CampusShop logo

CampusShop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CampusShop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2374
CampusShop logo
Website
campusshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen CampusShop

Als je een vervolgopleiding doet kan je je vandaag de dag eigenlijk niet meer zonder laptop. Het is niet alleen een handig hebbeding om notities op te nemen, maar je hebt het ook nodig voor allerlei software, voor research en ga zo maar door. Bij CampusShop vind je MacBooks, Chromebooks en andere laptops specifiek bedoeld voor studenten. Maar is CampusShop wel te vertrouwen? Is de kwaliteit van de laptops goed? Valt de klantenservice mee? En hoe zit het met de levertijd? Op deze pagina vind je reviews van echte klanten van CampusShop terug. Zo kan jij op basis van hun ervaringen en beoordelingen een eigen gefundeerd oordeel vellen.

Over CampusShop

Campusshop.nl is een webshop die zich sterkt maakt dat ze de beste laptopdeals voor studenten in de aanbieding heeft. Het doelpubliek van de webshop zijn dan ook studneten, docenten en toekomstige studenten. Om die reden moet je bij het inschrijven en/of bestellen ook aangeven bij welke onderwijsinstelling je aangesloten bent. Het grote verkooppunt van CampusShop is dat ze een groot aanbod aan laptops hebben toegespitst op de verschillende opleidingen tegen een lage prijs. Dat is dan ook duidelijk waar de website op inzet. Zo vind je tal van koopgidsen terug op CampusShop die nagaat welke laptop een match is met jouw opleiding. Die nadruk op studenten vind je ook terug bij de service. Zo krijg je aanvullend op de fabrieksgarantie bij de aankoop van een Windows OS of een Chrome OS de snelle studenten service. Dit komt erop neer dat je extra zekerheid hebt bij een ongeval met de laptop. Jouw laptop wordt meteen opgehaald en binnen de 5 werkdagen hersteld. Lukt het niet binnen die termijn? Dan krijg je kosteloos een leenlaptop.

Waarom kiezen voor CampusShop?

Bij CampusShop vind je een ruim assortiment aan laptops van bekende A-merken zoals Asus, HP, Apple en Lenovo. Daarnaast biedt de webshop ook tal van printers aan, externe opslagen, opladers, antivirus programma’s, muizen en Microsoft Office pakketten. Heb je een leuke tas nodig om jouw laptop in te dragen? Dan vind je tassen, sleeves en rugzakken om jouw dure aankoop veilig in te vervoeren. Je vindt er ook tablets, iPads, iPad Mini’s, routers, WiFI adapters en homeplugs. Omdat sommige opleidingen ook een rekenmachine vereisen kan je ook een ruim gamma grafische en wetenschappelijke rekenmachines van merken als Casio en Texas Instruments op de kop tikken. Je kunt ook een laptop huren in plaats van kopen mocht dat nodig zijn. Ten slotte bieden ze ook heel aanvullende services aan die voor studenten nuttig kunnen zijn zoals de snelle studenten service, de premium studenten service en de pro studenten service.

Is CampusShop betrouwbaar?

CampusShop is een onderdeel van Paradigit en werkt samen met meer dan 200 onderwijsinstellingen in zowel België als Nederland. Je vindt op de webshop al snel het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. De website zelf werkt via een veilige verbinding zodat jouw persoonsgegevens geen gevaar lopen en je kunt er uiteraard veilig betalen. Er is ook een klantenservice bij prangende vragen of problemen. Bovendien vind je op CampusShop ook een uitstekende beoordelingsscore van klanten terug en voldoet de webshop aan de kwaliteitscriteria van het keurmerk Trusted Shops. Ten slotte geniet je van onafhankelijke kopersbescherming wat betekent dat jouw aankoop tot 20 000 euro verzekerd is.

Klantenservice en klachten

Op CampusShop vind je een schat aan informatie terug over wat te doen bij verschillende situaties. Zit je toch met een probleem dat niet meteen opgelost geraakt of heb je misschien een klacht? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van CampusShop. Dat kan telefonisch van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 21 uur en op zaterdag van 9 uur tot 16 uur. Je kunt ook een mail sturen, met de post iets opsturen of contact opnemen via de social media van CampusShop. Ze beschikken over een Facebook, een Twitter, een Instagram en een YouTube-kanaal. Berichten op Facebook en Twitter worden regelmatig gelezen en beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij als student ook bij CampusShop een laptop of iets anders aan? Was je dan tevreden over de kwaliteit en de service of liet dat toch allemaal te wensen over? Jouw ervaringen met CampusShop kan voor de volgende klant het verschil tussen kopen of niet kopen betekenen. Schrijf op deze pagina jouw review met jouw beoordelingen van de werking van CampusShop en help iemand anders ermee vooruit!

Reviews over CampusShop
Gerelateerde bedrijven
Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
1 beoordeling
9,5
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Xiaomi logo
Xiaomi
3 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede communicatie

Ik heb hier een jaar geleden mijn laptop besteld maar een paar weken geleden waren er een aantal problemen. Ik heb dit toen gemeld bij de webshop en zij hebben dit meteen goed opgepakt. Mijn laptop is gerepareerd en ik ben weer helemaal tevreden.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CampusShop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
1 beoordeling
9,5
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Xiaomi logo
Xiaomi
3 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CampusShop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CampusShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CampusShop actief?

CampusShop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CampusShop reviews? Dan kun je naar de website van CampusShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie