Bax-shop logo

Bax-shop ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

45 beoordelingen • 3,1
Bax-shop logo
Bax-shop ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
45 beoordelingen • 3,1
Beoordeling
45 beoordelingen
3,1
5 sterren
2%
4 sterren
9%
3 sterren
7%
2 sterren
4%
1 ster
78%
3,1
3,1
3,1
3,1

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Paas-feestwinkel.nl logo Paas-feestwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo Waterpompshop
0 beoordelingen
10

Bax-shop ervaringen

Alle Bax-shop ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij eens iets uit het assortiment van Bax-shop aangeschaft en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website. Jouw review of beoordeling helpt anderen bij het vinden van een winkel die goede producten en service levert.

Over Bax-shop ervaringen

Bax-shop heeft een breed assortiment voor alle muziekliefhebbers en muziekmakers. Het assortiment varieert van oordopjes tot geluidsinstallaties voor grote evenementen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Daarnaast hebben zij de Gazellen Award gekregen voor de snelste groeiende onderneming. Om de vraag van de klanten te waarborgen wordt het assortiment nog altijd aangevuld met nieuwe producten. Naast alle populaire producten kun je ook terecht voor exclusieve modellen bij Bax-shop. Om de klanten tevreden te houden blijft Bax-shop kritisch kijken naar hun klantenservice. Tevens geeft bax-hop hun klanten de mogelijkheid om hun Bax-shop ervaringen te delen met anderen op het forum. Hierdoor blijft Bax-shop op de hoogte van de klanttevredenheid. Dit alles heeft geholpen bij het opbouwen van een enorme klantenbestand.

Bax-shop producten en diensten

Bax-shop heeft een breed assortiment in het gebied van muziekinstrumenten, geluid, produceer- en DJ-gear. Naast een kantoorpand en een magazijn heeft Bax-shop een webshop met meer dan 750.000 bezoekers per maand. Om hun klanten zo goed mogelijk te helpen bij technische problemen en montagevraagstukken heeft Bax-shop een eigen technische dienst en installatieteam.

Baxshop service en klachten

Heb jij eens een product gekocht bij Baxshop en ben je niet tevreden over het product of over de afhandeling van het product? Meldt dit door middel van een review of door een beoordeling te plaatsen van jouw Baxshop ervaringen. Mensen willen namelijk graag weten of een webshop betrouwbaar is en of ze betrouwbare producten leveren.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Bax-shop

profielfoto van Jan
Jan
06-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Pakket retour gestuurd.
Nu maand verder en verschillende mails.
Geen enkele reactie terug gehad.
Gebeld en na 32 minuten iemand aan de telefoon.
Excuus het word opgelost.
Dus niet en weer geen reactie meer.

profielfoto van Frans
Frans
02-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gitaar

Ik had afgelopen Augustus een gitaar gekocht ,en nou is t zo dat de D-knop dol is gedraaid dat ik snaar niet meer kan stemmen,heb ze een mail gestuurd,maar geen reactie op gehad, gitaar heeft ook niet duur gekost,maar ben wel benieuwd naar die zaak,met hun afhandeling naar de klanten toe.moet nog een reactie van hun verwachten.

profielfoto van Bergwijn
Bergwijn
23-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
troep winkel

niks kopen hier slechte klantenservice slechte spullen
leveren niet optijd als professionele muzikant kost dit je gewoon veel geld als je op spullen moet wachten

profielfoto van Hans V.
Hans V.
24-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Foutieve prijzen op Marktplaats geen foutje!

Bewust plaatst Bax lagere prijzen op Marktplaats dan Thomann en Musicstore. Zodra je bestelt blijkt de prijs ineens 21% hoger te zijn! Juridisch is er sprake van “opgewekt vertrouwen”, juist ingeval van een speciale aanbieding zoals B stock. Ik ga Bax nu ook dwingen om voor de Marktplaats prijs te leveren. Zonodig onder juridische dwang. Dit is een principe zaak...

profielfoto van Ewald
Ewald
18-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nog steeds niets

Bestelling zou een dag later geleverd worden op een vrijdag. Vervolgens email dat levering pas volgende maandag zal plaatsvinden. Op zich geen probleem. Echter opaandag plotseling bericht dat levering is teruggestuurd naar Bax. Huisnummer bleek fout te zijn , dit terwijl er wel degelijk het juiste tel. Nr vermeld stond op factuur. Heb inmiddels nog steeds geen levering ontvangen. Ter info: bestelling twv €600 is al wel betaald

profielfoto van Luk
Luk
07-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gewoon onbekwaam en zeer klant onvriendelijk, zelfs geen antwoord op mails !!!!!!

Dat is reeds de 4 de maal op korte tijd dat ik een verkeerde bestelling ontvang. Telkens dat geloop naar Bpost, en de onnodige verplaatsing. Zelfs geen enkel antwoord op mijn gestuurde mails, zo klant on vriendelijk is dit bedrijf, ondanks ik er reeds voor 2013 aankopen doe, maar deze bestanden zijn ook zoek? het loopt volledig fout.Zeker met de B_stock producten koop je gewoon een kat in een zak, Wordt gewoon niet geleverd wat beloofd is via bestel order. En dit reeds 4 MAAL op korte tijd;
Volgende maal zal ik dan mij aankopen doen bij de concurrent, met betere prijzen, en vriendelijke klantendienst. en tenminste antwoord op mails.
zelfs niks van compensatie.
voor zulke slechte service, en onbekwame afhandeling, en geen Communicatie krijgt
Bax over heel de lijn ZERO !!!! en nog eens ZERO !!!!!

profielfoto van John
John
21-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
De bezorging niet op afgesproken tijd; ongelofelijk klote

Ik maak een afspraak. Ik zet daarvoor andere afspraken opzij. De bezorging komt niet. Dit is niet zoals het hoort. Sorry BAX. Dan maar een andere leverancier Thomann of zo. maar ik kan op jullie service niet rekenen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ontevreden en foute info op website

Ondermaats. Dat is al de tweede keer ik iets bij bestel bij Bax shop. De vorige bestelling , een platenspeler, heb ik geannuleerd omdat de levertermijn niet gerespecteerd werd. En al ik zeg niet gerespecteerd dat spreek ik over weken. Nu weer hetzelfde. ik heb een element besteld voor men platenspeler en deze had een levertermijn van 9 dagen, wat al een lange periode is voor een webshop, maar wanneer de levertermijn bijna verstreken is krijg ik melding dat ik nog langer moet wachten maar dat er een optie is voor een andere te bestellen. Ik bestel een andere, met een coupon, omdat er bij de eerste bestelling iets zeer eigenaardig was met de prijs online, ik besteld aan 78€ en een dag later stond deze aan 65€. Na een hele reeks mails heb ik ter compensatie een coupon van 15€ gekregen. Ik bestel een ander element maar tot op heden geen antwoord. We zijn ondertussen al 14 dagen verder en nog geen nieuws over men bestelde goederen. Het strafste is dat al deze naalden momenteel in de Bax webshop staan, indien deze vandaag besteld worden ,deze 2 dagen later al geleverd kunnen worden. Begrijpen wie begrijpen kan. Echt af te raden om daar iets te bestellen. Prijs goed nakijken en zeker niet rekenen op de afgesproken levertermijn.

profielfoto van Sarah
Sarah
14-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Waardeloos bedrijf. Ik ben 16 jaar oud heb 6 jaar moeten sparen om een muziekstudio te kopen van 3400 euro. Na 6 weken is de microfoon stuk. Zou kosteloos worden hersteld. Nu moet ik 240 euro betalen wat niet was afgesproken. Stel oplichters. Ga nooit naar Bax toe. Wees gewaarschuwd.

profielfoto van Tom V.
Tom V.
04-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bax music komt hun afspraken niet na

Maken loze beloftes over levertijd, komen tot 5 maal toe hun afspraken niet na.
Zit nu al een maand later nog steeds zonder product

Verzending:
tot 2 maal toe verkeerde track en trace code ontvangen, kreeg ook een mailtje dat ik iets had teruggestuurd had terwijl ik dat nooit had gedaan en liegen over verzendingen niet nooit verstuurd zijn

Klantenservice:
15min wachten voor een telefoontje waar je niets aan hebt

profielfoto van Bart
Bart
22-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Systeem is de baas

Op dinsdag een bestelling geplaatst die ik zaterdag nodig had, omdat ik net iets na 23uur betaald had wist ik dat deze donderdag geleverd zou worden. Op woensdag nog geen mail dat de bestelling onderweg zou zijn. Donderdag gebeld en er bleek een foutje in het systeem te staan over een product. Dit is door de medewerker opgelost en het zou nu dus op vrijdag geleverd worden. Op vrijdag ochtend nog geen mail. Wederom gebeld. De fout zat er nog steeds in en was nu weer opgelost, het zou zaterdag geleverd worden. Het foute product werd desnoods omgeruild en beloofd dat de zending vrijdag verstuurd ging worden. Aangegeven dat ik deze zaterdag echt nodig heb. Zaterdag ochtend geen mail ontvangen, Weer gebeld, de 3e medewerker kwam wederom met het zelfde verhaal over de fout in het systeem over het product. De spullen komen dus nu maandag aan Zoals wederom beloofd. Helaas 2 dagen te laat. We zullen afwachten wat er van terecht komt.

profielfoto van Richard
Richard
21-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte afhandeling pakket wat geweigerd is aan de deur en nu al anderhalve week in het sorteercentrum ligt en ik maar wachten op mijn geld

op 6 januarie 2017 heb ik iets besteld bij bax-shop.nl maar ik had achteraf besloten om het te annuleren en ik mocht het pakketje weigeren aan de deur,zo gezegd zo gedaan,de eerste bezorger wilde het niet mee terug nemen want hij mocht het zogenaamd niet mee terug nemen en stond er op dat ik het pakketje aan nam maar ik bleef voet bij stuk houden en bleef het weigeren....oke dat had ik gehad DACHT ik....2 dagen later werd het pakketje weer aangeboden maar nu door een andere bezorger,ik weer het het pakketje geweigerd,en nu ligt het pakketje al anderhalve week in het sorteer centrum als ik track&trace moet geloven....ik heb vandaag contact gehad met bax en die vertelde mij dat ( Het pakket zal volgende week bij ons terugkomen en dan wordt het geld direct naar je overgemaakt. ) dan is het pakketje dus al bijna 3 weken onderweg en voor dat ik dan mijn geld retour heb duurt dan nog eens 3 werkdagen....dit kan toch niet bax? dat het bedrijf wat jullie pakketjes bezorgd er zo een rommeltje van maakt wil toch niet zeggen dat jullie je klanten laten wachten op hun geld? wie weet duurt het langer dan een week....dat het pakketje al anderhalve week op het sorteer centrum ligt daar kan ik toch niks aan doen? dat is iets tussen jullie en de bezorger ( fadello )....

profielfoto van P.
P.
15-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Sony vegas pro 13

Na een virus op de computer, hadden we nood aan een nieuwe versie van Sony Vegas. Na wat zoekwerk, bestelde ik bij Bax de Sony Vegas Pro 13 (downloadversie).
De levertijd zou 4 werkdagen bedragen. Dat lukte niet, ik kreeg de pakbon een paar dagen te laat. Maar soit, zonder erg. Ik kreeg een link naar een site waar ik het programma kon downloaden én een sleutel (9 cijfers en letters).

Toen begon de miserie... de sleutel werkte niet. Mails met vragen bleven onbeantwoord. Dus hing ik verschillende keren langer dan een half uur aan de lijn.

Beloftes, die kreeg ik, maar voor de rest niets waar ik blij van werd. Één van de medewerkers heeft mijn pc even overgenomen om het programma te proberen downloaden, zonder resultaat...

Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggevraagd. € 255 voor gebakken lucht? Nee dank je!

Ik heb het programma trouwens in Duitsland besteld, € 55 goedkoper! Nee, ze zien me niet meer bij Bax. Hopeloos!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte dienst na verkoop

Zorg er voor dat je het product echt al kent. Anders moet je heel veel moeite doen om een andere in huis te krijgen. Het duurt ook heel lang eer je geld terug krijgt. Ben nu reeds 3 weken aan het wachten en steeds sturen ze sussende mailtjes maar geen actie.
Mij hoor je geen reclame meer maken.

profielfoto van Ramon
Ramon
09-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fouten worden gemaakt!

Ik heb een tijdje geleden wat besteld bij hun ze hebben een fout gemaakt en ze sturen extra factuurtjes ik vertrouw ze niet meer.

Schrijf een review over Bax-shop

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Paas-feestwinkel.nl logo Paas-feestwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo Waterpompshop
0 beoordelingen
10