BeeZ logo

BeeZ reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BeeZ reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5000
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over BeeZ

Het bedrijf BeeZ is geverifieerd door ons. De webshop beez.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BeeZ is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BeeZ maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van beez.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van beez.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BeeZ.

Geplaatst op: 06-03-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over BeeZ


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BeeZ een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BeeZ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BeeZ actief?

BeeZ is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BeeZ reviews? Dan kun je naar de website van BeeZ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie