Castle Telecom logo

Castle Telecom ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 6,0
Castle Telecom logo
Castle Telecom ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 6,0
Beoordeling
2 beoordelingen
6
5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
50%
6
6
6
6

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Youfone logo Youfone
56 beoordelingen
6,6
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
28 beoordelingen
3,9

Castle Telecom ervaringen

Wil je een abonnement afsluiten bij Castle Telecom, maar twijfel je nog een beetje? Hier kan je alle ervaringen en beoordelingen over Castle Telecom lezen. Je bent zo helemaal up-to-date dankzij klanten die je al eerder voorgingen. Je weet zo of je hier misschien beter wel of niet een abonnement kan afsluiten. Heb je zelf een ervaring met Castle Telecom? Deel dan jouw mening met anderen in een review zodat andere consumenten een idee hebben wat ze kunnen verwachten van Castle Telecom!

Over Castle Telecom

Castle Telecom heeft al jarenlang ervaring in het afsluiten van online telefoon abonnementen. Ze staan vooral bekend om de goede service, snelle levering en bovenal om de cadeau abonnementen. Dit zijn telefoonabonnementen waarbij je een gratis cadeau krijgt zoals een laptop of tablet. Naast de bekende Castle Abonnement kan je hier ook gewoon terecht voor de betrouwbare service. Kom je ergens niet uit? Dan zijn ze altijd goed bereikbaar en om jou wat zekerheid te geven zijn ze lid van de thuiswinkel.org.

Gratis een cadeau uitzoeken.

Je kan natuurlijk bij Castle Telecom kiezen voor een nieuwe smartphone, maar je kan ook een cadeau uitzoeken. De online provider staat bekend om het grootste aanbod in cadeaus bij een nieuw telefoonabonnement. Uiteraard krijg je hier natuurlijk geen smartphone meer bij, maar je krijgt wel een nieuwe Playstation 4 of 3D led televisie. Je kan zelf bepalen wat voor een cadeau je wil krijgen bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Afhankelijk van het cadeau dat je uitkiest kan je een abonnement selecteren.

Bezorging op afspraak.

Voor het afsluiten van een telefoonabonnement zijn natuurlijk wat belangrijke gegevens vereist. Dit is de reden dat er een koerier bij je thuiskomt voor het afsluiten van een telefoonabonnement. Ter controle van je rekeningnummer wordt er € 0,01 gepint en direct hierna is je telefoonabonnement actief en krijg je direct het cadeau dat je hebt uitgekozen. Je kan met de koerier zelf afspreken op welke dag hij het beste langs kan komen. Dit kan vaak al vrij snel zodat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe telefoonabonnement.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Castle Telecom

profielfoto van Henry
Henry
15-11-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
24 uur levering en scherpe prijzen

Wat een toeval dat ik bij Castle Telecom uitkwam. Via via rondgezocht en kwam een aanbieding tegen en die was bij Castle Telecom. Ik kende het niet maar wilde het wel proberen. De aanbieding voor een gloed nieuwe mobiele telefoon voor maar 23 euro per maand. Wat een uitkomst en nog eens binnen 24 uur geleverd. Echt helemaal top en super blij met mijn nieuwe telefoon.

profielfoto van Anita
Anita
03-02-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
tv met abonnement

Tv binnen 6 dagen stuk en castle doet niets regel het zelf maar. SLECHTE SERVICE nooit meer Castle.

Schrijf een review over Castle Telecom

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Youfone logo Youfone
56 beoordelingen
6,6
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
28 beoordelingen
3,9

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie