Carldenig logo

Carldenig reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Carldenig reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3179
Carldenig logo
Website
carldenig.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Carl Denig

Voor zo’n beetje alles op het gebied van buitensport zou je prima zaken kunnen doen met de Amsterdamse specialist Carl Denig. We geven je hier extra inzicht in dat wat deze specialist precies voor je kan betekenen. Daarvoor hebben we speciaal voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Uiteraard heb je zelf het laatste woord en beslis je zelf of je ook kiest voor het aanbod van Carl Denig.

Over Carl Denig

Carl Denig geldt al ruim een eeuw als de specialist op het gebied van buitensport. Nadat in eerste instantie tenten werden geproduceerd, werd al snel gestart met het produceren van kleding. Carl Denig was de tijd ver vooruit en was een van de eerste bedrijven die een shop-in-shop formule gebruikte. Het tekent het innovatieve bedrijf, dat topkwaliteit wil leveren in alles wat met buitensport te maken heeft en bovendien bekend staat om de service die verleend wordt in de vorm van altijd het beste advies.

Waarom kiezen voor Carl Denig?

Carl Denig heeft je gewoon ontzettend veel te bieden. Het biedt een indrukwekkend aanbod schoenen, slaapzakken, slaapmatten, lakenzakken, rugzakken, reistassen en rolkoffers, fietstassen, duffels, drybags, compressie zakken, kinderdragers, heup- en toilettassen, tenten en alles voor kamperen en wintersport. Het biedt producten voor zowel de man, de vrouw als voor kinderen. Daarnaast ben je bij Carl Denig verzekerd van altijd het beste advies. Op het gebied van buitensport vind je simpelweg alles bij deze specialist, die behalve over een uitgebreide webshop ook over een fysieke winkel beschikt. Je kunt dus shoppen zoals jij wilt; ofwel vanuit de luie stoel ofwel op locatie. Carl Denig biedt de producten daarnaast tegen zeer concurrerende prijzen aan.

Is Carl Denig betrouwbaar?

Carl Denig geldt, en dat staat ook in de recensies van bestaande klanten die we gebruikten voor het maken van de samenvatting, bekend als zeer betrouwbaar. Niet voor niets geldt het bedrijf al meer dan een eeuw als toonaangevend op het gebied van buitensport. En dat kan alleen als je een betrouwbare onderneming bent. Carl Denig belooft een snelle levering en maakt die belofte waar en de klant vindt het buitengewoon prettig dat het af kan rekenen met iDeal, gewoon in de eigen veilige betaalomgeving dus.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk biedt Carl Denig je de kans om een vraag te stellen en als daar aanleiding voor is om een klacht in te dienen. Omdat het adres op de website staat, zou je een klacht op schriftelijke wijze in kunnen dienen. Je kunt echter ook gebruik maken van een contactformulier, zoals bellen en een e-mail sturen ook mogelijk is. Via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram zou je eventueel ook nog contact kunnen leggen met de specialist in buitensport.

Wil jij ook beoordelen?

Je neemt altijd een betere beslissing als je eerst de beoordelingen van bestaande klanten gelezen hebt. De onafhankelijke informatie helpt je echt en zorgt ervoor dat je altijd een betere beslissing neemt. Nu we de toegevoegde waarde van de beoordelingen allemaal onderkennen, vragen we jou of jij voortaan ook een recensie achter wilt laten. Zo kun jij andere mensen helpen als ze lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Carldenig
Gerelateerde bedrijven
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
YesStyle logo
YesStyle
2 beoordelingen
8,5
Dekinderkledingwinkel.nl logo
Dekinderkledingwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Carldenig

Carldenig is geverifieerd door ons expert team. De webshop Carldenig bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Carldenig lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Carldenig. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van carldenig.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van carldenig.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Carldenig.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Carldenig
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
YesStyle logo
YesStyle
2 beoordelingen
8,5
Dekinderkledingwinkel.nl logo
Dekinderkledingwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Carldenig een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Carldenig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Carldenig actief?

Carldenig is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Carldenig reviews? Dan kun je naar de website van Carldenig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie