Best Fightshop logo

Best Fightshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Best Fightshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2735
Best Fightshop logo
Website
Best Fightshop
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Best Fightshop

Beoefen je een van de vechtsporten, dan moet je af en toe weleens iets bestellen. Denk aan judobanden, andere schoenen, oefenwapens en alles wat je nodig hebt tijdens je favoriete sport. Het is ideaal om een adres te hebben waar je alle benodigdheden vindt. Zoek jij iets voor je kind omdat hij of zij op judo zit? Doe je zelf al jaren aan ninja? Misschien ontdekte je dan een keer de Best Fightshop. Je hebt er nog nooit iets gekocht? Wil je eerst zeker weten of dit een betrouwbaar bedrijf is? Dan is het een uitstekende optie om de beoordelingen van andere klanten over Best Fightshop te raadplegen. In recensies lees je hoe een winkel in de praktijk functioneert. Wij verzamelden deze reviews. Neem er kennis van en beslis daarna of jij wel of niet bij deze webshop wilt bestellen.

Over Best Fightshop

Jack de Smit is de eigenaar van deze shop. Hij vindt het belangrijk dat klanten meer over hem weten en op die manier met een gerust hart een aankoop durven te doen. Hij had zelf een Taekwon-Do vereniging. Omdat het telkens nodig was om zijn eigen leden van spullen te voorzien, startte hij al jaren geleden zijn eerst webshop. Voordat hij in 1990 met deze vechtsport begon, had hij al jaren aan judo gedaan. Die eerste webshop was een klein begin. Mensen vroegen al snel of er ook spullen voor andere sporten geleverd konden worden. Toen volgde al snel een compleet nieuwe webshop. Nu vormt hij, samen met allerlei leveranciers, vervoersbedrijven, ICT managers en andere medewerkers het team van Best Fightshop. Deze winkel heeft nu op het gebied van traditionele vechtsporten het grootste aanbod, al meer dan 30 jaar. Iedereen die deel uitmaakt van deze shop heeft dezelfde passie. Namelijk een goed en betaalbaar product aanbieden zodat mensen op een goede manier hun favoriete vechtsport kunnen beoefenen. Er worden regelmatig producten aan de shop toegevoegd, vaak ook naar aanleiding van vragen van klanten.

Waarom kiezen voor Best Fightshop

Het handige van Best Fightshop is dat je hier alles op een adres vindt. Welke vechtsport je ook beoefent, je kunt hier alles wat je maar nodig hebt bestellen. Een ander voordeel is dat je zeker weet dat je een eerlijk tarief betaalt. Prettig is ook de expertise die je bij deze winkel vindt. Heb je een vraag die echt te maken heeft met de specifieke sport, dan vind je hier mensen die je een bevredigend antwoord kunnen geven. Na deskundig advies is de kans op een miskoop en dus een retourzending natuurlijk stukken kleiner. Je kunt handig zoeken op de verschillende sporten. Bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten. Daarna heb je nog 100 dagen de tijd om een product eventueel retour te zenden. Kies je voor ruilen, dan is dat helemaal gratis.

Is Best Fightshop betrouwbaar?

Best Fightshop is voorzien van het webwinkel keurmerk. Dat is altijd prettig om te weten. Vraag je jezelf toch nog af of dit bedrijf betrouwbaar is? Dan vertellen de beoordelingen van andere klanten je al snel genoeg. Zij zijn zeer tevreden over de artikelen die worden geleverd. Ook roemen ze de expertise van de mensen achter deze webshop. Als je bedenkt dat deze webwinkel al zoveel jaar mensen van hun spullen voorziet, dan twijfel je al snel geen moment meer aan de betrouwbaarheid van Best Fightshop.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Best Fightshop doet er alles aan om mensen tevreden te stellen. Dit heeft alles te maken met hun passie dat mensen hun vechtsport zo goed mogelijk kunnen uitoefenen. Het kost je dan ook geen enkele moeite om even contact op te nemen met een medewerker. Je kunt bijvoorbeeld bellen of mailen. Bel je, dan spreek je direct iemand, maar ook als je mailt, krijg je snel een reactie terug. Verder kun je via allerlei kanalen van de sociale media een berichtje sturen. Best Fightshop vraagt je in het geval van klachten deze zo snel mogelijk te melden.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij al jaren de kleding voor je vechtsport bij deze winkel? Je bent zogezegd vaste klant? Of deed je eenmalig een aankoop? In beide gevallen is het fijn als je een recensie schrijft. Deze review kun je achter laten op deze pagina. Je helpt op die manier andere consumenten een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Best Fightshop

Gerelateerde bedrijven

Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Sportkledingspecialist logo
Sportkledingspecialist
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Best Fightshop

Het bedrijf Best Fightshop is geverifieerd door ons. De webshop Best Fightshop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Best Fightshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Best Fightshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Best Fightshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Best Fightshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Best Fightshop.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed opgelost

Ik had hier een gi besteld maar deze was net iets te groot. Toen had ik contact opgenomen met de klanten service van de website en hun hebben mij goed geholpen. Top!

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Celine V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Best Fightshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Sportkledingspecialist logo
Sportkledingspecialist
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Best Fightshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Best Fightshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Best Fightshop actief?

Best Fightshop is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Best Fightshop reviews? Dan kun je naar de website van Best Fightshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie