America Today logo

America Today reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
America Today reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4148
America Today logo
Website
america-today.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen America Today

Wil je graag kleding of accessoires bestellen bij America Today, maar wil je voordat je een bestelling plaatst eerst wat meer achtergrondinformatie over America Today? Lees dan meer informatie over America Today op deze pagina, waarom je wel of niet voor de onderneming zou moeten kiezen, of America Today daadwerkelijk betrouwbaar is en hoe je eventuele klachten kunt melden bij de klantenservice van America Today. Lees daarnaast de vele andere reviews van reeds bestaande klanten van America Today en krijg een eerlijk beeld van America Today voordat je overgaat op je aankoop. Na het doornemen van de informatie op deze pagina kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen producten bij America Today te kopen.

Over America Today

America Today is een kledingmerk dat zich richt tot het ontwerpen van unieke en verantwoordelijke kledingitems. Het bedrijf heeft naast een online webwinkel tal van fysieke winkels, verspreid over heel Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1989 door drie vrienden, die per toeval allemaal fan waren van Amerikaanse kledingmerken. De drie vrienden besloten vervolgens om Amerika’s beste merken naar Nederland te halen en deze te verkopen. Het bedrijf is tegenwoordig uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met meer dan 70 fysieke winkels.

Waarom kiezen voor America Today

America Today is een bedrijf dat bekend staat als vintage met een vleugje modern Amerikaans. Het bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven door unieke kleding stijlen en biedt authentieke kleding voor zowel mannen, vrouwen als voor kids. Ook biedt het merk vele verschillende soorten accessoires voor elk seizoen. Bij het productieproces streeft het bedrijf naar het zo duurzaam mogelijk maken van kleding door meer duurzame materialen te kiezen. Naast unieke en duurzame kleding streeft het bedrijf ook naar een goede service en biedt America Today gunstige algemene voorwaarden.

Is America Today betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet online is het altijd raadzaam om goed te kijken of de onderneming betrouwbaar is en positieve klantervaringen heeft. Bij America Today hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. De onderneming is al vele jaren actief en heeft een positieve en grote naamsbekendheid. Je kunt dus zonder problemen een aankoop doen bij America Today. Ook voldoet de webwinkel van America Today aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden, en worden je producten snel en goed bij je thuisgelevert. Ook kun je bij America Today vertrouwen op gunstige retourvoorwaarden en kun je daardoor zorgeloos je producten retourneren of omruilen indien deze niet geheel naar wens zijn.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice waar je terecht kunt voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten is altijd erg belangrijk. America beschikt over een transparante klantenservice die je kunt benaderen hiervoor. Wil je graag een medewerker van America Today spreken? Benader dan de klantenservice van America Today via telefoon of email contact. Een medewerker van America Today helpt je graag verder met je vraag, klacht of opmerking. Het bedrijf heeft een goede reputatie en staat bekend als een onderneming die een goede en persoonlijke klantenservice biedt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al reeds bekend met het merk America Today en wil je andere kopers helpen met het verkrijgen van een eerlijk beeld over deze onderneming? Schrijf dan over jouw ervaringen met het bedrijf en laat een review achter. Schrijf bijvoorbeeld wat je van de kwaliteit van de producten vindt, en of de producten snel bij je thuis werden geleverd. Schrijf daarnaast ook of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd, en of je in de toekomst wellicht vaker bij America Today wil gaan bestellen.

Reviews over America Today

Gerelateerde bedrijven

Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Cramers van Asten logo
Cramers van Asten
2 beoordelingen
10
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over America Today

Het bedrijf America Today is geverifieerd door ons. De webshop america-today.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. America Today is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. America Today maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

America Today is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van america-today.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van America Today.

Geplaatst op: 09-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verschrikkelijke winkel en verschrikkelijke medewerkers!!

Wat een verschrikkelijke medewerkers kom hier nooit meer terug

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Blue A.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over America Today


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Cramers van Asten logo
Cramers van Asten
2 beoordelingen
10
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is America Today een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over America Today. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is America Today actief?

America Today is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de America Today reviews? Dan kun je naar de website van America Today gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie