Condoom-anoniem.nl logo

Condoom-anoniem.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Condoom-anoniem.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1605
Condoom-anoniem.nl logo
Website
condoom-anoniem.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Condoom-anoniem.nl

Een condoom kopen. Het is een handeling die heel wat mensen toch net een tikkeltje te gênant vinden om in een fysieke winkel te doen. Het is die drempelvrees waar Condoom-anoniem.nl op inspeelt, naast het aanbieden van een veel groter gamma aan opties. Ben jij aan het twijfelen over een bestelling bij Condoom-anoniem.nl? Dan is het slim bekeken om eerst even op te zoeken wat de ervaringen van anderen zijn met dit bedrijf. Op deze site vind je allerhande reviews over Condoom-anoniem.nl terug met een duidelijke beoordeling. Zo hoef jij je oordeel niet van het toeval af te laten hangen, maar van concrete ervaringen.

Over Condoom-anoniem.nl

Condoom-anoniem.nl werd in 2004 opgericht door Richard Spooren en heeft dus al meer dan 16 jaar ervaring in het versturen van condooms en aanverwante producten. Zoals de naam al vertelt was het originele doel van Condoom-anoniem.nl om iedereen op een gemakkelijke en anonieme manier toegang te geven tot condooms. Geen gênant moment in de winkel, maar gewoon online bestellen en klaar. Die anonimiteit is en blijft de steunpilaar van Condoom-anoniem.nl. Zo zijn de verpakkingen compleet neutraal zonder omschrijving van het bedrijf of het product en ga je ook op je bankafschrift geen omschrijving terugvinden. Naast anonimiteit is ook de gratis verzending een pijler van Condoom-anoniem.nl. Het was het eerste bedrijf in zijn soort dat ongeacht het bestelbedrag gratis verzending aanbood en dat doet Condoom-anoniem.nl nog steeds. Een secundaire doelstelling van Condoom-anoniem.nl is ook om mensen iets bij te leren over het gebruik van condooms en condooms meer bespreekbaar te maken. Ook hier vind je informatie van terug op de website!

Waarom kiezen voor Condoom-anoniem.nl?

Zoals je vast al in de gaten had is het hoofdproduct van Condoom-anoniem.nl condooms. Op de website vind je een ruim gamma aan condooms terug van vele van de bekendste merken. Er zijn ribbel condooms, ultra dunne condooms, latexvrije condooms, smaakcondooms en zelfs vrouwencondooms terug te vinden. Doorheen de jaren heeft Condoom-anoniem.nl echter ook hun aanbod steeds verder uitgebreid. Vandaag de dag kan je ook voor glijmiddel, massageolie en seksspeeltjes bij Condoom-anoniem.nl terecht. Heb je schrik dat je een soa hebt opgelopen of zwanger bent? Ook hiervoor biedt Condoom-anoniem.nl producten aan. Je vindt er SOA- en zwangerschapstesten. Zit je met vragen over de juiste maat condoom of over de voornoemde SOA’s? Dan biedt de sectie veelgestelde vragen op heel wat een antwoord. Een niveau van service dat toch aan de hoge kant is.

Is Condoom-anoniem.nl betrouwbaar?

Wanneer een condoom niet naar behoren functioneert zit je met een behoorlijk groot probleem. Het is dan ook belangrijk om te weten of Condoom-anoniem.nl ook effectief een betrouwbare website is. Gelukkig is het antwoord op die vraag een volmondige ja. Niet alleen zijn ze lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, maar bovendien is er ontzettend veel informatie over het bedrijf terug te vinden. Er is een klantenservice die zowel per mail, contactformulier, WhatsApp of via het telefoonnummer te bereiken valt. Alle relevante bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer en de hoofdzetel staat op de website en bovendien vind je het rechtstreekse e-mailadres van de zaakvoerder zelfs terug op Condoom-anoniem.nl.

Klantenservice en klachten

En hoe zit het met die klantenservice? Zoals gezegd kan je bij vragen of problemen die niet opgelost worden door de FAS terecht bij de klantenservice op een veelheid aan manieren. De klantenservice is telefonisch bereikbaar zeven dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur. Contacteer je liever via mail? Dan heb je tijdens de kantooruren binnen een paar uur een reactie. Je kunt dus elke dag met vragen en klachten terecht bij Condoom-anoniem.nl. Heb je toch een klacht? Dan wordt er gevraagd deze mede te delen per mail. Zo staat alle relevante informatie meteen neergeschreven en zijn de contactgegevens voor het bedrijf duidelijk. Is de klacht niet opgelost? Dan kan je nog altijd naar de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg stappen. Condoom-anoniem.nl is kortom betrouwbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde je al eens condooms of een ander product bij Condoom-anoniem.nl? Dan help je ons en toekomstige klanten van Condoom-anoniem.nl vooruit door hier even een review na te laten. Verliep de bestelling vlot? Was de levertijd zoals omschreven en was de kwaliteit van het geleverde product goed? Heb je misschien een klacht over het bedrijf of ben je daarentegen goed vooruit geholpen? Schrijf jouw beoordeling en ervaringen neer en maak de beslissing voor de volgende net iets gemakkelijker.

Reviews over Condoom-anoniem.nl
Gerelateerde bedrijven
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
ISKO Vital logo
ISKO Vital
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super discreet

Ik heb hier al meerdere malen spullen besteld en ik vind het erg fijn dat het super discreet geleverd word. Het bestellen via de website gaat super snel en is heel duidelijk. De levering is altijd heel vlot en altijd correct.

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Condoom-anoniem.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
ISKO Vital logo
ISKO Vital
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Condoom-anoniem.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Condoom-anoniem.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Condoom-anoniem.nl actief?

Condoom-anoniem.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Condoom-anoniem.nl reviews? Dan kun je naar de website van Condoom-anoniem.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie