CastelijnMode logo

CastelijnMode reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CastelijnMode reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
614
CastelijnMode logo
Website
modecastelijn.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen CastelijnMode

Zin in een nieuw jasje? Een prachtige outfit nodig voor een groot feest? Handig als je dan alles in een keer kunt bestellen bij CastelijnMode. Met 70 verschillende merken zit er al gauw iets voor je tussen. Wat is CastelijnMode echter voor winkel? Zijn de producten die ze verkopen wel van goede kwaliteit of wil je ze na een keer wassen liever niet meer dragen? Reageert de klantenservice adequaat op vragen en klachten? Om antwoorden te krijgen op dit soort vragen, is het handig om reviews te raadplegen. En daarvoor ben je hier bij ons precies op de goede plek. Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Deze staan hier handig voor je op een rijtje. Lees wat andere consumenten vertellen over CastelijnMode en maak dan zelf een weloverwogen keuze om wel of niet bij hen te kopen.

Over CastelijnMode

CastelijnMode is een familiebedrijf dat al sinds 1953 aan de weg timmert. Ze verkopen zowel dames- als herenkleding en met ruim 70 verschillende merken is het aanbod zeer divers. Kies je voor de nieuwe collectie, dan profiteer je van een leuk voordeeltje. Allereerst ga je dan natuurlijk trendy gekleed, maar bovendien betaal je voor deze bestelling geen verzendkosten. Dat is altijd leuk meegenomen. Bestel je iets uit de andere collectie, maar wil je verzendkosten voorkomen, dan mag je de bestelling ook zelf even ophalen in de winkel. Soms is het lastig om het juiste kledingstuk te vinden. Zeker als het assortiment zo groot en breed is. CastelijnMode heeft hier iets handigs op bedacht. Je kunt namelijk shoppen op je eigen stijl. Houd jij van casual, dan filter je daar op. Je ziet dan alleen die kledingstukken die bij deze stijl horen. Ga jij meer voor klassiek, dan vink je dat aan. Vind je het lastig om te bepalen wat nu jouw favoriete kledingstijl is, dan kun je een paar stijlen uitproberen. Je ontdekt dan al snel welke kledinglijnen jou het meeste aanspreken.

Waarom kiezen voor CastelijnMode

Bij CastelijnMode vind je snel de kleding die je zoekt. De website is overzichtelijk en je kunt op verschillende onderwerpen filteren en selecteren. Veel is op voorraad, dus je mag erop rekenen dat je de kleding snel in huis hebt. Houd jij er ook nooit van om een dure jurk of jas te betalen terwijl je hem nog niet gezien hebt? Bij CastelijnMode begrijpen ze dat, want je hoeft pas te betalen na ontvangst. Bovendien is deze optie helemaal gratis. Wil je heel specifiek weten welke kleding jou het beste staat, dan kun je een afspraak maken met een persoonlijke stylist. Deze kent het assortiment door en door en gaat samen met jou kijken hoe jij het beste kunt stralen.

Is CastelijnMode betrouwbaar?

CastelijnMode is al veel decennia actief in de modebranche. Dit familiebedrijf is door en door betrouwbaar. Ze zijn ook in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Omdat ze ook een fysieke winkel hebben, kun je daar ook gewoon echt even naar binnenlopen als je meer wilt weten over dit bedrijf. Telefonisch is de klantenservice op alle werkdagen bereikbaar. Recensies van andere klanten zijn positief. Soms wordt er gezegd dat de bestelling iets sneller binnen zou mogen zijn, maar de meeste consumenten zijn erg tevreden. Zowel over de service als over de producten zelf.

Klantenservice en klachten

CastelijnMode doet er alles aan om eventuele klachten zo snel mogelijk voor je op te lossen. Heb je een klacht? Dan meld je deze telefonisch of via de e-mail. Op een mail wordt binnen een werkdag gereageerd. Verder wordt alles op alles gezet om de klacht binnen 14 dagen afgehandeld te hebben. Wil je iets vragen over een bestelling, een product of iets anders, dan kun je tijdens kantooruren bellen met een medewerker van de klantenservice. Of je verzendt een e-mail of het contactformulier. Houd jij van snel even een appje sturen, dan kan dat ook. Als laatste is het mogelijk om via een van de kanalen van de sociale media contact te leggen met deze winkel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens kennisgemaakt met CastelijnMode? Heb je ervaring met bestellen via de webshop? Hoe tevreden ben je? Laat het weten in een recensie en vertel daarin wat jouw bevindingen zijn. Deze beoordeling vertelt andere consumenten meer over deze winkel. Dit helpt ze om een weloverwogen keuze te maken om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Reviews over CastelijnMode
Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over CastelijnMode

CastelijnMode is geverifieerd door ons expert team. De webshop CastelijnMode bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CastelijnMode lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CastelijnMode. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van modecastelijn.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van modecastelijn.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CastelijnMode.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg snelle reactie

Ik heb via de webwinkel een bestelling gedaan en dit ging super snel. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van dat het niet meer leverbaar was en hier hebben ze goed mee geholpen. Ze hebben altijd een snelle reactie kunnen geven.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merijn V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CastelijnMode
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CastelijnMode een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CastelijnMode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CastelijnMode actief?

CastelijnMode is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CastelijnMode reviews? Dan kun je naar de website van CastelijnMode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie