CruiseOnline.com logo

CruiseOnline.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CruiseOnline.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4924
CruiseOnline.com logo
Website
cruiseonline.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen CruiseOnline.com

Het maken van een cruise is zeer populair. Een van de nieuwe aanbieders is CruiseOnline.com. Wil je graag meer te weten komen over CruiseOnline.com, dan lees je hier reviews van klanten. Lees ze rustig door en bepaal of jij ook een cruise via CruiseOnline.com gaat boeken.

Over CruiseOnline.com

CruiseOnline.com is en innovatief platform om een cruise te boeken. Via de website vergelijk je alle cruiselijnen met elkaar en kies je snel de gewenste reisroute en passende hut op de boot. Ze geloven dat iedereen een cruise online kan boeken via een in eigen beheer ontwikkeld, intuïtief boekingssysteem. Daarnaast kunnen klanten optioneel kiezen voor een vliegreis naar het vertrekpunt van de cruise, transfers of hotels. CEO is Faizal Siddiqui, die met het bedrijf CruiseReizen.nl in 2017 de FD Gouden Gazelle won voor de snelst groeiende consumentenbedrijf Van Nederland. CruiseOnline.com heeft als doel mensen te inspireren om te cruisen. Het moederbedrijf, CruiseOnline.com USA Inc staat geregistreerd in Orlando, Florida met internationale kantoren in Londen, Antwerpen en Rotterdam.

Waarom kiezen voor CruiseOnline.com

CruiseOnline.com valt onder de reisbranche. Bij CruiseOnline.com vergelijk je snel het gehele aanbod van grote rederijen zoals de Holland America Line, AIDA Cruises of MSI Cruises. Hierdoor is er overal ter wereld wel een passende cruise te boeken, of je nu in Europa wil blijven of juist een verre reis maakt in Azië, de Caraïben tot aan Alaska. Deze cruises boek je eenvoudig vanuit huis en bij vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice.

Is CruiseOnline.com betrouwbaar?

CruiseOnline.com is een jonge aanbieder van cruisereizen, maar wel onderdeel van een groter moederbedrijf met een miljoenenomzet. Binnen Nederland zijn ze aangesloten bij de Algemene Nederlandse vereniging voor Reisorganisaties(ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Hierdoor heeft de klant een goede garantie en bescherming mocht de reis om wat voor reden onverwachts niet doorgaan, en krijgt hij zijn geld terug. Het adres, telefoonnummer en e-mailadres van CruiseOnline.com staat duidelijk op de website vermeld. Het bedrijf is actief op Facebook en Twitter.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van CruiseOnline.com is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar, waar specialisten de klanten voor alle soorten vragen te woord staan. In de algemene voorwaarden lees je meer over de garantieregeling en de klachtenregeling. Zijn er problemen tijdens de reis dan zal CruiseOnline.nl dit samen met de rederij proberen op te lossen. Lukt dit niet naar wens, dan kun je schriftelijk een klacht indienen. Zorg er dan wel voor dat tijdens de reis een klachtenrapport is opgemaakt. Op de website van de ANVR lees je hier meer over.

Wil jij ook beoordelen?

Als jong bedrijf kan CruiseOnline.com reviews gebruiken. Heb jij een cruise geboekt via CruiseOnline.com dan kun je hier je ervaringen als een review achterlaten. Niet alleen leest het bedrijf jouw ervaringen, maar bovenal krijgen andere geïnteresseerden en goed beeld over wat ze van CruiseOnline.com kunnen verwachten. Hierdoor nemen ze weloverwogen een besluit of ze ook hun aankomende cruise bij CruiseOnline.com gaan boeken. Reviews over CruiseOnline.com
Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Veenstra reizen logo
Veenstra reizen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over CruiseOnline.com

CruiseOnline.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop CruiseOnline.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CruiseOnline.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CruiseOnline.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van cruiseonline.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van cruiseonline.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van CruiseOnline.com.

Geplaatst op: 02-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over CruiseOnline.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Veenstra reizen logo
Veenstra reizen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CruiseOnline.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CruiseOnline.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CruiseOnline.com actief?

CruiseOnline.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cruises.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CruiseOnline.com reviews? Dan kun je naar de website van CruiseOnline.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie