Bababoe logo

Bababoe reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bababoe reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5015
Bababoe logo
Website
bababoe.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bababoe

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Bababoe? Wij hebben de ervaringen van klanten met Bababoe op een rij gezet. Lees hier wat andere klanten hebben ervaren en maak een weloverwogen beslissing om bij Bababoe te kopen.

Over Bababoe

Bababoe is een Nederlandse webshop die gespecialiseerd is in wasbare producten, zoals wasbare luiers, inleggers, zoogcompressen en zwemluiers. Naast wasbare producten biedt Bababoe ook natuurlijke verzorgingsproducten en accessoires aan. Het bedrijf selecteert de producten zorgvuldig en draagt bij aan een betere en schonere wereld door het verminderen van afval vanwege het hergebruiken van wasbare producten. Bababoe biedt gratis verzending aan voor bestellingen boven €40,- en heeft een snelle levering binnen Nederland.

Waarom kiezen voor Bababoe

Bababoe biedt een breed assortiment aan wasbare producten, natuurlijke verzorgingsproducten en accessoires aan tegen betaalbare prijzen. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en met liefde gemaakt, wat bijdraagt aan een betere en schonere wereld. Het bedrijf voorziet klanten van tips en tricks met betrekking tot de producten en neemt de klant graag mee in een stukje gezonde levensstijl.

Is Bababoe betrouwbaar?

Ja, Bababoe is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf heeft verschillende keurmerken en prijzen gewonnen voor de goede service en betrouwbaarheid. Bababoe is een bekend en populair merk en heeft een duidelijke locatie. Het bedrijf biedt een klantenservice die goed geregeld is en waar klanten met eventuele klachten terecht kunnen. Bovendien bestaat het bedrijf al geruime tijd en is het lid van verschillende (branche)verenigingen.

Klantenservice en klachten

Bababoe heeft een goede klantenservice die bereikbaar is via de website. Bij eventuele klachten kan de klant terecht bij de klachtenafdeling van het bedrijf. Bababoe streeft ernaar om klachten zo snel mogelijk op te lossen en klanten tevreden te stellen. Let op: wij kunnen geen telefoonnummer of e-mailadres vermelden, maar een plaatsnaam mag wel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Bababoe? Laat dan een beoordeling achter op onze website en help andere mensen bij het maken van hun keuze. Jouw beoordeling is waardevol en kan anderen helpen bij het bepalen of Bababoe de juiste keuze is voor hun wasbare producten en natuurlijke verzorgingsproducten.

Reviews over Bababoe
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Babydrogist.nl logo
Babydrogist.nl
4 beoordelingen
5,4
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
117 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Bababoe
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Babydrogist.nl logo
Babydrogist.nl
4 beoordelingen
5,4
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
117 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bababoe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bababoe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bababoe actief?

Bababoe is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bababoe reviews? Dan kun je naar de website van Bababoe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie