BankGiro Loterij logo

BankGiro Loterij ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5 beoordelingen • 5,2
BankGiro Loterij logo
BankGiro Loterij ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
5 beoordelingen • 5,2
Beoordeling
5 beoordelingen
5,2
5 sterren
40%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
60%
5,2
5,2
5,2
5,2

Gerelateerde bedrijven

Vliegparkeren.nl logo Vliegparkeren.nl
0 beoordelingen
10
Belvilla logo Belvilla
23 beoordelingen
3,0
Blokker.nl logo Blokker.nl
80 beoordelingen
3,1

Bankgiro Loterij ervaringen

Bankgiro Loterij is een wekelijkse loterij waarbij je meespeelt op basis van je bankrekeningnummer. De laatste vijf cijfers van je rekeningnummer is namelijk jouw lotnummer. Er worden jaarlijks ruim drie miljoen prijzen weggeven terwijl er slechts 500.000 deelnemers zijn. De winkansen zijn dus groot bij de Bankgiro loterij. Toch twijfel je misschien of je hier een lot moet gaan kopen. Gelukkig hebben wij de bankgiro loterij ervaringen voor je op een rij gezet. Je hebt zo een idee wat je werkelijke winkansen zijn. Heb je al eens meegespeeld met de Bankgiro loterij? Dan kan je hier je ervaringen delen met andere spelers of twijfelaars.

Over de Bankgiro Loterij

De Bankgiro loterij zet zich in voor cultuur en culturele organisaties. De helft van de opbrengsten van een lot gaan dan ook naar cultuurfondsen. Denk hierbij aan het Rijksmuseum of het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ieder jaar worden er niet alleen miljoenen weggeven aan deelnemers, maar ook aan culturele organisaties. Je hebt zo het idee dat je iets goeds doet als je toch een keertje verliest. De helft van je lot gaat ten slotte naar een goed doel.

Maandelijkse prijzen.

De Bankgiro Loterij geeft iedere maand een prijs weg dit is de standaard maandelijkse trekking. De trekking bestaat uit geldprijzen of cadeaus. Zelfs vakanties worden weggeven bij de maandelijkse prijzen. Soms heb je ook een prijs naar keuze waarbij je zelf bepaalt wat je cadeau krijgt. Naast de standaard maandelijkse prijzen zijn er nog extra trekkingen waarbij extra miljoenen worden weggeven.

Winkans Bankgiro Loterij

Meestal is het de vraag hoeveel kans je nu werkelijk hebt om te winnen met de Bankgiro Loterij. De winkans bij de Bankgiro Loterij ligt gelukkig vrij hoog. In 2014 lag de winkans gemiddeld op 1 op 3. Dit is de winkans bij de standaard maandelijkse trekkingen. Gemiddeld geeft de Bankgiro Loterij hier meer dan drie miljoen prijzen weg. Naast deze prijs is er nog de miljoenenprijs die een paar keer per jaar wordt uitgereikt. Uiteraard is de winkans hiervan veel lager namelijk 1 op 83.000. De kans ligt wel nog altijd hoger dan bij de meeste andere loterijen.

Algemene Bankgiro Loterij ervaringen

Over het algemeen zijn de Bankgiro Loterij ervaringen goed te noemen. Waarbij we wel een kleine aantekening moeten maken als het aankomt op de communicatie van het bedrijf. In sommige gevallen zijn er toch wat klachten te vinden over de klantenservice waarbij ze niet voldoende support gaven. Toch zijn de klanten wel erg te spreken over de prijzen bij Bankgiro Loterij. De gemiddelde consument heeft dan ook prima Bankgiro Loterij ervaringen.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over BankGiro Loterij

profielfoto van Joke J.
Joke J.
15-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Is alleen voor elite die naar een musical kunnen zijn echt geen gezonde prijzen volgens mij moeten ze er nog op verdienen zelfs tryoutvragen ze de jackpot ze beloven appeltaart te waarde van 5,- ook nooitontvangen en dat terwijl ze overal korting op krijgen ik zeg bedankt tegen bank giro loterij stap wel over op de Staatsloterij en Lotto weet ik zeker dat niks heb maar er wordt me geen worst voor gehouden zoals bank giro loterij doet iedereen veel geluk

profielfoto van Herman
Herman
25-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kaarten Theater

Wij hadden kaarten gewonnen voor het Theater en zijn heir natuurlijk met alle plezier naartoe gegaan. Alles was keurig geregeld en super leuk :)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-04-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
They do not want you to get away and cancel

You cannot cancel unless you call, when you call they hung up, pretend they do not speak English and keep transferring your call. They do not want to share with you how to file a complaint. If you try to reset your account with your email address you never receive anything to cancel online. Guess what, you do not have an account, but they can keep debiting your bank account every month. Stay away from this scam as far as u can.

profielfoto van Jan M.
Jan M.
24-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichters

40 jaar meegedaan nooit een cent gewonnen.
Toen heb ik besloten om op te zeggen,dit is al enkele jaren geleden.
Er was toen een site in omloop en als je die invulde was je van die oplichters af( die site zal inmiddels wel verdwenen zijn)
Een paar dagen later kreeg ik een bericht met de vraag waarom ik gestopt was.
Ik vertelde dat ik na 40 jaar nog niks gewonnen had dus ik had hier geen zin meer in.
De eerst volgende trekking had ik 15 euro gewonnen na 40 jaar niks gewonnen te hebben en dat terwijl ik me al uitgeschreven had.
Kortom,de bank giro loterij kan zelf de uitslag beinvloeden(ik denk hoofdprijzen laten vallen op loten van familie,kennissen,enz).
Daarom zijn het voor mij een bende oplichters.

profielfoto van Mo
Mo
11-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Opzeggen bijna onmogelijk

Wat een drama partij.... Ik heb nu al 4 keer gebeld of ze alsjeblieft mijn abonnement willen opzeggen. Er lijkt geen eind aan te komen!

Schrijf een review over BankGiro Loterij

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Vliegparkeren.nl logo Vliegparkeren.nl
0 beoordelingen
10
Belvilla logo Belvilla
23 beoordelingen
3,0
Blokker.nl logo Blokker.nl
80 beoordelingen
3,1

Alle subcategorieën uit deze categorie