BetonStunter.nl logo

BetonStunter.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

BetonStunter.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3172
BetonStunter.nl logo
Website
BetonStunter.nl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen BetonStunter.nl

Beton cire is een materiaal dat de laatste jaren steeds populairder is geworden voor de afwerking van diverse kamers. Het is in essentie stucwerk op basis van beton aangebracht in een dunne laag. Eenmaal afgewerkt geeft beton cire een strakke en tegelijkertijd verfijnde uitstraling aan eender welke kamer. En bovendien is het ook nog eens ontzettend duurzaam, sterk en watervast. Bij een website als BetonStunter.nl vind je beton cire en aanverwanten terug. Maar kan je BetonStunter.nl wel vertrouwen? Wat zijn de ervaringen met BetonStunter.nl van hun klanten? Worden de producten als kwaliteitsvol beoordeeld? Ben jij op zoek naar reviews over BetonStunter.nl? Dan zit je hier goed. Op deze pagina lees je reviews over, ervaringen met en beoordelingen van BetonStunter.nl. Zo kan je goed inschatten wat te verwachten van BetonStunter.nl.

Over BetonStunter.nl

BetonStunter.nl is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van beton cire en betonverf. Op basis van een jarenlange ervaring binnen de sector profileert de website zich als de nummer 1 webshop in de Benelux betreffende beton cire en betonverf. BetonStunter.nl steunt daarbij vooral op een bewust prijsbeleid, een grote knowhow en een zeer sterke klantenservice. Wat de prijs betreft is BetonStunter.nl de goedkoopste per vierkante meter die online terug te vinden is. Daarnaast vind je op de website zelf ook heel wat informatie terug wat betreft beton cire en betonverf. Handige tips om de juiste fit voor jouw kamer, budget en klus te kiezen maar ook heel wat informatie over het correct aanbrengen van deze producten. Wat de service betreft kan je bij BetonStunter.nl terecht voor onder andere proefpakketten of kleurstalen en kan je betonverf en beton cire per vierkante meter bestellen. Bovendien is de klantenservice van BetonStunter.nl zeven dagen op zeven bereikbaar voor vragen of advies.

Waarom kiezen voor BetonStunter.nl?

BetonStunter.nl is dus een webshop wiens specialisatie ligt in de wereld van de betonverf. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën als beton cire kleuren, betonlook verf, betonverf buiten en nog veel meer. Op de website kan je in het handige overzicht aangeven voor welke ruimte je verf zoekt, welke kleuren je zoekt, op welk type ondergrond je het aan wilt brengen en of je het kant en klaar of nog te mengen wilt. Vind je nog altijd niet naar wat je op zoek bent? Dan kan je de zoekbalk op de website gebruiken om een specifieke zoekterm in te vullen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan streeft BetonStunter.nl ernaar om jouw bestelling binnen de drie à vier werkdagen bij jou af te leveren. De verzendkosten bedragen drie euro en bij bestellingen boven de 17,95 euro betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten. Betalen kan via iDeal, via Klarna achteraf betalen, via Mastercard of per bankoverschrijving. Heb je na jouw aankoop toch nog twijfels? Dan krijg je tot veertien dagen na ontvangst de tijd om jouw bestelling te retourneren. Het spreekt voor zich dat dit enkel kan bij een ongebruikt product en bij producten die niet op maat gemaakt zijn.

Is BetonStunter.nl betrouwbaar?

Kan je er zeker van zijn dat een bestelling bij BetonStunter.nl ook daadwerkelijk veilig is? Eerst en vooral is BetonStunter.nl een Nederlands bedrijf wat ook betekent dat ze zich moeten houden aan de Nederlandse wetgeving. Op de home page vind je dan ook al heel wat relevante bedrijfsinformatie terug. Hier staat onder andere het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Daarnaast is de verbinding met de website zelf een beveiligde verbinding op basis van het gekende SSL-protocol. Jouw persoonsgegevens hebben dus een stevige encryptie gekregen. Tevens beschikt BetonStunter.nl over een eigen klantenservice en over heel wat aanwezigheid op social media. Op zo goed als elk groot social media netwerk zijn ze terug te vinden. Ten slotte vind je op de website ook een sectie algemene voorwaarden terug en een uitgeschreven privacy beleid. Het lijkt er dus alleszins op dat BetonStunter.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen of met een probleem dat niet opgelost geraakt door de informatie op de webshop te raadplegen? Dan kan je de klantenservice van BetonStunter.nl contacteren. De klantenservice is zeven dagen op zeven bereikbaar en je krijgt dus steevast een antwoord binnen de dag. De klantenservice kan gecontacteerd worden via het contactformulier op de website, via de chatfunctie op de website, per briefwisseling of per mail. Alternatief kan je de social media profielen van BetonStunter.nl proberen. Heb je een klacht over een bestelling of over iets anders? Dan kan je de klantenservice ook aanspreken op elk van de voorgaande manieren. Een andere optie om een klacht over te brengen is om dit te doen via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens beton cire of betonverf bij BetonStunter.nl? Of is het jouw vaste adres voor dergelijke aankopen? Wij zijn alleszins op zoek naar meningen over, ervaringen met en beoordelingen van BetonStunter.nl. Is de kwaliteit van de verf goed? Was de levertijd zoals aangegeven? Zou je overwegen om opnieuw te bestellen of zou je BetonStunter.nl aanraden aan vrienden en familie? Schrijf op deze pagina een review neer en help anderen de juiste beslissing maken!

Reviews over BetonStunter.nl

Gerelateerde bedrijven

Superkeukens logo
Superkeukens
9 beoordelingen
6,4
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

8,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BetonStunter.nl

Ons team van experts heeft BetonStunter.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van BetonStunter.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. BetonStunter.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

BetonStunter.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van BetonStunter.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BetonStunter.nl.

Geplaatst op: 18-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg ingewikkeld om aan te brengen met hun handleidingen.

In onze keuken hebben wij tegels. Wij zochten een mooie oplossing om de tegels weg te werken en kwamen zo uit bij betonstunter. De bestelling verliep soepel en na een paar dagen was het in huis. Toen begon het moeilijke gedeelte, het aanbrengen van de 7 lagen. De handleidingen van betonstunter zijn zo onduidelijk, dat ik veel op de gok heb gedaan. Van de tegelprimer, voegenvuller en aflaklagen had ik veels te veel over, van de beton cire lagen had ik veels te weinig. De verhoudingen kloppen voor geen meter. Uiteindelijk heb ik telefonisch contact gehad en bijbesteld. Het resultaat is gelukkig wel mooi, maar ik zou nooit meer bij betonstunter bestellen. Dan kies ik liever een andere site met een duidelijke handleiding.

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over BetonStunter.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Superkeukens logo
Superkeukens
9 beoordelingen
6,4
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BetonStunter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BetonStunter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BetonStunter.nl actief?

BetonStunter.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BetonStunter.nl reviews? Dan kun je naar de website van BetonStunter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie