Brookz logo

Brookz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Brookz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4098
Brookz logo
Website
brookz.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Brookz

Waar veel mensen niet al te veel bij stilstaan is dat ook bedrijven gekocht en verkocht worden. Ben jij van plan om jouw onderneming van de hand te doen? Of ben je net op zoek naar een bedrijf om over te kopen? Dan kan je natuurlijk fysiek op zoek gaan naar een geschikte match. Je kunt er echter ook voor kiezen om Brookz in te schakelen. Deze website is een online platform dat kopers en verkopers met elkaar in aanraking brengt. Maar is Brookz wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van wie al via Brookz een match vond? Zijn de beoordelingen en de reviews positief? Op die vragen vind je op deze webpagina een antwoord. Zo begin jij met een streepje voor!

Over Brookz

Brookz is dus zoals gezegd een website waar mensen bedrijven te koop kunnen aanbieden of een bedrijf dat te koop staat kunnen vinden. Het is een overnameplatform dat zich het grootste in zijn branche in Nederland mag noemen. Met meer dan 35 000 ondernemers en investeerders vind je er altijd een gezonde selectie aan bedrijven of geïnteresseerden. Bovendien is er ook een jarenlange ervaring om op te steunen. Het platform is immers al actief sinds 2007. In die periode zijn bijna 5000 overnames door een goed einde gebracht dankzij Brookz. Het is dan ook niet toevallig dat er elke maand opnieuw meer dan 50 000 bezoekers Brookz aandoen op zoek naar informatie over de koop of de verkoop van een onderneming. Bovendien kan je via Brookz niet alleen heel wat informatie inwinnen maar ook een adviseur inschakelen zodat je op geen enkel moment voor een nare verrassing komt te staan.

Waarom kiezen voor Brookz?

Eerst en vooral vind je op de website van Brookz heel wat informatie betreffende overnames. Zo vind je er informatie over extra financiering, over een strategische overname, over een doorstart na faillissement en ga zo maar door. Ook kan je even nagaan hoeveel jouw bedrijf nu eigenlijk effectief waard is. Bovendien is Bookz ook multimediaal actief binnen het wereldje. Zo organiseert de webshop twee keer jaarlijks de zogenaamde Nationale Overname Dag. Ook is er in december elk jaar een congres georganiseerd door Brookz en publiceren ze sinds 2020 de Brookz 500. Deze handige jaargids bundelt alle relevante actoren van de Nederlandse overnamemarkt. Voor toegang tot de website en de extra’s zoals een ticket voor de Nationale Overname Dag kan je kiezen voor een Premium, een Premium Pro of een Premium Plus account. Deze memberships lopen 6 of 12 maanden en hebben natuurlijk elk hun eigen voor- en nadelen.

Is Brookz betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat de overname van een bedrijf een enorm delicaat proces is. Het is dan ook maar logisch dat je heel wat vertrouwen in Brookz moet hebben. Brookz is al sinds 2007 actief op de markt en heeft dan ook al heel wat succesverhalen achter de rug. Bovendien vind je op de webshop getuigenissen van ondernemers die in het verleden van Brookz gebruik maakten en kan je voor vragen of bij problemen ook altijd bij de klantenservice terecht. Daar komt nog eens bij dat de reputatie van Brookz binnen de sector, dankzij onder andere de Nationale Overname Dagen ijzersterk is.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk mogelijk dat je met bepaalde vragen zit of een probleem hebt bij de overname van een bedrijf. Vind je het antwoord op jouw vragen niet op de website zelf? Dan kan je natuurlijk even de klantenservice van Brookz aanspreken. Dit kan je doen door telefonisch contact op te nemen, door een mail te sturen, door de live chat op de website te gebruiken of door via LinkedIn een berichtje te sturen. Heb je een klacht voor Brookz? Dan kan je die best per mail opsturen naar het bedrijf. Op klachten ontvang je altijd ten laatste na 14 dagen een inhoudelijk antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij bij een bedrijfsovername al eens gebruik van Brookz? Dan ben jij de geknipte persoon om anderen te vertellen waarom Brookz al dan niet een goed idee is. Wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Werd je goed geholpen en geïnformeerd? Is het aanbod op de website groot genoeg? Is er ook echt knowhow bij Brookz aanwezig? Zou je anderen aanraden om met Brookz in zee te gaan of net niet? Schrijf jouw beoordeling in de vorm van een review op deze pagina en laat het ons weten!

Reviews over Brookz

Gerelateerde bedrijven

SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Brookz

Het bedrijf Brookz is geverifieerd door ons. De webshop brookz.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Brookz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Brookz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Brookz is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van brookz.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht!

Een contract aangegaan, is stilzwijgend verlengd. Bij Brookz per mail aangegeven dat ik nooit een stilzwijgende verlenging wil. Omdat ik dit volgens Brookz niet opnieuw heb aangegeven na een nieuw contract te zijn aangegaan, MOET ik de factuur opnieuw betalen! Zeer klant onvriendelijk en totaal niet meedenkend, enkel eigen belang nastrevend!

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris V.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg gebruikersvriendelijk

Het is een super gebruikersvriendelijk platform en het is ook erg handig. De samenwerking was erg netjes en vakkundig. De mensen zijn super klantgericht en reageren altijd snel.

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elizabeth D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brookz


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brookz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Brookz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brookz actief?

Brookz is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brookz reviews? Dan kun je naar de website van Brookz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie