CovidTestNederland logo

CovidTestNederland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

CovidTestNederland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
624
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met CovidTestNederland

CovidTestNederland is geverifieerd door ons expert team. De webshop CovidTestNederland bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CovidTestNederland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CovidTestNederland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van CovidTestNederland is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van CovidTestNederland te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geregeld

Ik moest toen ik onverwachts weg moest voor mijn werk een snel test doen en na een kleine zoektocht kwam ik hier uit. Alles was super snel geregeld en goed georganiseerd. Fijn dat ze het zo goed hebben gemaakt.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Remco V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CovidTestNederland


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
KM.store logo
KM.store
1 beoordeling
10
Shavesavings logo
Shavesavings
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CovidTestNederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CovidTestNederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CovidTestNederland actief?

CovidTestNederland is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CovidTestNederland reviews? Dan kun je naar de website van CovidTestNederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie