Balergo.eu logo

Balergo.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Balergo.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4596
Balergo.eu logo
Website
Balergo.eu
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Balergo.eu

Sinds enige tijd weten we dat een leven zittend doorbrengen niet per se gezond is voor ons lichaam. Om dat tegen te gaan vind je vandaag de dag een ruim aanbod aan ergonomische producten in de winkelrekken. Deze producten zijn gevormd naar het lichaam en laten dat op een natuurlijke manier toe om te zitten of te rusten. Wil jij bewuster omgaan met jouw zitgedrag? Dan is Balergo.eu de website voor jou. Bij Balergo.eu vind je immers de Balergo zitkruk. Maar is deze zitkruk wel de moeite waard? Om dat te weten te komen kan je even grasduinen door de ervaringen, beoordelingen en reviews over Balergo.eu. Geschreven door echte klanten!

Over Balergo.eu

Balergo.eu is een webwinkel die gespecialiseerd is in één enkel product: de Balergo. Deze ergonomische balanskruk is ideaal om jouw lichaam actief te houden en om de gezondheidsvoordelen van actief zitten te verkrijgen. Oprichters Paul Akkermans en Wesley Van Eijndhoven begonnen in volle coronaperiode met Balergo.eu om een simpele missie uit te dragen: mensen helpen om vitaler en productiever te worden. Zeker in een maatschappij waarin thuiswerken meer en meer de norm is kan een balanskruk een verschil maken? Heb je vragen over de Balergo of over de opties die je hebt? Dan kan je altijd terecht bij Balergo.eu voor advies. Zo kan je zelfs op afspraak een bezoekje regelen op het hoofdkantoor van Balergo.eu. Goed om te weten is dat je ook de Balergo Junior, de zitoplossing voor kinderen, op de webshop terug kunt vinden.

Waarom kiezen voor Balergo.eu?

Balergo.eu is een webwinkel die gespecialiseerd is in één enkel product: de Balergo die je ook in juniorformaat op de webshop terug kunt vinden of in Dynamic versie. Belangrijk om te weten is dat je de Balergo ook veertien dagen kunt proefzitten voor je overgaat tot een aankoop. De balanskrukken zijn allemaal gemaakt in Nederland en je kunt ze naar eigen wensen samenstellen. Zo kan je de zitting in tientallen kleuren bestellen en ook het onderstel en de gasveer kan naar eigen wens aangepast worden. Bij elke aankoop krijg je drie jaar garantie en je kunt ook in de showroom te Herpen even een kijkje komen nemen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Balergo.eu van gratis verzending en kan je jouw aankoop bij bestelling voor 14 uur al de volgende dag in huis verwachten. Retouren kan binnen de veertien dagen na aankoop zonder opgave van reden!

Is Balergo.eu betrouwbaar?

Balergo.eu is een vrij recente onderneming maar heeft in korte tijd een belangrijke plek op de markt weten te veroveren. Er staat een copyright op het design van de balanskruk en dus kan je de Balergo nergens anders terugvinden. Op de website vind je ook alle locaties terug die als dealer bij Balergo.eu aangesloten zijn. Het bedrijf beschikt ook over een eigen klantendienst waar je met vragen en bij problemen terecht kunt en je vindt de belangrijkste bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer ook op de website terug. Ten slotte kan je dankzij de veilige verbinding met het internet ook zonder zorgen betalen. Dat kan onder andere via iDeal, Bancontact en natuurlijk met de kredietkaart.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag van Balergo.eu waarvan je het antwoord niet op de website terug kunt vinden? Dan kan je eventueel terecht bij één van de dealers van Balergo. Ook de klantendienst van Balergo.eu kan je op vier verschillende manieren bereiken. Zo kan je het contactformulier op de website invullen, je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt een mail sturen of je kunt via sociale media een berichtje sturen. De klantendienst van Balergo.eu streeft ernaar om aanvragen altijd binnen de twee werkdagen te beantwoorden. Heb je een klacht voor Balergo.eu? Dan kan je best gebruik maken van het contactformulier of jouw probleem via mail sturen. Hier kan het antwoord tot maximaal veertien dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een ervaringsdeskundige op het vlak van de balanskrukken van Balergo.eu? Heb je er zelf eentje in huis of heb je al vaak gebruik gemaakt van de krukken? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over dit product. Is de kwaliteit van de stoel goed? Heb je de indruk dat het inderdaad meewerkt aan een actievere zithouding? Zou je de Balergo aanraden aan vrienden en/of familie? Schrijf jouw review en beoordeling van Balergo.eu op deze pagina en help ons een handje!

Reviews over Balergo.eu

Gerelateerde bedrijven

Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9
Shampoo Bars logo
Shampoo Bars
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Balergo.eu

Balergo.eu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Balergo.eu bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Balergo.eu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Balergo.eu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Balergo.eu is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Balergo.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 31-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Balergo.eu


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9
Shampoo Bars logo
Shampoo Bars
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Balergo.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Balergo.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Balergo.eu actief?

Balergo.eu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Balergo.eu reviews? Dan kun je naar de website van Balergo.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie