Azerty logo

Azerty reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Azerty reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4206
Azerty logo
Website
Azerty
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Azerty

Zo'n 15 jaar geleden is Azerty opgericht als kleine webshop voor IT-hardware. Tegenwoordig is het online bedrijf uitgegroeid tot een grote e-commerce-onderneming waar meer dan 100 mensen werken. Azerty is een one-stop-webshop voor Nederlandse en Belgische particulieren en bedrijven. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Azerty? Wij hebben de reviews van Azerty voor je verzameld en op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om hier jouw hardware te kopen.

Over Azerty

Het doel van Azerty is om IT-experts het juiste assortiment aan te bieden tegen een goede prijs. De klant staat centraal bij deze webshop, iets wat steeds meer een uitzondering is in een tijd waarbij steeds meer processen worden geautomatiseerd. Niet alleen particuliere klanten worden goed te woord gestaan en geholpen, ook als zakelijke klant ben je hier aan het juiste adres. Azerty helpt jou als klant echt en biedt een persoonlijke en prettige beleving.

Waarom kiezen voor Azerty

Bij Azerty shop je alle hardware die je nodig hebt. Van pc's die je helemaal op maat samen stelt tot randapparatuur en software. De producten zijn onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, waardoor je gemakkelijk vind waar je naar op zoek bent. Uiteraard kun je altijd de hulp van de klantenservice inschakelen als je hulp nodig hebt bij het maken van jouw keuze. Aan de meeste artikelen zijn meerdere leveranciers gekoppeld. Hierdoor kan Azerty dagelijks kiezen voor een leverancier met voorraad en daardoor snel aan je leveren. Als je ervoor kiest om je bestelling af te komen halen, is verzending gratis.

Is Azerty betrouwbaar?

Azerty heeft vele jaren ervaring en is uitgegroeid tot een grote e-commerce speler op het gebied van hardware en software. Door de ervaringen van anderen te lezen krijg je een goed beeld van deze organisatie. Daarnaast raden we je aan om Azerty te volgen op social media. Niet alleen blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar ook kun je op deze manier een mooie kortingscode tegen het lijf lopen. De bedrijfsinformatie over Azerty is eenvoudig terug te vinden op de website. Azerty heeft zich laten certificeren door ICTWaarborg en voert het ICTKeurmerk.

Klantenservice en klachten

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je terug op de website. Heb jij andere vragen? Dan kan je bellen, mailen of een berichtje sturen via social media. Een medewerker van Azerty helpt je zo snel mogelijk verder. Ook voor een persoonlijk advies kan je contact opnemen met de klantenservice. Je wordt geholpen aan een product dat helemaal aansluit bij jouw wensen en eisen.

Wil jij ook beoordelen?

Wij horen graag van klanten van Azerty wat ze van deze webwinkel vinden. Deel jouw review over Azerty en vertel of je hier nog eens zou bestellen, wat goed ging en waar verbeterpunten liggen en of je anderen aan zou raden om hier te shoppen. Jouw mening helpt anderen bij het verzamelen van waardevolle informatie.

Gerelateerde bedrijven

Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
Grandado.com logo
Grandado.com
971 beoordelingen
8,7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Azerty

Azerty is geverifieerd door ons expert team. De webshop Azerty bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Azerty lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Azerty. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Azerty is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Azerty te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Azerty


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
Grandado.com logo
Grandado.com
971 beoordelingen
8,7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Azerty een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Azerty. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Azerty actief?

Azerty is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Azerty reviews? Dan kun je naar de website van Azerty gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie