Corendon logo

Corendon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Corendon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Corendon logo
Website
corendon.nl
Categorie
Activiteiten reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Corendon

Ben je van plan om binnenkort te boeken met de reisorganisatie Corendon? Voor je boekt, kan het interessant zijn om wat meer te weten te komen over de touroperator en de ervaringen die hun klanten in het verleden hebben gehad. Lees verder voor meer info.

Over Corendon

Corendon is een reisorganisatie die vooral actief is in Nederland en België. Corendon Vliegvakanties maakt onderdeel uit van Corendon International Travel BV en stond in de beginjaren vooral bekend als specialist voor vliegreizen naar Turkije. Doorheen de jaren is Corendon echter uitgegroeid tot een van de grootste touroperators in Europa en biedt het vliegreizen aan naar tal van populaire vakantiebestemmingen. Hun doelstelling is om al hun klanten een vakantie te bezorgen waarvan ze echt kunnen genieten.

Waarom kiezen voor Corendon

Corendon is een touroperator dat zich richt op het aanbieden van vliegreizen binnen en buiten Europa naar tal van populaire bestemmingen. Zeker de laatste vijftien jaar is het uitgegroeid tot een van de grote spelers in de reissector waardoor het bedrijf een grote reputatie geniet. Dat komt omdat het niet alleen een goede samenwerking heeft met tal van resorts wereldwijd, maar ook hun eigen luchtvaartmaatschappij dat bestaat uit een vloot van 16 vliegtuigen. Hierdoor kunnen ze kwaliteit aanbieden aan de scherpste prijzen. Niet voor niets kiezen jaarlijks 2,5 miljoen reizigers om op reis te vertrekken met Corendon.

Is Corendon betrouwbaar?

Net zoals iedere touroperator in België en Nederland, is Corendon gebonden aan enkele voorwaarden om reizen te mogen aanbieden. Corendon is lid van ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en van de ABTO (Association of Belgium Tour Operators). Daarnaast is het ook verzekerd tegen insolvabiliteit bij SGR. Dit betekent dat je een garantie hebt op je geld terug wanneer Corendon failliet zou gaan.

Daarnaast is Corendon geen nieuwe speler op de markt, maar geniet het al een flinke reputatie bij heel wat reizigers. Zo won Corendon in het verleden nog verschillende awards waaronder die voor de populairste luchtvaartmaatschappij, de beste luchtvaartmaatschappij en de beste allround touroperator.

Klantenservice en klachten

Corendon is een reisorganisatie waarbij miljoenen vakantiegangers ieder jaar hun vakantie boeken. Of het nu gaat het boeken van hun vlucht, of een volledig pakket dat vlucht en accommodatie omvat. Met zo een groot klantenbestand zijn klachten onvermijdelijk, maar dit aantal is erg miniem. Vaak gaat dit dat over eventuele vertragingen van vluchten, of kleine problemen met de accommodatie die niet wederkerend zijn.

Om hun klanten bij te staan in hun vragen, opmerkingen of klachten, heeft Corendon een klantenservice ter beschikking. Zo is het mogelijk om Corendon telefonisch te bereiken voor alle vragen en klachten. Van maandag tot vrijdag heeft Corendon ook adviseurs aan het werk die te bereiken zijn via live chat. Dit kan van 9u tot 17u. Buiten deze tijden is het uiteraard nog steeds mogelijk om telefonisch contact te hebben met Corendon, waardoor je steeds snel een antwoord krijgt op je problemen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je zelf al op vliegvakantie geweest met Corendon? Deel dan gerust je eigen ervaring en help toekomstige reizigers.

Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
27 beoordelingen
3,5
Robin Mobile logo
Robin Mobile
20 beoordelingen
7,8
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
6
25% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Onze beoordeling over corendon.nl

Corendon is geverifieerd door ons expert team. De webshop Corendon bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Corendon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Corendon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Corendon is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van corendon.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Corendon.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geregeld

Wat een fijne bestemming in deze zoveelste golf van corona. Nooit eerder zo fijn en goed geholpen door mensen van de receptie. Selin, Jill en Kelly de dames die alles mogelijk maken voor de gasten. Bedankt voor alles.

Geplaatst op: 25-07-2021
Geschreven door: Albert '.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nachtmerrie

Vreselijke is Corendon, heb gisteren gewoon wat zitten kijken op last mint voor mij gezin van 5. Opeens kwam ik bij een leuke aanbieding binnen 3dg vertrekken.all inclusief 4 ster,. gegevens ingevuld..om te kijken wat totaal kosten was. Voordat ik het wist, had ik geboekt??..geen betaling gedaan en kon nergens online iets annuleren?..het ook nog eens om een auto vakantie naar Turkije???... klanten service niet te bereiken, via mail ook niet..stress hier thuis. Maar de factuur sturen ze op, en uurtje later nog wat mails ontvangen..dat die geannuleerd is en Eve 100% de reissom moet betalen volgens hun voorwaarden!!!... Mafia bede deze organisatie. Ik ga juridische loket advies vragen, hele vakantie stemming weg😓

Geplaatst op: 23-07-2021
Geschreven door: Karima K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Top!

Ga al jaren met Corendon op vakantie. Prijzen zijn transparant, en het boeken gaat erg makkelijk. Ook onze vorige vakantie was weer erg netjes geregeld.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: Bert S.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service, houden zich niet aan afspraken!

Om je klanten een jaar te laten wachten op hun eigen geld is schandalig!
Volgens de eigen regeltjes moet er binnen twee weken na annulering door de reisaanbieder worden terugbetaald. Dan ineens komen er allerlei afwijkingen daarop en moet je een jaar wachten!
Nooit meer Corendon voor ons! Ik hou ervan om eerlijk te blijven

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrogen door de maatschappij

Boek niet met corendon, ik ben al meer dan een jaar ah wachten op terugbetaling van een geannuleerde reis. Het zijn een bende schurken die je bedriegen en je aan het lijntje houden!!! Nooit ga ik nog op reis met hen en ik adviseer om niemand dat nog te doen in mijn uitgebreide vriendenkring...

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: Chris B.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek niet bij Corendon . Hebben totaal geen respect voor klanten

Corendon heeft totaal geen respect als je iets wilt verander voor een kind met een handicap.
Noot gedwongen reis geannuleerd kosten ons veel geld .

Geplaatst op: 21-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tergbetaling voucher

Ik heb een pakketreis geboekt naar Turkije, deze reis is door Corendon geannuleerd, vanwege corona.
Ik heb een voucher ontvangen die als ik hem niet binnen het jaar gebruik na die tijd in z'n geheel zou worden uitbetaald.
Ik moest begin maart 2021 mijn bankgegevens doorsturen naar corendon, maar kreeg enkele dagen later een mail dat zij zonder de steun van een fonds niet terugbetalen. Heel slechte commnicatie en willekeur. Bij het indienen van een kortgeding wordt de vocher blijkbaar wel tergbetaald.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: Renzo V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 1 jaar voucher nog niet geld terug.

Na 1 jaar voucher nog niet geld terug.
Liegen bedriegen en bedonderen de boel.
Hebben eigen regels niet volgens de wet zelf testen ,toch vliegen,Corona hotel enz.
In het buitenland als je ze hard nodig zal hebben laten ze je ook stikken.
Verzinnen van alles om toch niet te hoeven betalen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Robbie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Corendon


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
27 beoordelingen
3,5
Robin Mobile logo
Robin Mobile
20 beoordelingen
7,8
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corendon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Corendon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Corendon reviews? Dan kun je naar de website van Corendon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie