nederlandse Kluis altijd aan.

Klantenservice en klachten

Bij vragen over het gebruik van een kluis of het afsluiten van een huurcontract, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met De Nederlandse Kluis voor verdere informatie. Je wordt altijd professioneel geïnformeerd over hun algemene voorwaarden, de verwachtingen en het proces van het afsluiten van het contract. Ook wanneer je tijdens het contract vragen hebt, kun je altijd rekenen op een professionele service. De Nederlandse Kluis is natuurlijk te bereiken op hun locaties, maar je kunt ze ook online contacteren per mail of door het invullen van het contactformulier. De klantenservice van De Nederlandse Kluis is ook altijd telefonisch bereikbaar.

Heb je problemen met de kluis, wil je vermogen eerder opnemen of heb je een klacht over de gang van zaken? Laat jouw ongenoegen altijd weten aan een medewerker van De Nederlandse Kluis. Zij zullen je altijd direct helpen bij een klacht. Het probleem kan snel worden verholpen en je wordt altijd voorzien van de juiste informatie bij klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Huur jij momenteel een kluis bij De Nederlandse Kluis of heb je hier in het verleden weleens gebruik van gemaakt? Dan is het goed om jouw ervaringen te weten. Door jouw ervaringen met De Nederlandse Kluis te delen, kunnen anderen een persoonlijk beeld schetsen van De Nederlandse Kluis. Laat daarom hier een beoordeling achter over jouw ervaringen. In deze review kun je meer vertellen over waarom je een kluis huurde, wat je van de algehele service vond en hoe het contact met de klantenservice van De Nederlandse Kluis was.

Reviews over De Nederlandse Kluis

Gerelateerde bedrijven

Brand New Day logo
Brand New Day
3 beoordelingen
8,3
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
Raisin logo
Raisin
24 beoordelingen
5,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over De Nederlandse Kluis

Het bedrijf De Nederlandse Kluis is geverifieerd door ons. De webshop De Nederlandse Kluis is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. De Nederlandse Kluis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Nederlandse Kluis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De Nederlandse Kluis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van De Nederlandse Kluis. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Nederlandse Kluis.

Geplaatst op: 10-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Nederlandse Kluis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Brand New Day logo
Brand New Day
3 beoordelingen
8,3
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
Raisin logo
Raisin
24 beoordelingen
5,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Nederlandse Kluis een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Nederlandse Kluis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Nederlandse Kluis actief?

De Nederlandse Kluis is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Nederlandse Kluis reviews? Dan kun je naar de website van De Nederlandse Kluis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie