Creddo logo

Creddo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Creddo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3886
Creddo logo
Website
Creddo
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Creddo

Bij Creddo vraag je als ondernemer snel, simpel en helemaal gratis een bedrijfslening aan. De verschillende offertes die je binnen 24 uur ontvangt kun je op je gemak vergelijken om de beste er uit te pikken. De kans is groot dat je eerst wat meer over Creddo wilt weten voordat je gebruikmaakt van deze dienst. Wij hebben echte klanten gevraagd om hun beoordeling over Creddo achter te laten op deze pagina. Lees meer over de ervaringen met Creddo zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om wel of geen gebruik te maken van het vergelijkingsplatform voor bedrijfsfinanciering.

Over Creddo

Creddo is een Zweeds bedrijf dat is opgericht door ondernemers uit het MKB die kennis hadden op het gebied van fintech. Hierdoor begrijpt Creddo de wereld van kleine en middelgrote bedrijven. Het platform is er speciaal voor deze bedrijven, zodat ook zij de kans krijgen om te profiteren van de mogelijkheden van de digitale toekomst. Voor ambitieuze bedrijven is financiering namelijk een fundamentele voorwaarde. Bij Creddo vinden ze dat het makkelijker moet zijn om verschillende mogelijkheden te vergelijken. Wat zijn de verschillen tussen de zakelijke leningen? En wat is de beste optie voor jouw persoonlijke situatie? Creddo geeft je dit inzicht door zakelijke kredieten van hun partners te vergelijken. Jij kiest vervolgens de optie uit het overzicht die het best bij jouw bedrijf, doelstellingen en ambities past.

Waarom kiezen voor Creddo

Creddo is helemaal gratis om te gebruiken als ondernemer. Het platform brengt ondernemers die een zakelijke lening zoeken in contact met banken en kredietverstrekkers. De kredietverstrekker betaalt een vergoeding aan Creddo voor een bevestigde aanvraag. In de meeste gevallen brengen geldverstrekkers binnen één werkdag een offerte uit. Jij ziet dus al snel wat je mogelijkheden zijn. De aanvraag is pas bindend op het moment dat je akkoord gaat met een van de uitgebreide offertes. Je kunt altijd eerder aflossen. In veel gevallen kan dit zelfs boetevrij. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van de geldverstrekker.

Is Creddo betrouwbaar?

Je zit nergens aan vast op het moment dat je offertes gaat vergelijken via Creddo. Het is compleet kosteloos voor jou als ondernemer en pas als je akkoord gaat met een offerte is deze bindend. Als je benieuwd bent wat anderen voor ervaring hebben met Creddo, raden we je aan om de beoordelingen op deze pagina te lezen. Het opvragen van offertes gaat zeer eenvoudig. Het begint bij het bepalen van het gewenste bedrag van de lening en de looptijd. Vervolgens verstrek je aanvullende gegevens, zoals bijvoorbeeld je KvK-nummer en het doel van de lening, en ontvang je de offertes. Als je akkoord gaat met één van de offertes zal de geldverstrekker je waarschijnlijk vragen om een aantal aanvullende documenten of gegevens. Wanneer alles rond is ontvang jij het geld op jouw zakelijke rekening.

Klantenservice en klachten

Op de homepage van Creddo zie je een overzicht met de veelgestelde vragen. Heb jij andere vragen over de vergelijkingen van zakelijke leningen? Dan kun je via de e-mail contact opnemen met Creddo. Een medewerker helpt je zo snel mogelijk verder.

Wil jij ook beoordelen?

Maakt jouw bedrijf gebruik van een zakelijk krediet dat je hebt gevonden door gebruik te maken van Creddo? Dan willen we jou vragen om jouw ervaring met Creddo te delen op deze pagina. Door Creddo te beoordelen help je andere ondernemers bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Creddo

Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Creddo

Creddo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Creddo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Creddo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Creddo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Creddo is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Creddo. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Creddo.

Geplaatst op: 29-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie producten

Ik heb hier wat broeken besteld en dit ging super gemakkelijk en soepel. Het werd de dag erna nog geleverd. Alles zat mooi verpakt en ik ben er super blij mee!

Geplaatst op: 13-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom V.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Creddo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Creddo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Creddo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Creddo actief?

Creddo is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Creddo reviews? Dan kun je naar de website van Creddo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie