Bizztravel Wintersport logo

Bizztravel Wintersport reviews, ervaringen en beoordelingen

Bizztravel Wintersport reviews, ervaringen en beoordelingen
168
Bizztravel Wintersport logo
Website
Bizztravel Wintersport
Categorie
Vakantie & reizen

Bizztravel ervaringen

Ben jij benieuwd wat de ervaringen van andere zijn met Bizztravel? Laat je overtuigen door de verhalen en ervaringen van andere reizigers met Bizztravel. Lees online de ervaringen van reizigers die je voorgingen en een vakantie hebben geboekt via die online reisbureau. Ben jij laatst op vakantie geweest met Bizztravel? Wij horen graag wat jouw ervaring is met dit reisbureau. Op onze site kan je een review achterlaten en andere informeren.

Over Bizztravel

Bizztravel stelt zelf onder hun eigen label reizen samen voor vakantieliefhebbers. Hierbij wordt er gekeken naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een enthousiaste groep medewerkers uit Groningen gaat altijd opzoek naar de leukste reis tegen de beste prijs. Online worden de reizen aangeboden om zo de prijs lekker laag te houden. Een groot aantal reizigers gingen je al voor om op vakantie te gaan met Bizztravel. De reisorganisatie is vooral gespecialiseerd in wintersportvakanties en is hierin dan ook de grootste reisorganisatie van Nederland.

Op wintersportvakantie met Bizztravel.

Als je opzoek bent naar een wintersportvakantie dan moet je bij Bizztravel zijn als grootste aanbieder van Nederland. Alle prijzen zijn inbegrepen met verborgen kosten zoals een eindschoonmaak, reserveringskosten, maar ook een skipas is altijd inbegrepen. Bij veel reisorganisaties komt de skipas er altijd nog bij. Hierin is Bizztravel altijd transparant door alleen reizen aan te bieden inclusief skipas. Hierin is de reisorganisatie al 25 jaar de specialist.

Laagste prijs garantie.

Bizztravel vindt het belangrijk dat een vakantie niet alleen een leuke ervaring is, maar ook een scherpe prijs heeft. Dit is de reden dat je bij Bizztravel altijd de laagste prijsgarantie krijgt. Dit is niet alleen op de reis zelf, maar ook op het materiaal. Als je niet in het bezit bent van je eigen snowboard dan is het natuurlijk handig om er één te huren. Bizztravel verzorgt hierin een complete reis inclusief materiaal tegen de laagste prijsgarantie.

Direct een overzicht van de prijs.

Blizztravel geeft altijd direct een overzicht van de prijs en de boekingsperiode. Je komt dus niet voor onverwachte prijzen te staan. Dankzij het handige overzicht weet je precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Activity International logo
Activity International
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Bizztravel Wintersport

Het bedrijf Bizztravel Wintersport is geverifieerd door ons. De webshop Bizztravel Wintersport is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bizztravel Wintersport is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bizztravel Wintersport maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bizztravel Wintersport is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bizztravel Wintersport te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ivm de coronavirus wilde wij de reis omgeboekt hebben , gezien ons skigebied voor tweederde in Italië ligt.

Gezien Noord Italië code oranje aangeeft , wordt het afgeraden om daar te komen tenzij noodzakelijk, dus niet fijn om daar te gaan skiën . Consequenties zijn groot m’n werk gerelateerd, bij thuis komst verplicht binnen blijven en niet naar het werk kunnen gaan terwijl je in de zorg werkt!!! Ons vakantie onderkomen ligt tegen de grens van Italië la Rossière. Het skigebied is voor 1/3 Frankrijk en 2/3 Italië . Reden genoeg om daar niet te willen zijn . We willen graag de reis omboeken naar Val Celnis ( recidence les Chalet Flambeau ) , die nog vrij is , bijbetalen is geen probleem. Echter Bizztravel wil hier niet op ingaan tot grote verbazing en onbegrip. Bij vakantiegangers die geboekt hebben in Italië , wordt wel een alternatief aangeboden. Waar is de klantvriendelijkheid gebleven . Het is voor iedereen overmacht en niemand heeft hier ongevraagd , maar als je ziet dat er nog mogelijkheden zijn wordt hier totaal niet op ingegaan. Tot 3x aan toe gebeld vandaag , uiteindelijk wordt de telefoon door de “klantenservice “ neergelegd . Als Bizztravel dit leest , wees sportief en begripvol en zorg voor een veilige skivakantie waar ook wij recht op hebben. Het boekingsnummer is 3990233. ( Rolvink hoofdboeker ) vertrekdatum 7 maart.

Geplaatst op: 05-03-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zundappvriend

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lekker goedkoop

DOordat ze grootschalig skiepassen inkopen enz. is de prijs echt een stuk goedkoper. Het is echt niet de moeite waard om zelf hotels, skiepas enz. te boeken dan ben je altijd duurder uit

Geplaatst op: 17-09-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bizztravel Wintersport
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Activity International logo
Activity International
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bizztravel Wintersport een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Bizztravel Wintersport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bizztravel Wintersport actief?

Bizztravel Wintersport is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en wintersport.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bizztravel Wintersport reviews? Dan kun je naar de website van Bizztravel Wintersport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie