Bedrijfsnaam.nl logo

Bedrijfsnaam.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bedrijfsnaam.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3911
Bedrijfsnaam.nl logo
Website
Bedrijfsnaam.nl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Bedrijfsnaam.nl

Bij een bedrijf hoort vanzelfsprekend een bedrijfsnaam. Ben jij op zoek naar een nieuwe bedrijfsnaam en wil jij graag weten hoe Bedrijfsnaam.nl beoordeeld wordt door anderen? De reviews van Bedrijfsnaam.nl hebben wij hier verzameld voor je. Lees voordat je een bedrijfsnaam koopt bij Bedrijfsnaam.nl alle reviews door. Ze geven namelijk goed weer hoe het bedrijf is, in positieve of negatieve zin. Na het lezen van de reviews kun je dan beslissen of je een naam wilt kopen bij ze.

Over Bedrijfsnaam.nl

De naam verraadt het al een beetje, bij Bedrijfsnaam.nl kun je een nieuwe bedrijfsnaam kopen. Koop een bedrijfsnaam wanneer je net een nieuw bedrijf begonnen bent of bijvoorbeeld wanneer je je huidige bedrijfsnaam wilt vervangen. Een goede bedrijfsnaam is namelijk ontzettend belangrijk voor het opbouwen van een overtuigend merk. Zowel ZZP’ers, freelancers en bedrijven die al gevestigd zijn, kunnen gebruik maken van Bedrijfsnaam.nl.

Waarom kiezen voor Bedrijfsnaam.nl

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsnaam, dan ben je gegarandeerd aan het juiste adres bij Bedrijfsnaam.nl. Hier kun je namelijk een bedrijfsnaam kopen. Het grote voordeel is dat je daarnaast er ook meteen een logo én een domeinnaam bij krijgt. Op de website kun je zien hoeveel een naam kost en dat kan heel erg verschillen. Voor de ene naam betaal je bijvoorbeeld 450 euro, terwijl een andere naam 949 of 3450 euro kost. Heb je een naam gekozen en betaald? Dan krijg je direct diverse logobestanden toegestuurd die je kunt gebruiken voor drukwerk en de website. Bedrijfsnaam.nl helpt je daarnaast ook om de domeinnaam op jouw naam te zetten en ze verhuizen hem ook nog eens voor je. Nu is je bedrijf er echt klaar voor.

Is Bedrijfsnaam.nl betrouwbaar?

Bedrijfsnaam.nl is lid van WebwinkelKeur. Dit is een keurmerk voor ondernemers die eerlijk zijn en het laat zien dat een bedrijf te vertrouwen is. Veilig winkelen bij Bedrijfsnaam.nl kun je dus bij ze. Je kunt je gekozen bedrijfsnaam op verschillende manieren veilig afrekenen, onder andere met iDeal, Bancontact en Sofort. Er is een klantenservice aanwezig voor persoonlijk advies en waar je al je vragen aan kunt stellen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je updates ontvangt en als eerste een toffe naam kunt claimen. Daarnaast kun je Bedrijfsnaam.nl volgen via Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

Bedrijfsnaam.nl heeft het slim aangepakt, want ze hebben de veelvoorkomende vragen al voor je beantwoord op hun website. Vragen zoals ”˜Wat gebeurt er na mijn betaling?’, ”˜Zijn er doorlopende kosten’ en ”˜Kan een domeinnaam meer waard worden?’ worden hier beantwoord. Wanneer jouw vraag er niet tussenstaat, kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je op verschillende manieren doen. Maak gebruik van de live chat, stuur een berichtje via WhatsApp of stuur ze een mailtje. Heb je een klacht? Dan kun je het beste een mailtje naar ze sturen. Mochten jullie er samen niet uitkomen, dan kan de Stichting WebwinkelKeur bemiddelen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een bedrijfsnaam besteld bij Bedrijfsnaam.nl? Hoe heb jij dat toentertijd ervaren en hoe zou jij het bedrijf beoordelen? Door een review over jouw ervaring te schrijven en te delen, help je mensen die het bedrijf nog niet kennen. Laat in de review bijvoorbeeld weten wat je algemene mening is over het bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld ook benoemen wat je vond van het aanbod en of je gemakkelijk contact kon opnemen met de klantenservice.

Reviews over Bedrijfsnaam.nl

Gerelateerde bedrijven

Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Bedrijfsnaam.nl

Bedrijfsnaam.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bedrijfsnaam.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bedrijfsnaam.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bedrijfsnaam.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bedrijfsnaam.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Bedrijfsnaam.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bedrijfsnaam.nl.

Geplaatst op: 05-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bedrijfsnaam.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bedrijfsnaam.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bedrijfsnaam.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bedrijfsnaam.nl actief?

Bedrijfsnaam.nl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bedrijfsnaam.nl reviews? Dan kun je naar de website van Bedrijfsnaam.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie