Beddenbriljant logo

Beddenbriljant reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Beddenbriljant reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2587
Beddenbriljant logo
Website
beddenbriljant.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Beddenbriljant reviews

Een goede nachtrust is belangrijk en een goede nachtrust krijg je door in een goed bed te slapen. Een comfortabel bed en matras zorgen ervoor dat jij lekker slaapt en goed uitgerust wakker wordt. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed, dan kom je ongetwijfeld de webshop van Beddenbriljant tegen. Een specialist op het gebied van bedden en matrassen. Misschien vraag je jezelf wel af of het een betrouwbare webshop is? Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Beddenbriljant beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Beddenbriljant, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Beddenbriljant? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Beddenbriljant ervaringen

Ons team van experts heeft Beddenbriljant deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 7 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Vanaf 2015 specialiseren zij zich in de verkoop van boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen en beddengoed.

De showroom van Beddenbriljant is gevestigd in Asten en ze hebben een deskundig team van specialisten. Die via het Internet ook per telefoon of e-mail te bereiken zijn. Ze hebben een ruim assortiment in boxsprings, matrassen en lattenbodems en je kunt met bekende betalingsmethoden, zoals iDeal, PayPal en creditcard bij hun afrekenen. Voor Belgische klanten is het ook mogelijk om via Bancontact af te rekenen.

De website van Beddenbriljant is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct navigeren naar de producten die je nodig hebt en ze bieden ook mooie aanbiedingen aan.

Over Beddenbriljant

Beddenbriljant heeft al meer dan 7 jaar ervaring en is daarmee één van de grootste spelers op het gebied van bedden en matrassen. Zij hebben een ruim assortiment. Van boxsprings tot aan lattenbodems en van beddengoed tot aan topmatrassen. 

Ruim assortiment boxsprings en matrassen

De verkoop van boxsprings en matrassen is voor Beddenbriljant de core business, maar ze hebben een groot assortiment in producten voor de slaapkamer. Van simpele boxsprings tot aan elektrische boxsprings met tv lift en van vaste bedden tot aan elektrische bedden. Daarnaast is er ook een ruim assortiment in matrassen en topmatrassen van verschillende materialen aanwezig.

Service van Beddenbriljant

De specialisten Beddenbriljant zijn per telefoon en e-mail online te bereiken en je kunt de showroom in Asten bezoeken als je persoonlijk contact prefereert. Daarnaast is het afhalen in de showroom ook gratis terwijl je voor een bezorging over de eerste drempel bezorgkosten betaalt. Bezorging inclusief montage is ook mogelijk.

Betalingsmogelijkheden

Beddenbriljant biedt alle bekende en veilige betalingsmethoden aan. Daaronder iDeal, VISA, Mastercard en PayPal. Het is ook mogelijk om gespreid te betalen bij Beddenbriljant.

Gebruiksvriendelijkheid website

Beddenbriljant heeft een uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke website die heel clean is. Je kunt producten snel vinden met de handige navigatie en er is genoeg informatie aanwezig om de klant goed te informeren over de producten die zij aanbieden. Ze hebben een uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij Beddenbriljant dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is Beddenbriljant betrouwbaar?

Beddenbriljant is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Beddenbriljant ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden, zoals iDeal, creditcard en PayPal aan. 

Met meer dan 7 jaar ervaring is Beddenbriljant een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je bedden, boxsprings en matrassen kunt kopen. Ze hebben een team van specialisten die je kunt inschakelen als je vragen hebt en ze staan ook voor je klaar om je te adviseren. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Beddenbriljant 

Beddenbriljant biedt een vrij compleet pakket aan als het aankomt op bedden uitzoeken, laten bezorgen en laten monteren. Dat is wel een groot pluspunt van de beddenzaak uit Asten. Ze hebben een erkend team van specialisten die klanten van advies kunnen voorzien terwijl je tegen betaling het nieuwe bed thuis laat bezorgen. Hetzij tot over de eerste drempel of je kunt ervoor kiezen om je nieuwe bed op de juiste plek te laten monteren. 

Contact opnemen met Beddenbriljant

Contact opnemen met Beddenbriljant is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. De openingstijden vind je op de website van de beddenspecialist. 

Klantenservice en klachten

Beddenbriljant heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over boxsprings, bedden en matrassen. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail en telefoon genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Beddenbriljant? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Beddenbriljant compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Beddenbriljant. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

 

Reviews over Beddenbriljant

Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
5 beoordelingen
7,6
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
iBoxspring logo
iBoxspring
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

7,8
75% zou hier weer kopen
17 beoordelingen
Lees onze review over Beddenbriljant

Ons team van experts heeft Beddenbriljant geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Beddenbriljant bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Beddenbriljant is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Beddenbriljant is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van beddenbriljant.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Beddenbriljant.

Geplaatst op: 03-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig!

Goede snelle nette service! Zetten je bed kant en klaar voor je neer en nemen al het plastic en karton weer netjes mee. En daarbij het bed ligt heerlijk en zeer convertabel kortom echt een aanrader!!

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 06-05-2022
Geschreven door: Emely B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf

Vriendelijk geholpen door eigenaar en zijn vrouw.
Alles top geleverd zonder enige problemen.
Prijs kwaliteit is zeer goed..
Heel vriendelijke chauffeur.

Ik raad mensen zeker aan om hier te winkelen.
Wel ik persoonlijk naar de 2ibkel gaan en niet via de website.
Weet je ook altijd zeker dat je het juiste krijgt.

Geplaatst op: 16-04-2022
Laatst bewerkt op: 16-04-2022
Geschreven door: Toon M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service! Prachtige bedden.

Naar de showroom in Asten gereden voor het uitzoeken van een electrische boxspring. Werden daar prima geholpen. Bed keurig op tijd geleverd en door zeer vriendelijke jongens in elkaar gezet. Topper vonden we na paar nachten toch te hard; zonder problemen werd dit omgeruild.
Top service van Beddenbriljant, kan dit bedrijf zeker aanraden.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Marjolein V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring

Goede levering. Bed was op voorraad. Geleverd op de dag dat het bij ons uit kwam. Vriendelijke chauffeur. Ik wist niet hoe het in elkaar moest. Had zonder montage besteld. Maar heeft me uit eindelijk ff goed op weg geholpen. Dat is pas service.

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Patty H.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klasse service en goed bed voor weinig geld

Eindelijk weer eens positief verrast door een bedrijf.
Gemakkelijk bestellen.
Door omstandigheden aan mijn kant werd de levering een stuk later maar dat was geen probleem voor de Beddenbriljant.

Bezorgen super netjes: na overleg op de camping in mijn huisje gezet terwijl ik er zelfs niet was. Dat is pas klasse!!!!

Een klein onderdeeltje (een pootje) was niet helemaal goed en kreeg ik direct de volgende dag geleverd.

Ik kan echt iedereen aanraden te kopen bij de Beddenbriljant.

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Mark S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stevige boxspring

Erg mooie boxspring met een stevige en mooie grijze stof. De kwaliteit is top voor de prijs. Verder worden er duidelijke afspraken gemaakt tussen het bedrijf en de klant.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Laura L.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg betrouwbaar

Erg goede service. Ik had 6 weken nadat ik een bestelling had gedaan een mailtje gestuurd en daar werd meteen op gereageerd. Een week later kwamen ze alles al in elkaar zetten.

Geplaatst op: 18-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Joyce B.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijke mensen

Ik ben afgelopen week in de showroom geweest en ik werd erg goed geholpen door de mensen die daar werken. Ze hebben me verschillende dingen laten zien en boden ook nog een mooie prijs voor mij aan.

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Kevin O.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super kwaliteit

Het bed was van een super kwaliteit gemaakt en zit stevig in elkaar. Hij is ook erg scherp geprijsd en het is ook allemaal snel geleverd. De mensen waren verder erg vriendelijk.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Levi V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden. De service is erg goed en snel. Het bed is van goede kwaliteit en het was ook erg makkelijk om in elkaar te zetten. Het nieuwe bed slaapt echt heerlijk!

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Yannick M.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bed is goed. Levering kan beter.

Mijn boxspring is kwalitatief heel goed. Ik raad een extra dikke topper zeker aan. 8cm of meer. Het kost misschien €100 meer, maar het slaapt veel beter.

De levering duurde bijna 3maanden. En ik had een verkeerde topper aangekregen. Maar de klantenservice was erg vriendelijk en ze hebben dit ook zo spoedig mogelijk weer recht gezet.

Geplaatst op: 06-04-2022
Laatst bewerkt op: 09-04-2022
Geschreven door: Glen V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie prijs

Ik heb hier een bed besteld en ik ben er erg blij mee. De communicatie over de levering is erg goed en ze waren ook allemaal erg vriendelijk.

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ian V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht kwaliteit

Poten en gaten komen niet overeen dus moesten extra gaten boren..
hoofdbord ging erg moeizaam er op door wat prutsen met de schroevendraaier is het uit eindelijk gelukt…

De prijs is best logies als je het product ziet..
moeten nog erg wennen het is een enorm hard bed dus hopen dat dat door het liggen nog anders word

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 14-04-2022
Geschreven door: Lana H.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
3 fouten in 1 bestelling

Op 19-11-21 ging ik samen met mijn dochter naar de showroom in Asten. Wij werden door een wat oudere man geholpen. Terwijl hij ons aan het helpen was, is hij een paar keer weggelopen on andere klanten te helpen. Ik had een boxspring met opbergruimte besteld, een hoofdbord met stiksels erop en een nachtkastje met 3 lades en een speciaal kussen. Alles bekleed met velvet. Het zou 4 a 5 weken duren.
3 dagen later belt hij op dat hij een fout in de berekening heeft gemaakt. Iets vergeten en een artikel was goedkoper. Oke prima. Uiteindelijk na 11 werken kwamen ze het brengen en monteren. Die jongens waren bezig en toen viel het me op dat er geen nachtkastje bij zat. En het hoofdbord was gewoon het standaard hoofdbord. Een van de jongens vroeg of ik de bon had. Daar stond niks op van een nachtkastje en een ander hoofdbord. Ik kon het niet eens lezen, maar goed. Toen heeft ie gebeld. Ja er kon een ander bod besteld worden maar dat moest natuurlijk wel bijbetaald worden en weer een paar weken wachten. Dus ik zeg laat maar, ik hou deze wel. Anders ook zonde van dat bord. Ik heb nadat ze weg waren een mail gestuurd hierover. Na 5 dagen kreeg ik antwoord. Slap verhaal dat de bestelling altijd doorgesproken wordt enzo. Toen vroegen ze de handgeschreven bon. Ik heb gezegd dat de monteurs daar al naar gekeken hadden een dat het er niet op stond.
Het nachtkastje kon wel besteld worden, duurde ook weer een paar weken en de verzendkosten hoefde ik dan niet te betalen. Helaas had ik er ondertussen mijn buik van vol en heb ik gezegd dat ik ergens anders wel een nachtkastje koop.
Het bed slaapt overigens heerlijk. Maar ik kom hier nooit meer terug en zal de zaak ook niet aanbevelen. Of je moet echt alles zelf 3 keer checken zodat je zeker weet dat het goed gaat.

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 23-02-2022
Geschreven door: Ann-Louise Z.

6 / 10
1/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte beroerde service

Een vriendin van mij hier een bed besteld en gekregen alleen zonder topper.
Wel paar keer gezegd dat de topper snel nageleverd zou worden. Maar onder tussen steeds de dagen veranderen.
Gebeld en uitgelegd dat ze nu niks had om op te slapen en een spierziekte heeft dus niks is zo belangrijk om een goede nachtrust op een goed en comfortabel bed te liggen.
Mevrouw aan de tel heeft een paar keer excuses aangeboden maar mijn vriendin heeft niks aan een excuses terwijl ze de volgende dag niet kan lopen en of normaal bewegen terwijl ze ook een gezin heeft.
Wat een bagger bedrijf is dit.

Geplaatst op: 15-03-2022
Laatst bewerkt op: 15-03-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht en langdradig.

Ik raad deze webshop ten zeerste af. Na het 2 keer leveren van een defect product (fabricage fout in een bed) zijn ze niet in staat om het geld terug te storten. Na 4 maanden zitten wij nog steeds zonder bedbodum en met een defecte bedbodum in huis die ze niet op komen halen en het aankoopbedrag wat ook (nog) niet teruggestort is. Omdat Beddenbriljant eerst weken nodig heeft om “dit te overleggen met de fabrikant”. Als het geld teruggestort word van order 29624 dan ben ik bereid mijn woorden terug te nemen en zal ik deze review wissen.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 20-03-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Beddenbriljant


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
5 beoordelingen
7,6
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
iBoxspring logo
iBoxspring
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beddenbriljant een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 17 beoordelingen geplaatst over Beddenbriljant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beddenbriljant actief?

Beddenbriljant is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beddenbriljant reviews? Dan kun je naar de website van Beddenbriljant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie