Choozz logo

Choozz reviews, ervaringen en beoordelingen

Choozz reviews, ervaringen en beoordelingen
1418
Choozz logo
Website
Choozz
Categorie
Diensten

Choozz ervaringen

Opzoek naar Choozz ervaringen? Bij Choozz is het mogelijk om via enquetes/onderzoeken te sparen voor cadeaubonnen van onder andere Bol.com, Zalando en Media Markt. Als je dan zo druk bezig bent om zo een cadeaubon te sparen wil je wel zeker weten dat je vervolgens deze cadeaubon krijgt! Je wilt namelijk wel beloond worden voor al jou harde werk! Lees daarom hier alles over Choozz ervaringen en lees wat andere consumenten hebben ervaren met Choozz. Heb jij nou al Choozz ervaringen en wil jij deze delen? Plaats dan jouw ervaring op deze pagina!

Over Choozz

Bij Choozz kan je sparen voor cadeaubonnen van een aantal grote winkels in Nederland. Als jij je aanmeld bij Choozz krijg je eens in de zoveel tijd een mailtje waarin je gevraagd word om mee te doen met een onderzoek. In de meeste gevallen dien je bij dit onderzoek een aantal vragen in te vullen waarna je een aantal punten krijgt. Door deze punten vervolgens op te sparen kan je uiteindelijk een cadeabon aanschaffen. Je kan dus vanuit huis binnen een paar minuten een cadeaubon bij elkaar sparen! Let wel op dat elk onderzoek een maximaal aantal deelnemers bevat. Hierbij geld dan ook OP = OP!! Ben je te laat voor het onderzoek dan kan je niet meer meedoen.

Elke maand kans op €2000 euro bij Choozz

Bij elk onderzoek welke je bij Choozz invult krijg je naast een aantal punten ook een lot. Met dit lot doe je geheel gratis mee met de trekking waar je kans maakt op €2.000! Hoe meer onderzoeken je dus invult bij Choozz des de meer punten je verdient en des de meer kans je maak op die €2.000!!

Nu krijg ik vast reclame via Choozz

Nee Choozz is niet zo een website waar je elke dag de meest verschrikkelijke aanbiedingen krijgt! Choozz verzorgt bedrijven meningen van consumenten en geeft hier een klein beloning voor! Je zit dus niet vast aan reclame's waar Choozz jou producten of abonnement wilt slijten!

Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Bongo logo
Bongo
73 beoordelingen
3,6
Gerelateerde blogartikelen
8
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Choozz

Het bedrijf Choozz is geverifieerd door ons. De webshop Choozz is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Choozz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Choozz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Choozz is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Choozz te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Choozz.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vroeger erg leuk, nu niet meer

Waar ik in het verleden erg veel punten voor een onderzoek kreeg, is dit nu nog maar 1/4 van toen, misschien zelfs minder.

Nu ook regelmatig dat ik al een ruime tijd met een vragenlijst bezig ben en het gevoel heb bijna klaar te zijn en dan krijg ik alsnog de melding 'u komt niet in aanmerking voor dit onderzoek' terwijl er dan al meer dan 25 antwoorden zijn gegeven en je aan het onderzoek kan merken dat je al bijna aan het einde bent van de vragenlijst. Dit is iets wat ik erg vreemd vind! Jammer, want eerder kwam ik dit niet tegen. Ik zal dan ook niet lang lid meer blijven.

Geplaatst op: 12-08-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschil in beloningen

Ik krijg maar 20 punten per onderzoek terwijl ik van anderen verneem dat zij 90 punten voor hetzelfde onderzoek krijgen. Er wordt dus nogal onderscheid gemaakt. Ik moet 50 vragenlijsten invullen voor een tientje en anderen maar 13.

Geplaatst op: 14-07-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Em

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

Ik doe het al langere tijd en heb krijg altijd netjes me punten. Ik heb inmiddels ook eht eerste bedrag via PayPal gekregen en zo verdien je toch leuk een paar tientjes bij voor je mening te geven. Kost echt 2 minuten per enquette

Geplaatst op: 29-09-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bernard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk om te doen

Ik zit de hele dag thuis en heb niet heel veel te doen. Maar op Choozz kan ik leuke enquetes invullen en ook nog eens punten sparen voor leuke dingen. Het is zo gedaan, makkelijk en vooral heel erg leuk.

Geplaatst op: 26-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beter dan gedacht!

In het begin geloofde ik er echt geen zak van! Maar toch, maar even gedaan aangezien ik werkloos ben en elk extraatje mooi is meegenomen. Inmiddels al de nodig punten bij elkaar gespaard en kan bijna een cadeaubon bestellen. Ik moet ongeveer 5 onderzoeken per week doen en dan verdien ik toch leuk wat punten.

Geplaatst op: 18-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Choozz
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Bongo logo
Bongo
73 beoordelingen
3,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Choozz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Choozz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Choozz actief?

Choozz is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Choozz reviews? Dan kun je naar de website van Choozz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie