Capshopper.com logo

Capshopper.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Capshopper.com reviews, ervaringen en beoordelingen
709
Capshopper.com logo
Website
Capshopper.com
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Capshopper.com

Als je iemand bent die graag een hoofddeksel draagt, dan draag je vaak graag iets bijzonders op je hoofd. Een adres waar je niet zelden bijzondere hoofddeksels vindt is Capshpper.com. Om jou een nog beter beeld te geven over de producten van deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en hebben we er de belangrijkste zaken uitgehaald. Daardoor kun je zelf beslissen om eventueel ook zaken te gaan doen met Capshopper.com.

Over Capshopper.com

Capshopper.com maakt onderdeel uit van Shoppartners, een onderneming die ook de succesvolle webshops bellatio.nl, funenfeest.nl, hobbymax.nl, knuffelparadijs.nl en speelgoedpostorder.nl in eigendom heeft. Carshopper.com bied je een zeer groot en divers aanbod van allerlei hoofddeksels en dat voor zowel de man, de vrouw als voor kinderen. Opvallend is vooral het zeer uitgebreide assortiment, een aanbod dat varieert van bandana’s, baseballcaps, zomerhoeden, mutsen en zeker ook feesthoeden. En daarmee hebben we nog slechts een beperkt aantal hoofddeksels genoemd.

Waarom kiezen voor Capshopper.com?

De meeste liefhebbers van hoofddeksels vallen vooral voor het enorm grote aanbod dat Capshopper.com je kan bieden. Je zou kunnen stellen dat als deze specialist niet heeft wat je zoekt, dat het simpelweg nergens beschikbaar is. Voor alle doelgroepen zijn er meer dan genoeg petten en mutsen beschikbaar. Het gaat dan om de klassiekers en om trendy uitvoeringen. Je kiest ook voor deze aanbieder, vanwege de grote mate van klantvriendelijkheid. Zo zijn de petten, hoeden en mutsen in alle kleuren leverbaar. Vraag de klantenservice en het wordt voor je in orde gemaakt. Bij Capshopper.com krijg jij je bestelde producten altijd snel geleverd. Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al thuis.

Is Capshopper.com betrouwbaar?

Met de betrouwbaarheid zit het wel snor bij deze specialist in hoeden, mutsen en petten. Dat komt althans naar voren als we de beoordelingen van bestaande klanten grondig doornemen. De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend, de levering snel en je kunt bij deze aanbieder op vertrouwde wijze en binnen jouw eigen bankomgeving met iDeal betalen. Omdat ook de andere webshops van Shoppartners als betrouwbaar te boek staan, kan zonder meer gesteld worden dat je hier met een zeer betrouwbare partner te maken hebt.

Klantenservice en klachten

Het woord klachten komt niet één keer voor in de recensies van de bestaande klanten van Capshopper.com. Neemt niet weg dat je wel degelijk de ruimte krijgt om eventueel een klacht in te dienen of om gewoon een vraag te stellen. Je kunt dit doen door het sturen van een e-mail, zoals je op werkdagen ook telefonisch contact op kunt nemen met de specialist in mutsen, petten en hoeden voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wil jij ook beoordelen?

De waarde van beoordelingen van bestaande klanten wordt volkomen terecht als zeer groot beschouwd. Iedereen heeft baat bij onafhankelijke informatie vanuit de eerste hand. De informatie helpt je daadwerkelijk om steeds de beste beslissing te nemen. Daarom hebben wij een verzoek, wil jij voortaan ook een beoordeling maken? Je doet er echt iedereen een groot plezier mee en helpt mensen die ook graag alleen de beste beslissing willen nemen.

Reviews over Capshopper.com
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
23 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Capshopper.com

Capshopper.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Capshopper.com bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Capshopper.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Capshopper.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Capshopper.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Capshopper.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Capshopper.com.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Capshopper.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
23 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Capshopper.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Capshopper.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Capshopper.com actief?

Capshopper.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Capshopper.com reviews? Dan kun je naar de website van Capshopper.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie