Boutique Parc Soof logo

Boutique Parc Soof reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Boutique Parc Soof reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4664
Boutique Parc Soof logo
Website
Boutique Parc Soof
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Boutique Parc Soof

Je geniet graag van een welverdiende vakantie, maar je draagt het milieu ook een warm hart toe? Dan is het fijn dat er vakantieparken zijn die voldoen aan jouw wensen. Waar echt rekening gehouden wordt met een stukje duurzaamheid. Zonder dat dit ten koste van een fijne vakantie, natuur en een stukje luxe gaat. Al met al zou je met deze wensen uit kunnen komen bij Boutique Parc Soof. Wellicht lijkt het je een goed plan om hier je volgende vakantie door te brengen. Of om er eens een paar overnachtingen te boeken. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere gasten? Wij hebben hun reviews voor je verzameld. Deze recensies zijn samengevat en handig op een rijtje gezet. Lees de beoordelingen van andere consumenten en beslis vervolgens of jij hier wel of niet een lodge wilt boeken.

Over Boutique Parc Soof

Boutique Parc Soof is nog een heel nieuw park. Het is ontwikkeld in 2019. Dit park ligt precies tegenover Kwintelooijen. In de omgeving is dat een bekend natuurgebied waar mensen graag komen. Ook gezinnen genieten vaak in dit recreatiegebied. Het vakantiepark dat ontwikkeld is, kenmerkt zich door duurzaamheid. Het was dan ook de bedoeling van de oprichters van Boutique Parc Soof om zich te onderscheiden van het andere vakantie aanbod in Nederland. In de omgeving staat het park al bekend als een plek waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, maar waar je ook enorm kunt genieten van luxe. De locatie is natuurlijk fantastisch, want je verblijft midden in de bossen. Het streven was om Nederlands meest duurzame, meest exclusieve en ook meest eigentijdse vakantiepark te worden. En dat wilden de oprichters dan doen op hele bijzondere plekken in ons land. De medewerkers van Soof garanderen hun gasten een ontspannen en fantastisch verblijf.

Waarom kiezen voor Boutique Parc Soof

Houd je erg van bossen en natuur, dan is Boutique Parc Soof een goede keus. Je loopt het park af en je bent direct in het bos. Ja, het vakantiepark zelf met haar lodges ligt zelf eigenlijk ook al in het bos. Met een paar minuutjes lopen ben je ook al in Kwintelooijen. Dat is een fantastisch gebied om te wandelen of te picknicken. Het is ook een eldorado voor kinderen om te spelen. Verder zit je ook nog dicht bij de bewoonde wereld. Als je de fiets pakt, ben je zo ook in het centrum van Veenendaal. Daar is een ruim aanbod om te winkelen. Ook het idyllische Rhenen aan de Rijn bevindt zich dichtbij. Op het park zijn luxe en ecologische lodges te boeken. Staat het milieu en een stukje duurzaamheid bij jou hoog op de agenda, dan zul je je op dit park snel thuis voelen. Het mooie is dat je tegelijk toch geniet van veel luxe. Er is een mooi zwembad met een leuke waterspeeltuin. Ook op het gebied van wellness is er van alles mogelijk. Verder is er een fijne brasserie, zodat je ook voor een hapje en een drankje het park niet af hoeft.

Is Boutique Parc Soof betrouwbaar?

Boutique Parc Soof is absoluut betrouwbaar. Je kunt het park zelf bezoeken en er eens overheen wandelen. Je ziet dan de gloednieuwe lodges en alle faciliteiten. Verder is de klantenservice goed bereikbaar. Er zijn al heel wat mensen die een accommodatie geboekt hebben op dit park. Als je hun recensies leest, dan wordt meteen bevestigd dat dit een betrouwbaar vakantiepark is.

Klantenservice en klachten

Hoe neem jij het liefst contact op met de klantenservice? Kruip je het liefst achter de computer en schrijf je een lange e-mail met je vraag, klacht of opmerking? Dat kan, want je vindt een e-mailadres op de website. Ook is er een contactformulier dat je kunt gebruiken. Vind je het veel handiger om op je mobiel, als je toch al op de sociale media zit, even naar de Facebook-pagina te gaan en daar een berichtje te posten? Ook dat is een mogelijke optie. Als je zo iemand bent die het ideaal vindt om gewoon een medewerker direct te spreken, dan pak je de telefoon. Het telefoonnummer staat duidelijk vermeld op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Bracht jij al een keer je vakantie door op dit park? Hoe beviel dit je? Schrijf een recensie voor mensen die ook overwegen hier een lodge te boeken. Met jouw beoordeling help je een ander.

Reviews over Boutique Parc Soof

Gerelateerde bedrijven

Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
9,5
Villatent logo
Villatent
2 beoordelingen
7
ACSI Eurocampings logo
ACSI Eurocampings
7 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Boutique Parc Soof

Boutique Parc Soof is geverifieerd door ons expert team. De webshop Boutique Parc Soof bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Boutique Parc Soof lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Boutique Parc Soof. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Boutique Parc Soof is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Boutique Parc Soof te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Boutique Parc Soof.

Geplaatst op: 02-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Boutique Parc Soof


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
9,5
Villatent logo
Villatent
2 beoordelingen
7
ACSI Eurocampings logo
ACSI Eurocampings
7 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boutique Parc Soof een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Boutique Parc Soof. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boutique Parc Soof actief?

Boutique Parc Soof is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boutique Parc Soof reviews? Dan kun je naar de website van Boutique Parc Soof gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie