bikeboxer logo

bikeboxer reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
bikeboxer reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4834
bikeboxer logo
Website
Bikeboxer.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bikeboxer

Ben jij ook een fan van e-bikes? Dit rijwiel is tegenwoordig zeer populair. Stap je echter regelmatig op je fiets, dan wil je natuurlijk wel een comfortabele zit hebben. Dit comfort heeft alles te maken met de fietskleding. En zeker ook met de zeem in de broek. Hoe dik of dun moet deze kleding zijn? Hoorde je van mensen dat ze zeer enthousiast zijn over de fietsonderbroeken van Bikeboxer? Wellicht nam je daarom ook zelf een kijkje op hun website. Je hebt wel interesse in dit product, omdat het je fietstochten waarschijnlijk nog prettiger gaat worden. Voor de zekerheid sla je er echter toch eerst wat beoordelingen van andere consumenten op na. Hoe tevreden zijn zij over Bikeboxer? Zit de fietsonderbroek na een aantal wasbeurten nog steeds zo fijn? Is het een aanrader om dit artikel bij deze online winkel te bestellen of toch juist niet? Je leest het in de recensies van andere klanten. Wij verzamelden deze alvast voor je, dus je kunt ze hier snel en gemakkelijk even doornemen. Daarna beslis je heel overwogen of jij wel of niet bij Bikeboxer wilt bestellen.

Over Bikeboxer

De mensen achter Bikeboxer zijn al vanaf hun vroegste jeugd verbonden met de fiets. Ze begonnen allereerst met wielrennen en mountainbiken. Inmiddels is ook de e-bike door hen ontdekt. Ze merkten verder dat veel mensen graag fietsen, maar dat zadelpijn een lastig puntje is. Dankzij hun ervaring, ook vanuit de wedstrijdwielersport, wisten ze dat zadelpijn stukken vermindert als je de juiste materialen gebruikt. Zadelpijn kan dan zelfs helemaal voorkomen worden. Dit is dan ook meteen de reden dat ze hun ervaring met fietsen en hun kennis van de markt hebben ingezet om de perfecte fietsonderbroek te ontwikkelen. Dat werd uiteindelijk de bikeboxer. De uitgangspunten van dit bedrijf zijn dat er sprake moet zijn van het allerhoogste draagcomfort. Hiervoor worden de beste materialen gebruikt en vindt de productie plaats in Italië. Verder wordt er in het kader van duurzaamheid zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. De missie van Bikeboxer is: every bicycle ride a comfortable ride. Omdat goed voor deze shop niet goed genoeg is, zoeken ze continue naar nog betere materialen en naar minder milieubelastende manieren van produceren en transporteren. Als klanten een goed idee hebben, kunnen ze dat zeker melden bij de klantenservice.

Sports Basics BV Rhonestroom 26 2721 CC Zoetermeer E info@sportsbasics.nl KvK-nummer: 83893210 BTW-Identificatienummer: NL863023575B01 Contact Wil je contact met ons opnemen, bel 079-8200380 of stuur dan een email aan info@sportsbasics.nl

Waarom kiezen voor Bikeboxer

Bestel je bij Bikeboxer, dan weet je zeker dat je te maken hebt met mensen die een passie hebben voor hun product. Ook de boxer die je bij hen kan bestellen, is op zichzelf een reden om voor deze winkel te kiezen. Met deze fietsonderbroek blijft fietsen namelijk ook na een langere tijd op het zadel te zitten nog comfortabel. Een groot voordeel is ook dat de speciaal ontwikkelde zeem van bikeboxer niet zichtbaar is onder je normale kleding. Je zult zeker ook voelen dat er aan de binnenzijde van het bovenbeen geen naad is aangebracht. Daarnaast heeft de boxer voldoende stretch en kruipen de broekspijpen niet omhoog. Shoppen op deze site werkt heel eenvoudig. Je kunt allereerst selecteren op dames of heren. Vervolgens zie je dan de bikeboxer verschijnen. Twijfel je over de maat, dan is het handig om gebruik te maken van de maattabel op de website. Dit bedrijf verzendt de producten gratis en ook een eventuele retourzending is kosteloos.

Is Bikeboxer betrouwbaar?

Als je de site van Bikeboxer goed bekijkt, krijg je al snel het idee dat dit bedrijf volkomen te vertrouwen is. Er is zelfs een keer een artikel over hen verschenen in de Volkskrant. Verder kun je gemakkelijk contact leggen met de klantenservice en uit alles spreekt een enorme passie voor de bikeboxer. Beoordelingen van andere consumenten vertellen je tenslotte ook dat het een goed idee is om bij deze shop te bestellen.

Klantenservice en klachten

Hoe neem jij het liefst contact op met de klantenservice van een bedrijf? Pak je het liefst de telefoon? Gebruik dan het telefoonnummer dat je aantreft op de website. Houd je meer van het schrijven van een e-mail, dan gebruik je het e-mailadres van Bikeboxer.

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij de fietsonderbroek van Bikeboxer? Vertel dan in een review hoe jij dit product beoordeelt. Laat je in je recensie ook weten hoe je de service van dit bedrijf beoordeelt?

Reviews over bikeboxer
Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Roxy logo
Roxy
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over bikeboxer

bikeboxer is geverifieerd door ons expert team. De webshop bikeboxer bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is bikeboxer lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via bikeboxer. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Bikeboxer.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Bikeboxer.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van bikeboxer.

Geplaatst op: 02-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over bikeboxer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Roxy logo
Roxy
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is bikeboxer een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over bikeboxer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is bikeboxer actief?

bikeboxer is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de bikeboxer reviews? Dan kun je naar de website van bikeboxer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie