Alltours logo

Alltours ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Alltours logo
Alltours ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Happy Sauerland logo Happy Sauerland
1 beoordelingen
10
Srilankatravel logo Srilankatravel
0 beoordelingen
10
De Bonte Wever logo De Bonte Wever
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Alltours

Zin in een vakantie? Even last-minute iets boeken? Of kijk je al vast naar jullie volgende zomervakantie in een land met een heerlijk klimaat? Misschien ben je daarom op zoek naar informatie over Alltours. Wat is dit voor bedrijf? Hoe staat het met de betrouwbaarheid? Is het boekingsproces een beetje eenvoudig en staat de klantenservice eventueel voor je klaar als je vragen hebt? Kortom, is het een goede keus om te boeken bij Alltours? Andere consumenten kunnen je door middel van reviews helpen met antwoorden op al deze vragen. Wij maken het je gemakkelijk, want wij hebben deze beoordelingen voor je verzameld. Je ziet ze hier handig en overzichtelijk bij elkaar staan. Zo weet je al snel wat je van Alltours kunt verwachten. Vervolgens is het natuurlijk helemaal aan jou of je wel of niet bij hen wilt boeken.

Over Alltours

Alltours is een compleet bedrijf in de vakantiebranche. Ze zijn in 1974 gestart in Duitsland. Hun omzet gaat tegenwoordig over de miljoen heen, dus heel wat mensen boeken bij hen hun vakantie. Binnen Europa zijn ze het negende bedrijf in de reiswereld. Naast reisorganisatie zijn ze ook nog actief in de vastgoed wereld. De oprichter van dit bedrijf is Verhuven. Hij startte in Kleve, dus vlakbij Nederland. Hij begon als zelfstandige reizen te verhuren. In eerste instantie gingen er bijvoorbeeld een paar honderd mensen op reis naar Griekenland. Hij kreeg al snel meer naamsbekendheid en door de goede service kon er al snel uitgebreid worden. Toen werden er reizen georganiseerd naar alle grote luchthavens in Duitsland. In 1999 waren er voor het eerst meer dan een miljoen reizigers. En in 2005 ging dat al om anderhalf miljoen. Alltours staat voor een hoge kwaliteit en een lage prijs. Hun motto is alles goed en alles goedkoop. Tegenwoordig is dit bedrijf gevestigd in Duisburg.

Waarom kiezen voor Alltours

Bij Alltours heb je een ruim aanbod als het gaat om vakantiereizen. Je kunt op verschillende manieren zoeken en boeken. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen. Als je al precies weet waar je naartoe wilt, dan zoek je anders dan wanneer je nog meerdere opties open hebt. Qua bestemmingen valt er zeer veel te kiezen. Denk onder andere aan Cyprus, Portugal, Malta, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk of de Malediven. Heb jij een andere wens, dan is de kans groot dat ook die bestemming wordt aangeboden. Verder is het een optie om te kiezen voor een pakketreis of je kijkt meteen naar een van de last minutes. Er is eventueel ook een kopje met verre bestemmingen voor mensen die meteen al weten dat hun reis dit keer wat verder zal zijn.

Is Alltours betrouwbaar?

Gezien de lange staat van zijn kun je er zeker van uitgaan dat Alltours door en door betrouwbaar is. Al in 1974 is dit bureau gestart met het verhuren van reizen. Inmiddels zijn er anderhalf mensen per jaar of meer die hun vakantiereis bij deze organisatie boeken. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. De beoordelingen van andere klanten zijn voor het overgrote gedeelte positief. Er zijn weleens gasten die een klacht hebben ingediend, maar dat is onvermijdelijk bij zo’n groot bureau. Het belangrijkste is dat de klachten naar tevredenheid worden opgelost en dat is bij Alltours zeker het geval.

Klantenservice en klachten

Wil je graag advies bij het boeken van een vakantiereis? Dan kun je bellen met een van de medewerkers van Alltours. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier. Daarop kun je meteen al aangeven waar je vraag over gaat. Heb je een vrij algemene vraag, dan is de kans zeer groot dat deze al wordt beantwoord bij de veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Alltours? Boekte je al eens een verre vliegreis bij hen? Of heb je soms ervaring met een van hun pakketreizen? Hoe is dat bevallen? Ben je positief of zou je deze nooit meer boeken? Het is fijn als je er een recensie over wilt schrijven. Jouw review over Alltours helpt andere mensen. Geef het zeker ook aan als je een klacht hebt ingediend. En vermeld dan bovenal of dit wel of niet tot tevredenheid is opgelost. Door middel van jouw beoordeling krijgen consumenten een goed beeld van deze organisatie.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Alltours

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Alltours

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Happy Sauerland logo Happy Sauerland
1 beoordelingen
10
Srilankatravel logo Srilankatravel
0 beoordelingen
10
De Bonte Wever logo De Bonte Wever
0 beoordelingen
10