Connection SGGZ logo

Connection SGGZ reviews, ervaringen en beoordelingen

Connection SGGZ reviews, ervaringen en beoordelingen
4140
Connection SGGZ logo
Website
Connection SGGZ
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Connection SGGZ

Verslaving is in onze maatschappij een zwaar en ook vaak een onderschat probleem. Er zijn dan ook heel wat verslavingen die lang onder de radar kunnen blijven. Bovendien is een verslaafde natuurlijk ook iemand die dat bij voorkeur zo verborgen mogelijk gaat houden. Daarnaast is het zo dat je aan zo goed als alles verslaafd kunt geraken. Denk maar aan gamen, gokken, drugs, alcohol en ga zo maar door. Als je hulp zoekt bij verslaving kan je onder andere terecht bij Connection SGGZ. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen en heeft een uitstekend zorgprogramma om jou of jouw geliefde die nodige duw in de rug te geven. Maar wat vertellen mensen met ervaring over Connection SGGZ? Zijn de reviews en beoordelingen van Connection SGGZ positief? Je leest het hier!

Over Connection SGGZ

Connection SGGZ is een erkende en gespecialiseerde GGZ-instelling die de focus legt op verslavingszorg. Daarbij wordt er zwaar de nadruk gelegd op persoonlijke behandelingen en voldoende ondersteuning. Het einddoel is natuurlijk een duurzaam herstel en een sterke verhoging van de levenskwaliteit. Die insteek heeft ook heel wat te maken met de oprichting en de oprichter van Connection SGGZ. Connection SGGZ werd immers opgericht door Hjalmar van Winkel die zelf jarenlang verslaafd was aan drank en drugs. Vanuit het idee dat de verslavingszorg echt beter kon begon Hjalmar met Connection SGGZ. Concreet kan je bij Connection SGGZ voor een intakegesprek of voor advies. Op de website zelf vind je ook al heel wat uitleg over verslavingen en hoe je na kunt gaan of je ook echt verslaafd bent. De drempel voor die eerste stap ligt voor veel verslaafden te hoog en ook daar wil Connection SGGZ iets aan doen.

Waarom kiezen voor Connection SGGZ?

Bij Connection SGGZ kan je terecht voor een brede waaier aan verslavingen. Om maar een kleine greep uit het aanbod te nemen: cannabisverslaving, gameverslaving, gokverslaving, designerdrugs, alcoholverslaving, medicijnverslaving en ga zo maar door. Concreet krijg je bij Connection SGGZ altijd een kleinschalig multidisciplinair team rond je heen om zo op elk aspect van de verslaving te kunnen werken. Je vindt bij Connection SGGZ psychiaters, gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, psychologen, therapeuten en meer. Bovendien kan je ook praten met drugcounselors die zelf geworsteld hebben met een verslavind en zo informatie uit de eerste hand kunnen geven. Bovendien wordt een programma bij Connection SGGZ vergoed door de zorgverzekeraar. Dat betekent dat je geen eigen bijdrage voor behandeling op tafel moet leggen. Ook krijg je niet te maken met lange wachttijden: na het intakegesprek kan een traject meteen van start gaan. Is het programma afgelopen? Dan is er ook nog een nazorgtraject op maat.

Is Connection SGGZ betrouwbaar?

Als je echt geholpen wilt worden bij een verslaving is het natuurlijk van belang dat er wederzijds vertrouwen is. Connection SGGZ is alvast een instelling die heel wat informatie geeft op de website en bovendien ook gekend is bij de zorgverzekeraars. Op de website zelf vind je heel wat informatie over Connection SGGZ terug zoals het adres en het KvK-nummer en je kunt op eender welk moment contact opnemen met het team voor advies. Voor een traject van start gaat volgt ook altijd eerst een intakegesprek zodat je zelf in kunt schatten of Connection SGGZ iets voor jou is.

Klantenservice en klachten

Heb je een bepaalde vraag? Of wil je misschien hulp vragen voor jezelf of voor een naaste? Dan kan je altijd telefonisch contact opnemen met het team achter Connection SGGZ. Daarnaast vind je op de website ook een contactformulier terug en kan je een mailtje sturen. Een laatste optie is om via sociale media jouw verhaal te doen. Het team van Connection SGGZ neemt zo spoedig mogelijk contact met je op in dat geval. In de regel betekent dat nooit langer wachten dan een werkdag. Heb je een klacht over de werkwijze? Dan stuur je die best per mail op naar de klantendienst.

Wil jij ook beoordelen?

Kampte jij in het verleden met een verslaving? Of heeft een geliefde van je ervaring met het verslavingstraject van Connection SGGZ? Dan kan jouw eerlijke review van deze onderneming een leven voorgoed veranderen. Wat mag je verwachten van de zorg van Connection SGGZ? Is er ook effectief een nazorgtraject? Is de begeleiding goed? Helpt het ook echt om van een verslaving af te komen? Zou je Connection SGGZ aanraden aan verslaafden of toch niet? Waarom niet of waarom wel?

Reviews over Connection SGGZ
Gerelateerde bedrijven
OntbijtjeThuis.nl logo
OntbijtjeThuis.nl
5 beoordelingen
5,6
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Connection SGGZ

Het bedrijf Connection SGGZ is geverifieerd door ons. De webshop Connection SGGZ is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Connection SGGZ is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Connection SGGZ maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Connection SGGZ is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Connection SGGZ te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Connection SGGZ
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
OntbijtjeThuis.nl logo
OntbijtjeThuis.nl
5 beoordelingen
5,6
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Connection SGGZ een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Connection SGGZ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Connection SGGZ actief?

Connection SGGZ is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Connection SGGZ reviews? Dan kun je naar de website van Connection SGGZ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie