Chaletsplus logo

Chaletsplus reviews, ervaringen en beoordelingen

Chaletsplus reviews, ervaringen en beoordelingen
1593
Chaletsplus logo
Website
Chaletsplus
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen

Jullie zijn van plan om naar Oostenrijk te gaan? Heerlijk op wintersport? Fijnere vakanties zijn er bijna niet denkbaar. Overweeg je om voor de komende zomer een vakantiewoning te huren bij Chaletsplus? Je kiest voor zo’n echt authentiek Oostenrijks chalet? Dat vergroot de pret van de vakantie natuurlijk enorm. Maar nu wil je wel weten of het een goed idee is om te boeken bij Chaletsplus. Zoek je daarom naar ervaringen en beoordelingen van eerdere gasten? Dat is een uitstekende optie om een goed beeld te krijgen van deze aanbieder van chalets in Oostenrijk. Ontdek wat de reviews van andere mensen zijn en maak zo een weloverwogen keus om wel of niet bij Chaletsplus te boeken.

Over Chaletsplus

Chaletplus is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen en chalets in Oostenrijk. Deze organisatie richt zich op een aantal regio’s. Er is inmiddels ruim 20 jaar ervaring, dus je kunt hier goed terecht als je op zoek bent naar persoonlijk advies. Op de site kun je handig filteren en zoeken om een accommodatie vinden en boeken die aansluit bij jouw behoeften. Dit reisbureau is opgericht in 1996. Het echtpaar dat begon met dit bureau heeft het inmiddels overgedragen aan hun zoon. Hij is dus als het ware opgegroeid met Chaletsplus. Er zijn 332 luxe chalets in verschillende regio’s te boeken, dus je hebt veel keus.

Waarom kiezen voor Chaletsplus

Een groot voordeel van reserveren bij Chaletsplus is dat je persoonlijk advies kunt krijgen. Het aanbod is uniek en er is voor elk wat wils. Zoek je echt een specifieke appartement voor meerdere personen of wil je een chalet dat zich heel dicht bij de piste bevindt? Je kunt direct contact opnemen met een medewerker. Dit kan via de telefoon of door middel van de chat. Het voordeel van Chaletsplus is dat deze aanbieder alle woningen beheert. Dat doen dus niet de eigenaren van de huizen zelf. Het gaat om lokale medewerkers die uitstekend op de hoogte zijn van de situatie en die de chalets en appartementen goed kennen. Het is prettig dat de chalets zich ook in de populaire wintersportgebieden bevinden. Denk hierbij onder andere aan Kaprun en Wildkogel Arena. Uiteraard kun je ook in de zomer deze mooie chalets en appartementen huren en genieten van de prachtige bergen.

Is Chaletsplus betrouwbaar?

Chaletsplus is al eens uitgeroepen tot de beste aanbieder van accommodaties voor wintersport in Oostenrijk. Dat zegt natuurlijk al heel veel. Verder zijn alle chalets die door Chaletsplus verhuurd worden, goedgekeurd. Er is een intensief contact met de eigenaren die de chalets verhuren. Zo is de kans dat je voor verrassingen komt te staan maar heel klein. Chaletsplus is aangesloten bij de SGR, waardoor je er zeker op kunt vertrouwen dat je met een betrouwbare organisatie te maken hebt. Verder zie je dat ze al door zeer veel eerdere gasten beoordeeld zijn. Ben jij vooral benieuwd hoe ze omgaan met klachten? Die zijn ongetwijfeld ook terug te vinden in de vele reviews. Kijk hoe daarmee wordt omgegaan, want dat zegt veel over een reisbureau. Het is wel duidelijk dat eerdere gasten Chaletsplus een hoog cijfer toekennen en dus zeer tevreden zijn.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Chaletsplus is op diverse manieren te bereiken. Bellen, chatten, mailen of het contactformulier invullen. Ook is het mogelijk om via de sociale media in contact te komen met dit bureau. Het boeken van een accommodatie werkt bij dit reisbureau zeer eenvoudig. Je klikt bij de woning die je wilt huren in de kalender om te kijken of hij beschikbaar is. Je selecteert dan de verblijfsduur en verder spreekt het helemaal voor zich. Je kunt op diverse manieren betalen. Voor eventuele klachten hebben ze een speciale pagina waarop je de procedure kunt lezen. Mocht er dus onverhoopt iets misgaan, dan weet je dat er op een goede manier naar een oplossing gezocht wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt ervaring met Chaletsplus? Had je een appartement gehuurd tijdens de wintersport? Was er genoeg plek om je skispullen op te ruimen? Hoe vond je de ontvangst? Huurde je een luxe chalet met een sauna in het voorjaar of in de zomer? Was alles naar wens? Wil je een review achterlaten zodat andere mensen een weloverwogen keus kunnen maken? Jij hebt tenslotte ervaring met Chaletsplus en kunt het reisbureau daarom op een eerlijke manier beoordelen.

Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Park Belterwiede logo
Park Belterwiede
2 beoordelingen
10
Slagharen logo
Slagharen
28 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
8,2
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Chaletsplus

Het bedrijf Chaletsplus is geverifieerd door ons. De webshop Chaletsplus is al sinds 2001 een betrouwbare partij om te bestellen. Chaletsplus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Chaletsplus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Chaletsplus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Chaletsplus te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Chalet in Königsleiten geboekt via ChaletsPlus

Duidelijke website, wel veel mails voorafgaand aan reis met informatie. Verbleven in Edelweisshaus vlakbij apres ski en praktisch aan de piste. Mooi modern appartement met geweldig uitzicht. Hier komen we graag nog eens terug

Geplaatst op: 24-08-2023
Laatst bewerkt op: 24-08-2023
Geschreven door: Johan V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden

Meerdere malen gereserveerd via Chalet Plus en heel tevreden. Dit jaar moeten anuleren wegens medische reden. Door gegeven aan Chalet Plus en in mum van tijd werd alles geregeld. Na nog geen week stond het bedrag terug op de rekening.

Geplaatst op: 04-07-2023
Laatst bewerkt op: 04-07-2023
Geschreven door: Erna L.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Chalet last minute geannuleerd: sta je met lege handen.

Chalet Veenroos geboekt, bevestigd gekregen (dan wordt al contact opgenomen met de eigenaar van het chalet die moet bevestigen dat het goed is) en vervolgens ook aanbetaling gedaan. Begin december vernomen dat de eigenaar zich "vergist" had en dat de boeking niet door kan gaan. Marcel Streng van ChaletPlus beweert je graag te helpen om een oplossing te vinden en beloofd vanuit ChaletPlus en mister Veenroos een tegemoetkoming. Deze oplossing bestaat eruit dat je een alternatief chalet bij ze mag uitkiezen (uit wat er nog is "last minute"), zijn antwoorden op vragen duren dagen en uiteindelijk dus geen vergoeding of tegemoetkoming. Slecht afspraken maken en slecht zaken doen op deze manier met ChaletPlus. Tijdig geboekt en desondanks sta je met lege handen vlak voor je wintersport.

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Familie vL V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke vakantiewoningen

Wij waren erg tevreden over de vakantie woningen die wij hebben gehuurd voor zowel de zomer als voor de winter. De communicatie tussen het bedrijf was erg goed en ze reageren erg snel. Ik kan ze zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara S.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Chaletsplus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Park Belterwiede logo
Park Belterwiede
2 beoordelingen
10
Slagharen logo
Slagharen
28 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chaletsplus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Chaletsplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Chaletsplus actief?

Chaletsplus is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , familiereizen , themareizen , vakantiehuizen , wandelvakanties , wintersport en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Chaletsplus reviews? Dan kun je naar de website van Chaletsplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie