Breedbandwinkel logo

Breedbandwinkel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

25 beoordelingen • 7,5
Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
25 beoordelingen • 7,5
Beoordeling
25 beoordelingen
7,5
5 sterren
52%
4 sterren
16%
3 sterren
8%
2 sterren
4%
1 ster
20%
7,5
7,5
7,5
7,5

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10
T-MobileZakelijk logo T-MobileZakelijk
0 beoordelingen
10

Breedbandwinkel ervaringen

Wil jij weten wat de Breedbandwinkel ervaringen zijn van anderen? Lees dan hier wat anderen voor Breedbandwinkel ervaringen hebben, en bekijk de breedbandwinkel beoordelingen.

Over Breedbandwinkel

Breedbandwinkel is een vergelijkingssite waar je internet, telefoon en digitale televisie aanbieders kan vergelijken. Breedbandwinkel vergelijkt de dertien grootste aanbieders op de Nederlandse markt waardoor je altijd een goede vergelijking kan maken. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website maakt het voor elke gebruiker gemakkelijk om een objectieve vergelijking te maken. Breedbandwinkel focust niet alleen op het bieden van een goede gebruikerservaring maar ook wordt er veel aandacht geschonken aan het bieden van complete informatie. Bezoekers van de website kunnen zo snel een keuze maken op basis van de opgegeven wensen.

Breedbandwinkel exclusieve kortingen en geschenken 

Breedbandwinkel het door een jarenlange relatie met diverse aanbieders het voordeel dat er exclusieve kortingen en geschenken geboden kunnen worden. Als klant profiteer je van de scherpste prijzen met vele leuke extra's!

Waarom Breedbandwinkel

Tijdens  maar ook nadat het bestelproces is afgerond biedt Breedbandwinkel een gratis overstapservice aan de klant. Daarmee bespaart de klant zich een hoop gedoe en onnodig werk. Ook kan je als klant zes dagen per week telefonisch of per email contact opnemen voor vragen en of hulp bij het kiezen van het juiste product of wanneer er hulp nodig is bij het overstappen. Wij weten wat er in de markt speelt, iets dat ook blijkt uit de populariteit van onze nieuwsdienst. Een andere unieke service is de onlangs geïntroduceerde mogelijkheid om de te verwachten internetsnelheid op een adres weer te geven. We gaan voor perfectie en hebben de drive het altijd beter te willen doen dan onze concurrenten. De klanttevredenheid is volgens Breedbandwinkel erg hoog. In verschillende consumentenonderzoeken komt Breedbandwinkel naar voren als de meest favoriete vergelijkingssite voor internet, bellen en digitale televiesie.

Breedbandwinkel reviews

Wanneer je wilt overstappen van je huidige aanbieder van internet, bellen of digitale televisie dan is het prettig om een goede vergelijking te maken. Breedbandwinkel is een van de aanbieders waar je terecht kan om een vergelijking te maken van deze aanbieders. Wil je weten of Breedbandwinkel de beste site is om je vergelijking te maken dan kun je hieronder de Breedbandwinkel reviews lezen van gebruikers van deze site. Lees wat andere mensen voor ervaringen hebben met Breedbandwinkel en beslis zelf of Breedbandwinkel de site is om je vergelijking te maken.

Heb jij Breedbandwinkel ervaringen of klachten?

Heb jij Breedbandwinkel ervaringen die je wil delen met anderen en wil je Breedbandwinkel aanbevelen? Of heb je gebruikt gemaakt van de vergelijkingssite en wil je jouw Breedbandwinkel klachten delen? Schrijf dan je eigen review en geef een beoordeling.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Breedbandwinkel

profielfoto van Henk
Henk
16-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Toppie

Erg fijne website en gemakkelijk om over te stappen

profielfoto van Mario
Mario
10-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lekker duidelijk

Wij zijn via breedbandwinkel overgestapt omdat de website erg duidelijk was. Kon gemakkelijk de pakketten naast elkaar leggen en kregen een mooie korting (y)

profielfoto van Micha
Micha
22-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ontzettend goed

gewoon een goede site, eerlijke prijzen en een goede klantenservice.

profielfoto van Bassie
Bassie
17-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
keihard de goedkoopste

goede site, aardige klantenservice, mooie acties. Niks te klagen, ga zo door

profielfoto van Tamara
Tamara
14-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect

Beste aanbiedingen, beste service en gewoon een meerwaarde!

profielfoto van Henk
Henk
04-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Breedbandwinkel doet wat het belooft. Ze zijn echt altijd goedkoper dan de provider en zelfs de concurrenten. Ik zeg, gewoon doen!

profielfoto van Max
Max
12-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste vergelijker op de markt

Heldere vergelijkingssite met extra korting. Enige goede internet vergelijker van nederland. Kundige mensen, mooie website en veel korting. Echt een aanrader

profielfoto van Jan S.
Jan S.
13-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super goedkoop en echt betrouwbaar

Ik heb bij breedbandwinkel voor de prijs een abonnement afgelsoten en het was zelfs goedkoper als bij de aanbieder zelf! Zeker een aanrader dus :) Betrouwbare partij wat mij betreft

profielfoto van Dirks
Dirks
12-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gemakklijk & overzichtelijk

Super makkelijke websites ook een tablet goed te gebruiken. Ik heb bij Breedbandwinkel een alles in 1 pakket afgesloten omdat zij dezelfde actie aanboden, maar ook nog 10 euro korting gaven.

profielfoto van Josh
Josh
18-03-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima vergelijk en makkelijk te gebruiken

Echt super vergelijker! Was opzoek naar een nieuw alles in 1 pakket en kwam via google op breedbandwinkel. Breedband zei mij niet meteen wat maar zag dat je alles in 1 pakketten kon vergelijken.

De manier van vergelijken is erge gemakkelijk zeker omdat je op postcode kan zoeken. Erg gemakkelijk :)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super simpel en voordelig

Zonder al te veel moeite kon ik mijn wensen invullen en kwamen de beste alles in 1 pakketten er vor mij uit. Alles was helder en overzichtelijk waardoor ik de volste vertrouwen had om over te stappen. Geen klein lettertjes en andere ongereldheden. Ben overgestapt en zonder ook nog maar 1 maand te betalen bij mijn oude provider ben ik overgestapt!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Echt heel goed geholpen

Breedbandwinkel heeft me zo goed geholpen. Op de website was ik aan het zoeken naar het beste en meest voordelige alles in 1 pakket. Ik kwam er niet helemaal uit omdat ik niet wist wat ik precies nodig had. Maar hun service team is zo goed en ben overal doorheen geholpen en heb heel kundig advies gekregen. Breedbandwinkel krijgt van mij een dikke pluim!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helder informatie geen verborgen kosten

De website is heel goed en compleet. Zo is het maken van een vergelijking en keuze echt een pretje. Ook als je hulp nodig hebt dan kun je bellen en dan helpen ze bij het hele proces.

Ik heb inmiddels een nieuw abonnement afgesloten en dankzij de service heb ik ook nog een hoop geld kunnen besparen. Ze wisten me namelijk te wijzen op enkele voordeelacties die ik anders zomaar had gemist.

profielfoto van Danny
Danny
19-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service en snel

Volgens mij de reclame gehoord op 100%NL en ben even naar de site gegaan. Duidelijke site en heel gemakkelijk om over te stappen van internet aanbieder. Heb hier dezelfde internetsnelheid en betaal 10 euro minder per maand.

profielfoto van Niels
Niels
30-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geholopen

Opzoek naar een nieuwe 3 in 1 pakket en kwam via internet op Breedbandwinkel.nl. Alles was makkelijk te bekijken omdat je op postcode een vergelijking kan doen. Na mijn keuze gemaakt te hebben kreeg ik helaas alleen een melding dat KPN niet beschikbaar op ons adres was. Toch jammer want KPN was vroeger een topaanbieder bij ons en was opeens niet meer leverbaar. Wel kregen we meteen een lijst met nieuwe opties waaruit we uiteindelijk uit Tele2 hebben gekozen. Ontzettend tevreden alleen jammer dat KPN nog steeds niks aanbiedt bij ons.

profielfoto van Piet (.
Piet (.
14-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Makkelijk en snel

Ik ben Piet en hoorde van veel mensen dat een andere internetpakket een hoop zou kunnen besparen. Ik ben daarbij uitgekomen op Breedbandwinkel en kan je zeggen dat zelfs ik hier gemakkelijk kon overstappen. Ik heb hier niet al te veel verstand van dus heb ik mijn zoon even gevraagd wat ik nodig had en ik bespaar nu 10 euro per maand. Dankjewel breedbandwinkel

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-03-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verruit de beste vergelijkingssite!

Heb meer dan 10 verschillende vergelijkingssites gebruikt om mijn alles in 1 pakket te vergelijken, maar er kwam geen enkele vergelijkingssite bij Breedbrandwinke.nl in de buurt. Een duidelijke en overzichtelijk website, met erg goede en duidelijk informatie. Daarnaast bespaar je ook nog eens extra door over te stappen via Breedbrandwinkel.nl.

Ook is het overstappen duidelijk en vrij snel te doen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-10-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Service?

Zonet met de klantenservice gebeld en het is heel duidelijk dat het hun alleen om het geld gaat en de klanten maar doorgesluisd worden. "Dat moet uw bij uw provider vragen." "Wij weten er niks van."
Ga maar zelf naar de provider in plaats van een internetportal gebruiken dat is mijn ervaring minder problemen en denk ook dat je sneller geholpen wordt door de provider zelf.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-04-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen

Over Breedbandwinkel.nl ben ik kort en krachtig. Er werken gewoon hele kundige mensen die een vrouw van mijn leeftijd (60 jaar) heel goed hebben kunnen uitleggen wat ik nodig heb en waarom. Ze hebben mij stap voor stap door het hele keuze en bestelproces geholpen.

Dit is nou echt een winkel die een prijs moet krijgen voor service en beleefdheid. Ze behandelen je echt als klant en zijn niet bezig je van allerlei zaken aan te smeren waar je toch niet voor kwam.

Ik ben heel enthousiast over hun manier van werken en omgang met de klant.

profielfoto van Sjoert
Sjoert
26-10-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Moeizame "eerste maand retour"

Via Breedbankwinkel.nl een Telfort TV+Internet abonnement aangeschaft. Hierbij was de aanbieding dat je de eerste maand retour zou krijgen. Behalve dat je dit apart moet aanvragen kan dit ook nog eens 3 maanden duren. In mijn geval stond het ook na 3 maanden nog niet op de rekening. Vervolgens wel netjes te woord gestaan bij de klantenservice en is mijn beloofd dit deze week over te maken. Het zal mij benieuwen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Regel alles zelf maar

Helaas als het misgaat kan je toch alles zelf regelen.

profielfoto van ARS
ARS
07-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze organisatie

Ik spreek met Breedbandwinkel telefonisch mijn wensen door en een "Meneer, neemt u Vodafone en dan komt er een monteur die het voor u in orde maakt", trekt mij over de streep. Na weken wachten, waarbij eerst een kastje in de meterkast moest worden vervangen, komt er een "monteur in maatkostuum". Die begint te vertellen wat hij allemaal kan doen buiten wat de bedoeling is, namelijk het aansluiten van de tv, het internet en de telefoon. Het kon ook "zwart" buiten de reguliere werkuren, maar zou zeker meer dan 200 euro gaan kosten. Na zijn vertrek staat het modem in de meterkast buiten waar het nauwelijks signaal uitkrijgt vanwege een kooi van Faraday-werking. De moedertelefoon staat daar ook, zodat de buren het eerst horen dat ik telefoon heb. De tv werkt niet. Wifi-ontvangst in de woonkamer is nihil. Bij klagen biedt Breedbandwinkel een monteur aan die ik moet betalen. Vodafone biedt nog tenminste aan om 50% van de kosten te dekken van de monteur. Na veel klagen bij Vodafone gaat Vodafone over tot het aanbod om te ontbinden zonder kosten. Bijdrage van Breedbandwinkel aan een oplossing is nihil. Het bedrijf presenteert zich netjes, maar is niet meer dan een dozenverkoper, die cashback ontvangt: als het niet standaard is, bent u bij ons aan het verkeerde adres en wij gaan zeker niets doen om het probleem van de klant op te lossen. Zeer teleurstellende en weinig professionele houding. Geen bedrijf om zaken mee te doen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
5 dagen vertraging

breedbankwinkel gaat pas dagen na de bestelling met de provider aan de slag. Bij mij duurde het 5 dagen voordat ze überhaupt iets deden.
Daardoor krijgt je op de lange wachttijden bij providers opeen zomaar nog meer vertraging.
Niet doen, gewoon zelf naar de betreffende provider gaan.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaringen

Geen reactie op mijn vraag. Al 1,5 maand bezig met aanvraag ADSL, nog steeds niets van terecht gekomen.
Slecht!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-08-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
postcodecheck gedaan

Het door u gekozen XS4ALL pakket is helaas niet beschikbaar (ivm snelheid),

word wel aangeboden door breedbandwinkel

Schrijf een review over Breedbandwinkel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10
T-MobileZakelijk logo T-MobileZakelijk
0 beoordelingen
10