Best-direct logo

Best-direct reviews, ervaringen en beoordelingen

Best-direct reviews, ervaringen en beoordelingen
1557
Best-direct logo
Website
Best-direct
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Best-direct

Best-direct is een online bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in producten die consumenten leren kennen via teleshopping op enkele commerciële tv-zenders. Kijk jij regelmatig programma's over teleshopping en wil je een product aanschaffen? Hier lees je ervaringen van andere klanten die een review over Best-direct hebben achtergelaten. hierdoor krijg je direct een goed beeld wat het bedrijf heeft te bieden en of het ook iets voor jou is.

Over Best-direct

Best-direct bestaat sinds 1992 en richt zich op online verkoop van producten die via televisie of multimedia platforms worden aangeboden. Door de komst van commerciële televisie is er in Nederland een platform ontstaan voor teleshopping kanalen op RTL4, RTL5, SBS5, SBS9 en NET5. Doelstelling van het bedrijf is uitvindingen op de markt brengen waardoor dagelijkse taken in een modern huishouden gemakkelijker, sneller en bevredigender maken. Ze werken onder het motto: 'de beste producten direct naar u'. Het gaat hierbij niet alleen om actuele aanbiedingen, maar ook om producten waarvoor in het verleden aandacht is geweest.

Waarom kiezen voor Best-direct

Via Best-direct is de consument in staat om alle teleshopping aanbiedingen eenvoudig binnen een website te bekijken en te bestellen. Hierdoor hoeft hij niet omslachtig op zoek verschillende aanbieders, waardoor het zoeken eenvoudig is gemaakt. Ze richten zich onder anderen op de categorieën huishoudelijk, gezond en vitaal, speelgoed, mooi en gezond en gezien op tv. Daarnaast voert het bedrijf een lijn aan eigen producten. Voor 22.00 besteld is in de regel de volgende dag thuis ontvangen. Dit is mogelijk omdat de voorraad zich geheel in Nederland bevindt. Hierdoor is de snelste levering garandeert.

Is Best-direct betrouwbaar?

Best-direct geeft op hun website aan dat klanten altijd 30 dagen het product kunnen uittesten. Is een klant niet tevreden dan hebben ze het recht om binnen 30 dagen het product te retourneren. Best-direct geeft aan dat ze de enige ISL gecertificeerde bedrijf zijn op het gebied van 'As Seen on TV' (Bekend van TV) binnen de Benelux. De klant kan op verschillende manieren betalen zoals via Ideal, Paypal Maestro of Visa. Hierdoor kan iedere zonder probleem een product in huis halen. In het privacybeleid staat dat gegevens van klanten nooit aan derde zal worden doorgegeven.

Klantenservice en klachten

Best-direct heeft een eigen klantenservice die tijdens kantooruren te bereiken is via Whatsapp. Daarnaast is het mogelijk om vragen of klachten via een mail of een contactformulier op de website kenbaar te maken. Klachten moeten binnen 7 dagen schriftelijk worden ingediend, waarna Best-direct binnen 14 dagen moet laten weten dat ze de klacht in behandeling hebben genomen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een persoon die in het verlden een product heeft gekocht na het zien van teleshopping op je televisie en ben je hierdoor in aanraking gekomen met Best-direct? geeft dan hier je mening of schrijf een review over je ervaringen met het bedrijf. Hierdoor krijgen andere belangstellende een eerlijk verhaal over het bedrijf waardoor ze mogelijk ook klant zullen worden.

Reviews over Best-direct
Gerelateerde bedrijven
Blokker.nl logo
Blokker.nl
79 beoordelingen
4,9
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
16 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
5
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Waardeloos en onbetrouwbare slechte bedrijf, niet geleverd geld ook niet retour!!

Best Direct biedt een uitgebreid scala aan innovatieve en probleemoplossende teleshopping ???Ik wacht nog steeds op mijn geld, Best Direct mijn bestelling van 18 december 2022 een Pressure Cooker – Elektrische €69,95.....zou binnen 24 uur geleverd worden , niet geleverd en wel betaald.Eind december de 28e 2022 een mail gestuurd ..Antwoord op 2 jan 2023 door Best Direct,Helaas is het artikel uitverkocht en niet meer leverbaar. Wij zullen we aankoopbedrag retourneren.Bestelnummer:25610bd, Pressure Cooker - Elektrische.Graag alsnog spoedig bedrag terugboeken naar rekening herkomst. Ik heb het hard NODIG!

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Rita K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice

Door een veilingsite een produkt gewonnen van deze bedrijf. Slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar, bandje stuur je door naar website en via de mail weinig communicatie.
Waardeloze klantenervice

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Maritza

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht

ik heb besteld zou volgende dag binnen zijn maar na aantal dagen nog niks, je kunt niet naar ze bellen en via email krijg je ook geen bericht ,stelletje oplichters , niet bestellen mensen je krijgt er spijt van

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden met de loopband

Ik heb sinds kort een loopband die ik besteld heb bij best-direct.nl en ben er super blij mee. De loopband ziet er erg goed en sportief uit. Hij was ook eenvoudig om in elkaar te zetten en de levering was super vlot.

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Best-direct
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Blokker.nl logo
Blokker.nl
79 beoordelingen
4,9
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
16 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Best-direct een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Best-direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Best-direct actief?

Best-direct is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes , voordeelshops en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Best-direct reviews? Dan kun je naar de website van Best-direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie