BuddyBites logo

BuddyBites reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

BuddyBites reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
605
BuddyBites logo
Website
BuddyBites
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen BuddyBites

Heeft je hond een leverprobleem en heb je speciale voeding op zijn maat nodig? Dan kun je bij BuddyBites terecht. Natuurlijk wil je voor je je bestelling plaatst, weten of BuddyBites een betrouwbare partner is voor jouw hond. Daarvoor zijn wij er! Je vindt op deze pagina de reviews van BuddyBites op een rijtje. Lees snel verder naar de ervaringen van andere kopers, zowel positief als negatief, en neem een weloverwogen keuze om bij BuddyBites hondenvoeding op maat te kopen.

Over BuddyBites

Het is de sheltie Sky die zijn baasjes heeft aangespoord om BuddyBites op te richten. Deze trouwe buddy heeft een allergie waarbij hij na het eten altijd aan zijn vacht begon te krabben. Uiteraard wilden zijn baasjes hem helpen en testten ze samen verschillende producten uit. Hun onderzoek naar gezonde en lekkere hondenvoeding die hem van zijn allergie zou afhelpen, bleef na een jaar echter zonder resultaat. Er is een brede waaier gezonde dierenvoeding op de markt maar die producten zijn niet op maat van honden met allergieën of andere specifieke noden. Zo krijgen deze honden niet de voeding waar ze nood aan hebben om gelukkig en gezond te leven. Dit was voor de baasjes van Sky het startschot om BuddyBites op te richten.

Waarom kiezen voor BuddyBites?

Samen met dierenartsen en voedingsexperten hebben de baasjes van Sky, die zelf burgerlijk ingenieurs zijn, een tool gemaakt zodat ze hondenvoeding op maat van elke hond kunnen samenstellen. Je beantwoordt simpelweg tien vragen en op basis daarvan wordt een persoonlijk en uniek voedingsplan opgemaakt dat helemaal voldoet aan de behoeftes van jouw geliefde hond. Zo krijgt je hond evenwichtige voeding met de juiste verhouding vlees, vitaminen, mineralen, vezels, gezonde vetten en kwalitatieve eiwitten. Het assortiment bestaat uit krokante brokken en lekkere koekjes. De krokante brokken zorgen er tegelijkertijd voor dat tandplak verwijderd wordt tijdens het kauwen. De koekjes zijn beschikbaar in de smaak lam en appel. Het unieke recept is graanvrij en zit boordevol vitaminen en eiwitten. De handige verpakking zorgt ervoor dat je ze makkelijk mee kan nemen op een gezellige wandeling met je buddy. Daarnaast word je tijdens het hele proces bijgestaan door dierendokter Ellen. Zij evalueert regelmatig de gezondheid van jouw hond en streeft er samen met jou naar om de ontlasting, de vacht en het gewicht van je hond te verbeteren. Samen gaan jullie voor het beste zichtbare resultaat.

Is BuddyBites betrouwbaar?

Op de website van BuddyBites is er een volledige pagina gewijd aan de beoordelingen van tevreden klanten. Daarnaast leert een grondige zoektocht op de gekende platformen dat BuddyBites veel lovende reviews krijgt. Vooral de tijdige levering, de goede service en de fijne producten worden in de beoordelingen genoemd. Uiteraard vind je af en toe een negatieve noot terug in de beoordelingen maar dat overkomt de beste bedrijven.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over je lidmaatschap of de prijs van BuddyBites? Dan vind je een antwoord op de pagina met de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kun je contact opnemen met de klantendienst. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 8u30 en 17u30 of via het contactformulier op de website. Daarnaast kun je op de website gebruik maken van de livechat.

Wil jij BuddyBites ook beoordelen?

Begint jouw hond spontaan te watertanden als hij de hondenvoeding van BuddyBites in zijn voederbak ziet liggen? Of heb je eerder een probleem gehad met een bestelling en heeft de klantenservice jou een gepaste oplossing geboden? Laat het ons hieronder weten! Wij horen graag over jouw ervaringen met BuddyBites. Door jouw review achter te laten, help je andere hondeneigenaars om een weloverwogen beslissing tot kopen te nemen.

Reviews over BuddyBites

Gerelateerde bedrijven

Minihorseshop logo
Minihorseshop
2 beoordelingen
8,5
Huisdierplezier logo
Huisdierplezier
5 beoordelingen
5
Petsexclusive logo
Petsexclusive
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over BuddyBites

Het bedrijf BuddyBites is geverifieerd door ons. De webshop BuddyBites is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. BuddyBites is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BuddyBites maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van BuddyBites is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van BuddyBites te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BuddyBites.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfect!

Onze hond is super blij met de hondenbrokken en de snoepjes. Zodra ik hem de brokjes geef is alles bijne meteen weg. Je betaald er ook niet super veel voor en ik ben er erg blij mee.

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther M.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BuddyBites


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Minihorseshop logo
Minihorseshop
2 beoordelingen
8,5
Huisdierplezier logo
Huisdierplezier
5 beoordelingen
5
Petsexclusive logo
Petsexclusive
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BuddyBites een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BuddyBites. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BuddyBites actief?

BuddyBites is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BuddyBites reviews? Dan kun je naar de website van BuddyBites gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie