Cateringservice De Gelegenheid logo

Cateringservice De Gelegenheid reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Cateringservice De Gelegenheid reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4565
Cateringservice De Gelegenheid logo
Website
Cateringservice De Gelegenheid
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Cateringservice De Gelegenheid

Wie een familiefeest of bedrijfsevenement heeft gepland wil zijn gasten wellicht ook culinair in de watten leggen. In dat geval kan een cateringservice zoals Cateringservice De Gelegenheid een mogelijke optie zijn voor het verzorgen van de maaltijden en hapjes op je evenement. Uiteraard wil je, vooraleer je een cateraar vastlegt, weten of ze de nodige kwaliteit aanbieden. De beste manier hiervoor is het lezen van reviews en beoordelingen. Om je heel wat opzoekingswerk te besparen tijdens het plannen van je event, hebben we voor jou alle informatie over Cateringservice De Gelegenheid opgezocht en verzameld. Samen met de beoordelingen van voorgaande klanten zullen deze je een goed beeld schetsen van wat je mag verwachten als je Cateringservice De Gelegenheid inschakelt.

Over Cateringservice De Gelegenheid

Zoals de naam doet vermoeden is Cateringservice De Gelegenheid een cateraar die maaltijden en hapjes verzorgt voor feestjes en evenementen in de regio van Sliedrecht. Daarnaast kun je ook online bestellen waarna de maaltijden tot aan je deur worden bezorgd. Het bedrijf is uitgegroeid tot wat het vandaag is: een kwaliteitsvolle cateraar en BBQ specialist. Oorspronkelijk zijn ze gestart met het aanbieden van salades, maar ondertussen zijn ze na 22 jaar dus uitgebreid tot volledige buffetten en maaltijden. Als cateringbedrijf dat actief is in de voedingssector hechten ze veel waarde aan kwaliteitsvolle ingrediënten en hygiëne. Zo voldoet alles aan de meest strikte regels opgelegd door de HACCP norm.

Waarom kiezen voor Cateringservice De Gelegenheid

Cateringservice De Gelegenheid in Sliedrecht is een cateraar met 22 jaar ervaring. Zo kunnen ze worden ingeschakeld voor het aanbieden van maaltijden, salades en hapjes op feestjes en leveren ze ook maaltijden aan huis. Tot de mogelijkheden behoren onder meer borrelhapjes, warme en koude buffetten, tapas, catering voor kerstfeestjes, gourmet en meer. Als BBQ specialist behoort barbecue gerechten ook tot de opties. Daarnaast zijn er ook vegetarische alternatieven die kunnen worden aangeboden.

Bestellen kan rechtstreeks via de website van Cateringservice De Gelegenheid. Vervolgens wordt de bestelling door hun chauffeurs tot aan je deur bezorgd. Hierdoor is het bedrijf ook een goede optie voor wie een geen zin heeft om te koken en een gezonde, kwaliteitsvolle lunch wenst.

Is Cateringservice De Gelegenheid betrouwbaar?

Als bedrijf dat actief is in de voedingssector is Cateringservice De Gelegenheid gebonden aan strikte normen wat betreft hygiëne. Hier maakt het dan ook een belangrijk punt van. Daarnaast hechten ze veel belang aan het gebruik van kwaliteitsvolle producten en ingrediënten. Als klant of gast op een feestje waar ze de maaltijden verzorgen ben je dus verzekerd van overheerlijke maaltijden. Hiervoor kunnen ze onder meer rekenen op meer dan 22 jaar ervaring.

Klantenservice en klachten

Cateringservice De Gelegenheid is makkelijk bereikbaar via mail dat vermeld staat op hun website. Daarnaast vind je er ook het adres terug waar ze zijn gelegen. Dit maakt dat ze makkelijk bereikbaar zijn voor opmerkingen en/ of klachten. Naast een mailadres en contactformulier is er ook een telefoonnummer waarop je hen rechtstreeks te woord kunt staan.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een evenement of feest laten verzorgen door Cateringservice De Gelegenheid? Of heb je al eens een maaltijd besteld bij hen en thuis laten leveren? Hoe was de service en de kwaliteit van de maaltijd? We horen het graag van je zodat andere mensen een beeld kunnen vormen van de betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf. We nodigen je daarom uit om een beoordeling te geven of review te schrijven.

Reviews over Cateringservice De Gelegenheid

Gerelateerde bedrijven

Wijny.nl logo
Wijny.nl
2 beoordelingen
9
Oot Granola logo
Oot Granola
1 beoordeling
10
Paddo Shop logo
Paddo Shop
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Cateringservice De Gelegenheid

Het bedrijf Cateringservice De Gelegenheid is geverifieerd door ons. De webshop Cateringservice De Gelegenheid is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cateringservice De Gelegenheid is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cateringservice De Gelegenheid maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Cateringservice De Gelegenheid is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Cateringservice De Gelegenheid te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cateringservice De Gelegenheid.

Geplaatst op: 16-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Cateringservice De Gelegenheid


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wijny.nl logo
Wijny.nl
2 beoordelingen
9
Oot Granola logo
Oot Granola
1 beoordeling
10
Paddo Shop logo
Paddo Shop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cateringservice De Gelegenheid een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Cateringservice De Gelegenheid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cateringservice De Gelegenheid actief?

Cateringservice De Gelegenheid is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cateringservice De Gelegenheid reviews? Dan kun je naar de website van Cateringservice De Gelegenheid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie