BuddyBites logo

BuddyBites ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
BuddyBites logo
BuddyBites ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Bontjesvoorhondjes logo Bontjesvoorhondjes
0 beoordelingen
10
K9shop logo K9shop
0 beoordelingen
10
Hondenbed.nl logo Hondenbed.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen BuddyBites

Heeft je hond een leverprobleem en heb je speciale voeding op zijn maat nodig? Dan kun je bij BuddyBites terecht. Natuurlijk wil je voor je je bestelling plaatst, weten of BuddyBites een betrouwbare partner is voor jouw hond. Daarvoor zijn wij er! Je vindt op deze pagina de reviews van BuddyBites op een rijtje. Lees snel verder naar de ervaringen van andere kopers, zowel positief als negatief, en neem een weloverwogen keuze om bij BuddyBites hondenvoeding op maat te kopen.

Over BuddyBites

Het is de sheltie Sky die zijn baasjes heeft aangespoord om BuddyBites op te richten. Deze trouwe buddy heeft een allergie waarbij hij na het eten altijd aan zijn vacht begon te krabben. Uiteraard wilden zijn baasjes hem helpen en testten ze samen verschillende producten uit. Hun onderzoek naar gezonde en lekkere hondenvoeding die hem van zijn allergie zou afhelpen, bleef na een jaar echter zonder resultaat. Er is een brede waaier gezonde dierenvoeding op de markt maar die producten zijn niet op maat van honden met allergieën of andere specifieke noden. Zo krijgen deze honden niet de voeding waar ze nood aan hebben om gelukkig en gezond te leven. Dit was voor de baasjes van Sky het startschot om BuddyBites op te richten.

Waarom kiezen voor BuddyBites?

Samen met dierenartsen en voedingsexperten hebben de baasjes van Sky, die zelf burgerlijk ingenieurs zijn, een tool gemaakt zodat ze hondenvoeding op maat van elke hond kunnen samenstellen. Je beantwoordt simpelweg tien vragen en op basis daarvan wordt een persoonlijk en uniek voedingsplan opgemaakt dat helemaal voldoet aan de behoeftes van jouw geliefde hond. Zo krijgt je hond evenwichtige voeding met de juiste verhouding vlees, vitaminen, mineralen, vezels, gezonde vetten en kwalitatieve eiwitten. Het assortiment bestaat uit krokante brokken en lekkere koekjes. De krokante brokken zorgen er tegelijkertijd voor dat tandplak verwijderd wordt tijdens het kauwen. De koekjes zijn beschikbaar in de smaak lam en appel. Het unieke recept is graanvrij en zit boordevol vitaminen en eiwitten. De handige verpakking zorgt ervoor dat je ze makkelijk mee kan nemen op een gezellige wandeling met je buddy. Daarnaast word je tijdens het hele proces bijgestaan door dierendokter Ellen. Zij evalueert regelmatig de gezondheid van jouw hond en streeft er samen met jou naar om de ontlasting, de vacht en het gewicht van je hond te verbeteren. Samen gaan jullie voor het beste zichtbare resultaat.

Is BuddyBites betrouwbaar?

Op de website van BuddyBites is er een volledige pagina gewijd aan de beoordelingen van tevreden klanten. Daarnaast leert een grondige zoektocht op de gekende platformen dat BuddyBites veel lovende reviews krijgt. Vooral de tijdige levering, de goede service en de fijne producten worden in de beoordelingen genoemd. Uiteraard vind je af en toe een negatieve noot terug in de beoordelingen maar dat overkomt de beste bedrijven.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over je lidmaatschap of de prijs van BuddyBites? Dan vind je een antwoord op de pagina met de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kun je contact opnemen met de klantendienst. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 8u30 en 17u30 of via het contactformulier op de website. Daarnaast kun je op de website gebruik maken van de livechat.

Wil jij BuddyBites ook beoordelen?

Begint jouw hond spontaan te watertanden als hij de hondenvoeding van BuddyBites in zijn voederbak ziet liggen? Of heb je eerder een probleem gehad met een bestelling en heeft de klantenservice jou een gepaste oplossing geboden? Laat het ons hieronder weten! Wij horen graag over jouw ervaringen met BuddyBites. Door jouw review achter te laten, help je andere hondeneigenaars om een weloverwogen beslissing tot kopen te nemen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over BuddyBites

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over BuddyBites

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bontjesvoorhondjes logo Bontjesvoorhondjes
0 beoordelingen
10
K9shop logo K9shop
0 beoordelingen
10
Hondenbed.nl logo Hondenbed.nl
0 beoordelingen
10