Copperline logo

Copperline reviews, ervaringen en beoordelingen

Copperline reviews, ervaringen en beoordelingen
2710
Copperline logo
Website
Copperline
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Copperline

Kwalitatieve mondkapjes vinden is niet altijd even simpel. Net omdat het op veel plaatsen een verplicht deel van de outfit is geworden zijn heel wat bedrijven op deze markt gesprongen. Jammer genoeg zitten daar ook heel wat bedrijven tussen die niet per se de hoogste kwaiteit bieden of überhaupt zelfs betrouwbaar zijn. Ben jij op zoek naar reviews en beoordelingen van Copperline? Dan vind je op deze pagina tal van reviews en ervaringen met dit bedrijf. Is Copperline betrouwbaar? Zijn de mondkapjes van Copperline van een hoge kwaliteit? Door even de reviews er op na te lezen kan je al heel wat van deze vragen beantwoorden.

Over Copperline

Copperline is een producent van mond- en neusbescherming die vooral mikt op kwaliteit. De mission statement van dit recent opgericht bedrijf is om niet alleen anderen van ziektekiemen te beschermen, maar ook de drager zelf. Die nadruk op een hoge kwaliteit komt dan ook naar voor in het grote aantal certificaten die Copperline voor hun mondkapjes heeft mogen ontvangen. Niet voor niets ontstond Copperline dan ook uit de ondernemingszin van pas afgestudeerde ondernemers met de steun van heel wat business angels. Interessant om te weten is dat diverse partners van Copperline in het verleden reeds actief waren in de productie van mondkapjes om de toenmalige SARS-epidemie de baas te kunnen. Ervaring zat dus! Naast de nadruk op kwaliteit van de mondkapjes draagt het bedrijf ook het milieu hoog in het vaandel. Het is om die reden dat de mondkapjes van Copperline ook milieuvriendelijk zijn. Een bewering die gestaaft kan worden aan de hand van wederom een certificaat. Het bedrijf verkoopt in de hele Benelux, maar is ook actief in Duitsland en kan verzenden naar de rest van Europa.

Waarom kiezen voor Copperline?

Copperline verkoopt dus hoogwaardige mondmaskers/mondkapjes met aandacht voor het milieu. Het bedrijf is echter ook actief in de liefdadigheidssector. Zo steunen ze de zogenaamde RTL donatie marathon en ook de “We help children” foundation. Ben je overtuigd en wil je je een dergelijk mondkapje aanschaffen? Dan betaal je 3,90 euro verzendkosten binnen de Benelux zo lang je minder dan drie producten aankoopt. Meer dan dat? Dan wordt er gratis verzonden! In de webshop van het bedrijf zelf vind je mondkapjes in diverse kleuren en designs terug die stuk voor stuk perfect wasbaar zijn. Het assortiment is echter groter dan dat. Je kunt er immers ook een antivirale en antibacteriële AirPod Case op de kop tikken of een hoesje voor jouw telefoon. Ook nieuwe filters voor de mondkapjes kunnen op de webshop aangekocht worden.

Is Copperline betrouwbaar?

De website van Copperline bevat heel wat informatie over het proces en de technologie achter de mondkapjes. Even belangrijk dan deze informatie is misschien wel het slotje in de adresbalk. Dit betekent dat je je geen zorgen moet maken over jouw persoonsgegevens: ze zijn veilig. Tevens beschikt Copperline over een eigen klantenservice, kan je ze bereiken op sociale media en is er een pagina met algemene voorwaarden op de website terug te vinden. Ten slotte is het ook zo dat ze door het keurmerk Trusted Shops beschouwd worden als een betrouwbare webshop. Copperline lijkt dan ook een betrouwbare website te zijn.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag en/of probleem niet meteen terug op de website? Dan kan je de klantenservice van Copperline contacteren. Dat kan via het contactformulier op de website, via mail, via de telefoon of via één van de social media profielen van het bedrijf. Ten slotte kan je er ook voor kiezen om een brief te sturen. Alle contactgegevens van Copperline vind je immers op de website terug. Wil je een klacht indienen betreffende een bestelling? Dan stuur je dit bij voorkeur per mail of via het contactformulier door. Je krijgt altijd binnen enkele werkdagen een antwoord van Copperline. Kom je er niet samen uit? Dan staat het je nog vrij om de Geschillencommissie van het zogenaamde ODR-platform van de Europese Commissie in te schakelen.

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij een mondkapje van Copperline? Dan zijn jouw ervaringen met dit bedrijf exact waar we naar op zoek zijn. Schrijf op deze pagina jouw review en beoordeling van Copperline en help toekomstige bezoekers begrijpen wat hen te wachten staat. Is de kwaliteit van de maskers goed? Zou je de klantenservice als goed beoordelen? Viel de levertijd van het product wat mee? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan?

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
7 beoordelingen
8
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede kwaliteit

Ik heb hier een aantal mondkapjes besteld voor de corona periode en ze zijn van zeer goede kwaliteit. Ze hebben mij door de hele periode heen geholpen en zijn goed uitwasbaar. Dit is zeker een aanrader als je nog naar mondkapjes op zoek bent.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Teun L.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Copperline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
7 beoordelingen
8
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Copperline een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Copperline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Copperline actief?

Copperline is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Copperline reviews? Dan kun je naar de website van Copperline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie