Compliment.me logo

Compliment.me reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Compliment.me reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4315
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Compliment.me

Het bedrijf Compliment.me is geverifieerd door ons. De webshop Compliment.me is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Compliment.me is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Compliment.me maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Compliment.me is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Compliment.me. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Compliment.me.

Geplaatst op: 14-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Compliment.me


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
2 beoordelingen
9,5
Ep logo
Ep
4 beoordelingen
6,8
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Compliment.me een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Compliment.me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Compliment.me actief?

Compliment.me is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Compliment.me reviews? Dan kun je naar de website van Compliment.me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie