Beernami logo

Beernami reviews, ervaringen en beoordelingen

Beernami reviews, ervaringen en beoordelingen
2848
Beernami logo
Website
Beernami
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Beernami

Je houdt wel van een biertje? En sta je wel open voor eens iets anders dan weer dat standaard flesje bier uit de supermarkt? Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een bierliefhebber? Hoe dan ook: je bent op zoek geweest naar iets leuks wat met bier te maken heeft. En zo kwam je terecht bij Beernami. Waarschijnlijk ben je nu zo enthousiast dat je er wel oren naar hebt. Want welke liefhebber wil nou geen abonnement op bier? Maar werkt het ook echt wel? Krijg je waar voor je geld? Wat zijn de ervaringen van anderen met Beernami? Op zoek naar reviews, dus? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want wij bieden jou hier de kans om de beoordelingen van anderen te lezen. En uiteraard kan jij ook jouw recensie hier achter laten! En we vertellen meteen even hoe Beernami nu eigenlijk in elkaar zit.

Over Beernami

Beernami biedt een maandelijks speciaal bier abonnement. Lokale brouwsels die je dus iedere keer opnieuw verrassen en die je maar 1 keer voorgeschoteld krijgt. Door de nauwe samenwerking met de brouwers ben jij één van de eerste mensen die nieuwe soorten te proeven krijgt. Uiteraard zijn de mensen achter Beernami zelf grote bierliefhebbers die graag iets nieuws proeven.

Waarom kiezen voor Beernami

Beernami neemt de zaak serieus en zal het bier eerst zelf proeven voordat jij het voorgeschoteld krijgt. Vanwege hun contacten met de (opkomende) brouwerijen krijg je bier wat vers van de pers is. Verrassende, spannende biertjes en zo nieuw van smaak als maar kan. En dat iedere maand opnieuw, waarbij je dus 10 verschillende bieren thuiskrijgt. Biertjes in verschillende stijlen en iedere keer weer anders. Geen herhalingen dus! Je maakt kans op leuke verrassingen, zoals bierglazen. En het is ook gewoon leuk om eens iets te horen over andere brouwerijen dan de grote, bekende merken. Overigens kan je ook juist kiezen voor een éénmalig pakket. Leuk om het zo eerst eens uit te proberen, maar helemaal een goed idee om het cadeau te doen. En dan zijn er nog de pre-wave bestellingen. Let dus op de stand van de wave, om zo voordeliger te bestellen! Kijk goed naar de manieren die mogelijk zijn en bepaal welke voor jou het beste werkt.

Is Beernami betrouwbaar?

Bij Beernami zit je niet vast aan langdurige abonnementen. Je kunt stoppen op ieder willekeurig moment of het even op pauze zetten. Zo loop je natuurlijk weinig risico. Ga je op vakantie en wil je dus even geen bier op je stoep hebben staan? Geen probleem: dan is die pauzemogelijkheid een uitkomst! Doordat je ook nog eens gewoon éénmalig een pakket kunt bestellen, kan je het zonder al te veel poespas rustig uitproberen en bedenken of dit is wat je wilt.

Klantenservice en klachten

Al jouw klachten en vragen kan je uiten via mail. Via de site kan je ook met ze chatten. Het Nederlands recht is uiteraard van toepassing op hun leveringen. Verder kan je ze vinden op Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je al laten verleiden door Beernami en heb je genoten van al die bijzondere biertjes? Was het duidelijk hoe bijvoorbeeld die Wave werkt? Is er inderdaad sprake van een grote variatie in soorten bier? Hoe verrassend waren ze? Maakt Beernami dus waar wat ze zeggen? Als je klachten had: hoe gingen ze daar mee om? Zijn ze dan ook goed te bereiken? Allemaal vragen die anderen kunnen hebben en waar jij met jouw duidelijke review een antwoord op kan geven. Daarom de vraag of jij ook jouw beoordeling over Beernami hier wilt achterlaten. Zodat ook anderen van jouw ervaringen kunnen leren en daardoor beter kunnen beslissen of ze wel of niet ”˜een biertje willen’ van Beernami. Alvast bedankt!

Reviews over Beernami
Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
Beerinabox logo
Beerinabox
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Beernami

Het bedrijf Beernami is geverifieerd door ons. De webshop Beernami is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Beernami is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Beernami maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Beernami is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Beernami. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Beernami.

Geplaatst op: 07-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Elke maand weer een verrassing

Elke maand wordt ik weer verrasd met een nieuw bier pakketje. Er zitten ook vaak wat luxere biertjes tussen. Ik ben nog nooit teleurgesteld en kan niet wachten tot de volgende weer binnen komt.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara A.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beernami
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
Beerinabox logo
Beerinabox
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beernami een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Beernami. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beernami actief?

Beernami is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bier.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beernami reviews? Dan kun je naar de website van Beernami gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie