Blacktree Naturals logo

Blacktree Naturals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Blacktree Naturals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1273
Blacktree Naturals logo
Website
Blacktree Naturals
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Blacktree Naturals

Bij Blacktree Naturals shop je premium cosmetica gemaakt van olijfolie. Deze natuurlijke zepen worden gemaakt van olijfolie uit de Noord-Egeïsche regio, een unieke plek waar het groen van de olijfbomen samenkomt met het prachtige blauw van de lucht. Alle producten zijn vrij van schadelijke chemicaliën en zorgen ervoor dat jouw huid op zijn best is. Daarnaast zijn alle producten veganistisch en maken ze de huid heerlijk zacht. Voordat je besluit om hier te kopen wil je waarschijnlijk meer weten over Blacktree Naturals. Op deze pagina lees je de ervaringen van Blacktree Naturals. Echte klanten delen hun beoordeling over dit bedrijf, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier te kopen.

Over Blacktree Naturals

Bij Blacktree bieden ze premium natuurlijke cosmetica gemaakt van lokale olijfolie. Sinds 2002 streeft dit Nederlandse bedrijf ernaar om producten te produceren die natuurlijk, duurzaam en dierproefvrij zijn. Dit wordt allemaal gedaan in de fabriek in de Noord-Egeïsche regio. Het bedrijf is opgericht door Erhan Namlı. Hij kwam op het idee voor puur natuurlijke cosmetica doordat zijn vrouw, Sibel, leed aan ernstig eczeem. Welk product ze ook gebruikte om haar huid schoon te maken, haar eczeem werd alleen maar erger. Erhan begon thuis zeep te maken met hoogwaardige ingrediënten en Sibel testte deze producten allemaal. Langzaamaan ging het beter met haar eczeem, wat Erhan inspireerde om fulltime zeepmaker te worden. Het bedrijf heet Blacktree omdat de lokale inwoners van de Noord-Egeïsche regio dit gebruiken als metafoor om de olijfbomen te symboliseren.

In 2010 verhuisde Blacktree Naturals van een kleine werkplaats naar een fabriek. Erhan bezocht een tiental verschillende zeepfabrieken in heel Europa en koos uiteindelijk voor een fabriek die is ontworpen om geen chemisch afval te produceren. Zo heeft het gebouw geen schoorsteen die giftige dampen produceert.

Waarom kiezen voor Blacktree Naturals

Blacktree ondersteunt de regionale economie en gebruikt alleen lokale olijfolie om de producten te produceren. Door Blacktree te gebruiken, word jij onderdeel van de Blacktree familie, die de natuurlijke levensstijl onderschrijft en de lokale olijfproductie ondersteunt. Het is eenvoudig winkelen in de webshop. Naast losse zepen kun je ook leuke cadeaupakketten bestellen. Jouw bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden op een duurzame, plastic-vrije manier.

Is Blacktree Naturals betrouwbaar?

Blacktree Naturals is een familiebedrijf dat is gevestigd in Rotterdam. Je kunt het bedrijf volgen op social media om inspiratie op te doen en altijd op de hoogte te blijven van speciale acties en aanbiedingen. Blacktree Naturals biedt diverse veilige betaalmethoden aan, waarmee je jouw bestelling gemakkelijk af kunt rekenen. Dit kan bijvoorbeeld met je creditcard, iDeal of via Apple Pay. Om meer te weten te komen over de producten en dit bedrijf valt het aan te raden om een kijkje te nemen bij de Blacktree Naturals ervaringen.

Klantenservice en klachten

Bij vragen, opmerkingen of klachten neem je contact op met de klantenservice. Blacktree Naturals is bereikbaar via de e-mail of telefonisch. Ook kun je een bericht achterlaten via Facebook of Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van Blacktree Naturals? Dan horen we graag wat jouw mening is. Vertel bijvoorbeeld over de kwaliteit van de zeep, wat je vindt van de levering van jouw bestelling en of je goed geholpen bent bij eventuele vragen of opmerkingen. Door jouw ervaring met Blacktree Naturals te delen help je een ander bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over Blacktree Naturals

Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
KM.store logo
KM.store
1 beoordeling
10
Shavesavings logo
Shavesavings
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Blacktree Naturals

Het bedrijf Blacktree Naturals is geverifieerd door ons. De webshop Blacktree Naturals is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Blacktree Naturals is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Blacktree Naturals maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Blacktree Naturals is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Blacktree Naturals. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Blacktree Naturals.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Blacktree Naturals


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
KM.store logo
KM.store
1 beoordeling
10
Shavesavings logo
Shavesavings
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blacktree Naturals een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Blacktree Naturals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Blacktree Naturals actief?

Blacktree Naturals is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Blacktree Naturals reviews? Dan kun je naar de website van Blacktree Naturals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie